Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj společnost teda neznám, ale stačilo mi přečíst si tři věty
Je to napsané jako by to psal nějaký hotentot
Takže bych tomu moc nevěřila.. ![]()
Podle pravopisné a formální úrovně mi to připadá jen jako lákání mailových adres (či dalších údajů) z lidí. Jinými slovy, registrací si podle mne zaděláš na zaspamovanou e-mailovou (i poštovní) schránku + bombardování reklamními telefonáty na zadané telefonní číslo.
NO heleď, pročetla jsem si obchodní podmínky a žádný háček nevidím. Firma je fransouzská, ty pravopisné a stylistické chyby by se daly přičíst špatnému překladu, ale pravda, že důvěru to nebudí. Na internetu jsme taky nenašla žádné upozornění, že by to byla podvodná firma. Zkusím ještě hledat dál..
co si dobře pamatuji tak emailů moc nechodila a pokud nezadáš telefon tak ti psát nebudu, dokonce mi ještě občas něco přijde
Kallkapa píše:
Ahoj společnost teda neznám, ale stačilo mi přečíst si tři větyJe to napsané jako by to psal nějaký hotentot
Takže bych tomu moc nevěřila..
zanetka2712 píše:
co si dobře pamatuji tak emailů moc nechodila a pokud nezadáš telefon tak ti psát nebudu, dokonce mi ještě občas něco přijde
Ale v registračním formuláři není místo pro telefon, oni ho vůbec nechtějí. ![]()
MonnyDee píše:
to je obyč toluna.. zkusila jsem to.. je to pakáž![]()
proč je to pakáž? ![]()
julniki píše:MonnyDee píše:proč je to pakáž?
to je obyč toluna.. zkusila jsem to.. je to pakáž![]()
vyplnila jsem dotazníky jak divá a nic z toho ![]()
@Monny píše:
vyplnila jsem dotazníky jak divá a nic z toho
Ano je to Toluna.
Dotazníků od nich chodí málo a ještě k tomu se body za ně nepřičtou hned. Poukázka na 300,– se dá ale udělat za 2 měsíce.
Udělala jsem tu diskusi ale moderátoři mi jí smazali takže info zašlu jedině přes SZ.
Není to žádná věda ale musí člověk vědět za co jsou body.
Nejste někdo ještě na Toluně?
Pokud ano a chodí vám jen pár anket a myslíte si že se tam nedá získat víc bodů než jen za vyplněné dotazníky a měli by jste zájem o více informací tak se mi ozvěte přes SZ. Poslala bych vám podrobný návod na to jak získat body na poukázku přibližně za 2 měsíce.
Chci pouze poradit a nenabízím žádnou práci.
U toluna jsem už nějaký ten rok…výrobků mi pár na zkoušení přišlo, body sbírám a vyplnuju dotazníky.
Ahoj
http://www.samples-online.org/czech/female/?…
Nemůže too být něčím nebezpečné nebo tak? Máte nějaké zkušenosti?
Děkuji