Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nevim..Mě přijde,že si sice tady ulevíš jak to je hrozné,ale stejně s tim nic neděláš…Dokud nezačneš věci řešit,tak to bude stále dokola…
Zakladatelko,
asi taky vím o koho jde a koukám, že jsi moc velký posun od založení první diskuze neudělala. pokud se mýlím, tka se omlouvám.
V každém případě, ve firmě tě zaměstnal tvůj otec a to je pro tebe směrodatné. Pokud bude mít pocit, že jsi tam navíc, tak ti to snad řekne. jestli se tak cítíš jen ty, tak si prostě najdi jinou práci a zatím pracuj tam, aby sis našetřila a osamostatnila. Co ti povídá bratr a jeho přítelkyně, tě nemusí zajímat. Pravděpodobně ti jen závidí a chce tě z rodiného podniku vyštípat, aby měl volné pole působnosti, stejně tak bych to viděla s tím bydlením.
V každém případě, jen ty sama bys měla nejlíp vědět, jestli jsi v práci užitečná a jestli se chceš stěhovat. O tom za tebe přece nemůžou rozhodovat jiní.
tasa píše:
Zacni tim, ze navstivis psychiatra.
a pocitej s tim, ze holt to bude beh na delsi trat, ze ti par sezeni a popovidani, pripadne brani lehcich antidepresiv hned nepomuze. Hlavne musis zacit sama u sebe, tvoje problemy za tebe nikdo nevyresi… ![]()
Omluvte tuto „diskuzi“, ale chci se rozloučit se všema, kteří mě znají z diskuzí atd
… Někteří na mě kvůli mého deníčku byli dost hnusní a bohužel se nedá jinak ochránit než odejít
mějte se tu krásně a přeji krásné svátky!
PS. dárečky do VK odešlu včas ![]()
@Babišovka To jako fakt? Někde v diskuzích? To je mi líto
A spíš napiš adminovi SZ, bude to rychlejší. A měj se krásně ![]()
@Babišovka píše:
Omluvte tuto „diskuzi“, ale chci se rozloučit se všema, kteří mě znají z diskuzí atd![]()
… Někteří na mě kvůli mého deníčku byli dost hnusní a bohužel se nedá jinak ochránit než odejít
mějte se tu krásně a přeji krásné svátky!PS. dárečky do VK odešlu včas
Neblbni
nechej se přejmenovat, zažádej o smazání deníčku a na ostatní se vytento ![]()
@Babišovka To vazne? Ja denicek cetla a je mi lito, co sis musela prozit. Drz se! ![]()
@Babišovka píše:
Omluvte tuto „diskuzi“, ale chci se rozloučit se všema, kteří mě znají z diskuzí atd![]()
mějte se tu krásně a přeji krásné svátky!PS. dárečky do VK odešlu včas
Tak to mě mrzí… ![]()
Máme dost podobné životní zážitky, o to víc mě mrzí, že se najdou tací, kteří dokáží „osladit“ svými kecy život dál…
Kdyby jsi se nerozmyslela a odešla, přeji Ti jen dobré a drž se…
![]()
Pro anonymní: Pokud jsi ta, kterou myslím. Znám Tě. Jsi chytrá holka. Máš praxi v účetnictví. Není problém sehnat práci účetní ve větším městě. Kamarády máš. Často Tě zvali na srazy. Vždycky jsi odmítla nebo se ani neozvala. Ochota se sejít ze strany bývalých spolužáků byla. Považovali Tě za kamarádku. Odstřihla ses od nich sama. Otec i bratr jsou burani. Odejdi od nich co nejdřív. Jen Ti podkopávají sebevědomí. Docela se jim to zatím daří, nemyslíš? Nejspíš víš, kdo jsem. Klidně napiš na spolužáky. V rámci možností pomůžeme podporou, popř. i jinak. Píšu to veřejně, aby to čtenáři viděli i z jiné strany.
to nepomůže max. na omezenou dobu, pak to zas bude stejné.