Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, neteřinka píše jakousi „esej“ „úvahu“ či cosi takového na téma vliv školy na budoucí povolání. Zajímá jí, kolik lidí dělá povolání, které vystudovali. A v jakém oboru lidé zůstavají a naopak z jakého vystudováného oboru přecházejí k úplně jinému povolání. Naše rodina je převážně učitelská, takže tady se moc doumat nedá, s tím co mají vystudováno, téměř nic jiného dělat nemůžou, takže u nás je to jasné
Pokud máte chuť, podělte se. Do práce budou zařazeny pouze obory, povolání a procenta (žádné jména, server atd..) Díky
![]()
já: střední umělecká, vysoká (nedodělaná) - pajdák (čeština, ruština), zaměstnání - obor logistika ![]()
manžel: střední - fotograf, zaměstnání - řidič ![]()
Příspěvek upraven 05.11.11 v 12:38
Ja: stredni technicka administrativa, VOS - finance a rizeni , zamestnani: Personalni asistenta reditele
Manzel: VS - Bc. IT-Inzenyrska iformatika zamestani: IT system administrator od ledna Server Provisioning.
takze se da rict ze my jsme oba zustali v oboru, ktery jsme studovali
![]()
Já střední - gympl, VŠ - geodézie a kartografie, práce - geodetický výzkumák, takže já v oboru zůstala ![]()
gympl, nástavba - cestovní ruch obor průvodcovství, podnikám - mám obchod
Mám vystudovanou střední školu sociální - obor sociálně správní činnost, sociální péče. Práci v oboru jsem nenašla, dělala jsem administrativu - referentku obchodního oddělení v kartonážní výrobě. Teď dostanu výpověď, tak hledám práci buď v oboru, nebo opět v administrativě. Manžel je vyučený zedník, po škole to chvíli dělal, teď dělá řidiče VZV na expedici jedné velké firmy.
Já: VŠ,zoolog - nyní nižší management, customer care
muž: vyučen strojním zámečníkem - nyní režisér,kameraman, fotograf, grafik
oba zcela mimo......
Já vyučená prodavačka ale nepracuju jakoprodavačka páč blbě platí tak jsem ve fabrice u mašiny
Můj je autokarosář a dělá svařeče protože když chcou atukorosáře tak jedině s praxí
vyučená jsem brašnářka, maturitu mám z textilní průmyslovky , jazykovku jsem dělala němčinu -pracuju jako asistent v chráněném bydlení u lidí s mentálním postižením
.. takže k šití se nedostanu a německy v práci fakt nemluvím,jsem ráda když poberou češtinu
,ale dodělávala jsem si kurz pracovník v soc. službách a čeká mě sudium na VOŠ
Mám gympl, tudíž mužu dělat všechno, páč neumím nic..
Dělám vedoucí v Tescu
Manžel - stavební inženýr a projektuje..
Já - střední zdravotnická škola - zdravotní sestra, 3× vysoká - obor ošetřovatelství apod., pracuju ve fakultní nemocnici na jednotce intenzivní péče
Manžel - střední zdravotnická škola - masér, znovu zdrávka - sestra, VŠ - Bc. a Mgr. všeobecná sestra/ošetřovatelství, pracuje v nemocnici
Příspěvek upraven 26.04.15 v 18:53
Ja mam medicinu… a jsem lekarka…co se tehle skoly tyka, pochybuju, ze by nekdo delal neco jineho… to by ji opustil uz pred promoci…
mroe píše:
Ja mam medicinu… a jsem lekarka…co se tehle skoly tyka, pochybuju, ze by nekdo delal neco jineho… to by ji opustil uz pred promoci…
znám doktorku co nedělá doktorku
je v nějaký farma něoc firmě a á pod sebou tým lidí a jezdí po doktorech a nabízí jim ty jejich léky …ona odpromavala pak nějaký čas pracovala jako mudra pak nevím jestli si dělala nebo nedělala atestaci to bych kecala,ekla že za ty prachy nikdy a šla k firmě na léky ![]()
Farmaceuticke firmy, to je snad jedina vyjimka, vetsina lidi to ale dela jen kvuli financim…