Váš největší vlasový průšvih

12915
6.11.11 21:50

Váš největší vlasový průšvih

Ahojky
tak sem jen tak letmo projela diskuze, omlouvám se pokud tu už nějaká taková je,jen že jsme teď nedávno experimentovala sama doma s barvama a nechtěně mi vyšly na hlavě bravy podzimu a to jsem dřív byla tmavá ažskoro černá a usilovala sem o světlounkou hnědou, takovou tu myší ;-)
Tak mě tak napadlo kdo a jakej měl ať svůj nebo kadeřnicekej průšvih ;-)

díky za příběhy snad se nebudu jen já cítit jako blbce co sice ví že kadeřnice víc ví co dělá ale ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
6.11.11 21:54

No tak mě největší průšvih udělala právě kadeřnice. Jsem tmavý typ, ale černá se jí zdála na mně až příliš tvrdá, takže mi ji stáhne… No nakonec jsem odcházela s blonďatou hlavou, která se mi několika umytí změnila do „pozor“ zelena. Navíc mi vypadala asi půlka vlasů, takže fakt masakr :zed: Naštěstí to bylo už po svatbě, jinak bych asi zůstala na ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.11.11 21:58

LUci no to si mě skoro vyděsila a promiň i potěšila že sme si zas tak „nezavařila“ vlasy mám naštěstí jen vysušený, a teda žluto-rezavý, teď si říkám že nějakej pátek vydržím a začnu pomale tónovat šampónem, snad ten neublíží nijak víc vlasům.

A jak si ty vlasy pak řešila? Jo do zelena jdou prý blond vlasy po chlóru ve vodě :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915

jo a ještě jak si se v tom cítila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Já si aktivně barvila hlavu sama doma, Majda usnula, tak jsem si napatlala barvu… a ejhle, dítě mělo nějaký ošklivý sen nebo co, no, chvíli trvalo, než jsem ji uklidnila - a mezitím dávala bacha, ať s tou napatlanou barvou se někam neobtisknu :roll: :mrgreen:

Výsledek byla - černá. Původně to měla být tmavohnědá… No byla jsem ráda, že mi ty vlasy neslezly úplně.
Pár týdnů jsem přežila, ale byl to děs, neuměla jsem se k tomu namalovat, neslušelo mi to, vypadala jsem tak o 10 let starší :twisted:

Pak přišel na řadu odbarvovač. Úplně u hlavy se mi to odbarvilo úplně na blond a postupně ke konečkům to odbarvení sláblo, konce zůstaly černé :lol: (jak byly už vícekrát předtím barvené…) Chm, tak jsem pak na to dala ještě nějakou vymývací - šetrnější hnědou barvu, což teda nepřekrylo úplně ten efekt postupného zesvětlení 8-o , no ale lepší než drátem do oka :-P

Ehm, té černé si všiml i můj zubař. Vypadala jsem fakt děsně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.11.11 21:59

No, jednou když mi bylo asi 13 tak jsem šla ke kadeřnici na zastřihnutí konečků a ona mě vzala asi o 15 čísel :cert: Od té doby se stříhám sama :lol:
A pak jednou když jsem se nabarvila asi v 15ti na blond, tak otec přechloroval bazén a já měla zelený vlasy jak vodník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.11.11 22:00

Já jsem si odbarvovala vlasy a místo toho abych je měla bíle,tak jsem chodila na žluto jak kačenka :-D

• Citovat
  • Upravit
7932
6.11.11 22:00

tak u mě taky největší průšvih udělala kadeřnice, ale to jsem ještě byla malá… asi do 11 let jsem měla dlouhé vlasy a pak mi začaly padat, tak jsem se nechala ostříhat na kluka - tak nějak normálně… no a když jsem tam pak šla asi za 2 měsíce na zastřihnutí, tak jí to asi nějak ujelo či co a odcházela jsem s 2mm ježkem 8-o blbý je, že zaprvé jsem krátkozraká, takže jsem do zrcadla na sebe neviděla, zadruhé jsem si v tom věku fakt netroufla nic říct, takže jsem poděkovala, zaplatila a šla domů…
naši prohlásili, že vypadám jak po tyfu a dodnes na to mám vzpomínky, protože jsme se druhý den se školou fotili :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.11.11 22:02

