Jak trávíte sváteční dny

21566
26.12.18 09:01

Už dva dny se válím a koukám na pohádky a filmy. Dnes jedeme k mým rodičům a děti tam zůstanou do neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
26.12.18 09:03

Dneska dve navstevy, v 18h nastup do prace. 15tt, jsem happy jak dva grepy z takoveho dne. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
26.12.18 09:03

První svátek návštěva jedněch prarodičů, na druhý svátek přijedou druzí prarodiče. Děcka si hrajou s dárky a já dělám povánoční úklid 😎.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.12.18 09:05

U nás nějak pokulhává ta část o dětech, o kterých nevíme :lol: takže vlastně stejne jako normálně jen víc jíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.12.18 09:05

Já od štědrého dne ležím u pohádek s cukrovím :D malej dneska jede k babičce, tak mam v planu poklidit, jinak máme klídek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
26.12.18 09:11

My 25. odjíždíme babičky a 26. máme volno, klid a deti si užívají dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.18 09:12
@Tichošlápek píše:
U nás nějak pokulhává ta část o dětech, o kterých nevíme :lol: takže vlastně stejne jako normálně jen víc jíme :lol:

Taky tak :D otravný to je jako zimnice, takže za chvíli vyrážíme na delší prochajdu ať se trochu unaví. Včera jedna návštěva = lehce ztracený půlden, dneska druhá návštěva na kterou se moc těším. V plánu je bazén a brusle. Počítám že v pondělí se už budu těšit do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
26.12.18 09:15

Včera jsem byla v práci. Dnes mám válecí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
26.12.18 09:16

@Malike neděláme nic :lol: . Odpočíváme, zítra manžel na odpolední a já ráno s Vali na kontrolu po atb a odpoledne přijde tchán na návštěvu. Návštěvy během svátků nechodí a my taky nikam nechodíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
26.12.18 09:17

Včera u jedné babi, dneska k muže rodičům a zítra druhá babi :lol: Dcera si s dárečky hraje, ale rozhodně o ní víme :lol: já se valím a koukám na pohádky než pojedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.12.18 09:18

jeden den u jednech rodicu, druhy den u druhych, dopoledne se valime v posteli s cukrovim, protoze tam chodime na obed tak nemusim varit. takze super pohoda :potlesk: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
26.12.18 09:23

Včera jsme byli u tchanovců, dnes budeme doma odpočívat. Už toho mám nějak dost :) Dostala jsem nový kávovar, tak se těším na odpolední kávičku s pěknou pohádkou. Zítra jede starší syn na dva dny k babičce a dědovi, tak budeme jen s mladším. A jeden den máme s mužem naplánované kino ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
26.12.18 09:24

Nic zvlastniho. Kluci nekde zalezli u lega nebo u ceho, manzel jeste trochu marodi, takze termoska s cajem a knizka to jisti a ja mam taky konecne cas si nekam zalezt a cist. Zitra zabalim a vyrazime na kratkou tydenni dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
26.12.18 09:31
@Luska píše:
Včera jsem byla v práci. Dnes mám válecí :lol:

Já to mám naopak, dnes jsem v práci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
26.12.18 09:33

Děti se po sobotě u babičky vrátily s bolestí v krku, tak jen s mladší chodíme trochu ven. Včera byl manžel na návštěvách sám, dovezl další dárky … ale hrají si s tím, co si přály od Ježíška a dostaly.
Pojedeme se podívat na koně s mladší, té je lépe. A odpoledne pojedu pro maminu. Zítra už jdu do práce. Dárky od muže mě potěšily, vybíral zcela sám bez nápověd a vybral hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný