Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
budeš asi uhoněná, pokud to neobjednáš a nepřivezou ti to. Ale proč ne, když se vlezete? ![]()
Neni to hloupe, udelejte to, jak chcete. Pokud si myslite, ze to nekomu z hostu prijde hloupe, tak je nezvete, pozvete jen ty, kterym to hloupe pripadat nebude.
každý má vysněnou jinou svatbu, důležité je, aby tě to pak nikdy nemrzelo… my jsme měli svatbu ve 4 a bylo to to nejlepší co jsme udělali
takže i hostinou si to udělej jak chceš, někdo chodí do luxusní restaurace, někdo do hostince, někdo dělá prase na zahradě..
Podle mě to blbý určitě není. My jsme měli svatbu jen se svědky, na oběd jsme potom sice sli do restaurace, ale dali jsem si jen normální oběd, pití k tomu a šlo se domu. Žádný chlebíčky, přípitek, pohoštění…
Za mě to blbe není. A pro sedm osob si to nachystas dopředu a mělo by to být v klidu. Nedělala bych z toho drama. Za mě by bylo blbe nepozval vůbec. Pěkný svatební den a jak se říká jsme si to udeláš takové to máš.
Já myslím že ne, každého věc jakou chce mít svatbu. A pokud jste se na tom s přítelem shodly tak i oslava doma může být super. ![]()
Pokud si to oba s pritelem tak prejete, tak proc ne
akorat si vse musis pripravit sama a budes kolem nich chodit, zda si jeste nekdo neco neda - kafe,… Nebo predpokladam, ze to nebude samoobsluha v kuchyni ![]()
Je to jen vaše věc
vůbec bych to neřešila, pokud mate dost židlí a velký stůl
My jsme měli malou svatbu, opravdu jen nejbližší rodina, 9 dospělých a 5 dětí. Hostinu jsme měli v domě a na zahradě rodičů a bylo to super.
Stůl a židle jsme si půjčili od sousedů. Mají stejnou soupravu jako rodiče,takže si takhle vypomáhají navzájem,když je nějaká akce.
Je to tvoje svatba a pokud to tak chceš, tak proč ne? Nikde přece není psáno, že musíte do restaurace. Udělej to podle sebe a je to
.
Není to hloupé, nás bylo 15lidi,obed a dort jsme měli v restauraci, pak posezení na u nás na zahradě.. Každý ať si udělá svatbu jak se mu líbí..
Není to hloupé, pokud na to teda máte prostor a nebude se 7 lidi mačkat u mini stolku
moji rodiče taky měli svatbu na úřadě a pak se jelo k nim na barák, měli asi 20 hostů, postavili se zahradní stoly ven a měli vystaráno
jídlo přichystali den předem, pomohla sousedka, a bylo to daleko klidnější než se cpát něj do restaurace, řešit odvoz, řešit kdo může pít aby pak řídil atd…
Taky si myslím, že to blbé není, naši měli taky hostinu doma a bylo jich tam teda víc než vás
Ale tenkrát to bylo asi normální, příprav se zúčastnila celá rodina, pomáhaly i sousedky ![]()
Chystáme svatbu. Ráno na úřad, focení atd chci se zeptat, jestli je blbé nepozvat lidi ( bude nás 7 )
do restaurace na oběd???chtěli jsme to s přítelem tal, že z úřadu by se jelo normálně domů, kde bude nějaké jídlo+ chlebíčky+ pár zákusků a menší svatební dort, spíš symbolický
Váš názor? je to hloupé nevzít ty lidi do restaurace ale posedět doma? my to chceme nenápadné, malou svatbu, šup šup a konec