Mno a jednou mi kadeřnice ustřihla tak šílenou ofinu, že než to dorostlo, vypadla jsem jak knírač :zed:

A s těma bazénama… jednou taťka do vody dal vločkovač (vysráží to bordel do větších chumlů, co už pak pobere filtrace) a neřekl…
Z vlasů se mi udělala jedna velká slepená hrouda, trvalo nejmíň týden, než se to vymylo a vypadalo normálně… No ještě, že byly prázdniny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
6.11.11 22:05
ilca píše:
LUci no to si mě skoro vyděsila a promiň i potěšila že sme si zas tak „nezavařila“ vlasy mám naštěstí jen vysušený, a teda žluto-rezavý, teď si říkám že nějakej pátek vydržím a začnu pomale tónovat šampónem, snad ten neublíží nijak víc vlasům.A jak si ty vlasy pak řešila? Jo do zelena jdou prý blond vlasy po chlóru ve vodě :-?

No cítila jsem se asi tak, že když jsem prošla kolem zrcadla musela jsem se vrátit, protože jsem si myslela, že je to nikdo jiný. Navíc ve větru mi těch deset vlasů na hlavě vlálo jak novorozenci. No ještě, že už mám svoje vlasy zpět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
6.11.11 22:05

tak můj nehvětší průšvih byl ten, že jsem se snažila mé tmavé obarvené vlasy, ne původní, zesvětlit na blond ale takový ten stříbrný… no a já bláhová myslela že se mi to povede, druhej den jsem měla někam jet…
dopadlo to tak, že první barva se mi zesvětlila na hnědou, takže padl další odbarvovač a to bylo zrzavé a na potřetí, upozornuju, pořád ten samý den, to byla taková ta žlutá hnusná blond…
dopadlo to tak, že vlasy teda přežili ale na hlavě jsem měla plno boláků ale mohlo to dopadnout i hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.11.11 22:24

Kamoška si z blond vlasů chtěla obarvit na hnědo a vyšla právě taky zelená. Musí se to stáhnout (vyrušit) nějakým odstínem do červena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
6.11.11 22:25

já v 15 letech, první experimenty s barvením.. jsem přirozeně tmavej typ.. něco jako sněhurka.. bledá pleť, přirozeně kaštanové vlasy… no představte si sněhurku v blonďaté :lol: přišla jsem domů a vlastní otec mi řekl dobrý den, když se mi zahleděl do obličeje, najednou úlek.. kdo, že to před ním stojí, než to jeho mozek zpracoval.. :mrgreen:

jak tu bylo zmíňěno… nevědla jsem jak se k tomu namalovat, jak s tim vůbec žít, byla jsem jak vyblitý lečo.. takže pecka…
vydržela jsem to jen pár dní a přebarvila to na černo, tu mám doteď a je to v pořádku ;)

ale největší úlet asi v 17 letech když jsem si po jednom tahu, lehce omámená vzala vlásky co byli do půli zad strojkem… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13674
6.11.11 22:25

prej knírač :mrgreen: hehe, se tlemim :mrgreen:

mně kadeřnice ostříhala dlouhou ofinu asi do půlky čela a ještě mi jí vyfénovala přes kulatej kartáč :roll: , v tý době jsem nosila brejle a rovnátka, takže jsem vypadala jak dement :mrgreen: , taková ošklivka Katka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
6.11.11 22:28

jééé a ještě jsem si vzpoměla jak jsem si den před nástupem do školky ostříhala půlku hlavy … maminka ze mě měla velikou radost, od narození pěstované vlásky.. do školky nástup na ježka.. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová