Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáte prosím někdo (jakoukoliv) zkušenost s holotropním dýcháním? Předem díky za odpověď.
jaja84 píše:
ahojky jo ve skole jsme kdysi blbli…proc?
Tohle asi zakladatelka nemyslela ![]()
Kamarádky bratr si na něm vyrobil závislost…úplně se změnil, zmagořil…z pohledného kluka, nadaného programátora a grafika se stal naprostý asociál, nezaměstnaný bezdomovec…
To nedokážu říct jací jsou lidé , kteří to provozují pravidelně. Já na něm byla jednou, se známým a zážitek to teda byl.
Ano,zakladatelka chtěla konkrétnější odpověď
Zakladatelka hledá nějaký lék na osobní krizi…
No nevim co od toho čekáš, nebo jak si myslíš, že by ti to mělo pomoct. Nemám s tim až moc velké zkušenosti, byla jsem na tom jen jednou, ale nevím jestli je to to pravé. Někdo ti to poradil nebo jak jsi se k tomu dostala?
sieta.m píše:jaja84 píše:Tohle asi zakladatelka nemyslela
ahojky jo ve skole jsme kdysi blbli…proc?
No, já jsem na tom byla tady u nás na jednom statku, bylo to na celý víkend a dělalo se to ve velké místnosti hromadně. Dělá se to ve dvojicích a pak jsme se vystřídali. Ten co zrovna „nedýchá“ tě hlídá, protože každý se u toho projevuje jinak. Fakt je, že si vzpomínám, že po návratu z tohoto víkendu my bylo vše úplně šumák. Asi týden než jsem zaplula zas do denní reality. Ani nevim proč mi to tehdy ten známý doporučil, ale měla jsem dost problémy ve vztahu, se zdravím a od toho odvíjející se sama se sebou. Takže kdo ví, třeba by jsi to zkusit mohla. Každopádně mi to v ničem z toho myslím nějak nepomohlo, akorát to byl zážitek.