Plná moc na poštu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
4.11.11 14:37

Plná moc na poštu

ahoj
potřebuji poradit, co vše je potřeba k vyřízení „plné moci“ pro poštu. potřebuji, aby za mě mohl vyzvedávat manžel balíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14721
4.11.11 14:40

Na poště na to mají formulář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.11.11 14:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
4.11.11 14:43

Doporučuju, když něco objednáváš dát zasílací adresu např.rodina Novákových, pak balík vydají komukoliv kdo má občanku, u nás běhá na poštu syn :lol:

• Citovat
  • Upravit
Billi
4.11.11 14:50

Dojdeš si na poštu (i s manželem) a on si nechá vystavit kartičku, která ho opravňuje vyzvedávat balíky i doporučenou poštu, když to není do tvých rukou. Dělají to na počkání.

• Citovat
  • Upravit
20518
4.11.11 15:04

Manžel dokonce přivezl formulář domů, já to podškrábla (takže teoreticky by to mohl udělat sám :oops: :oops: :oops: ), odnesl zpět a dostal dvě kartičky jednu pro sebe na mojí poštu a jednu pro mně na jeho poštu. Funguje to dobře kromě zásilek do vlastních rukou (a je to dobře, zase kdyby někdy něco … :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: … )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
4.11.11 16:12

nech si na poště udělat průkaz zmocněnce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
4.11.11 16:38
maciik píše:

to je coo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
4.11.11 17:09

Tak u nás nám dají poštu v pohodě i bez papíru. Ale možná je to tím, že nás znají. Jediné co neukecám jsou věci do vlastních rukou.
Jakmile se věc nemusí platit, tak ji najdu většinou u sousedů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.11.11 19:47
Emilie píše:
Manžel dokonce přivezl formulář domů, já to podškrábla (takže teoreticky by to mohl udělat sám :oops: :oops: :oops: ), odnesl zpět a dostal dvě kartičky jednu pro sebe na mojí poštu a jednu pro mně na jeho poštu. Funguje to dobře kromě zásilek do vlastních rukou (a je to dobře, zase kdyby někdy něco … :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: … )

Emil, tak to je pomalu na vyhazov té pracovnice, co to vystavila, ověřuje se to podle OP a musí si to vyřídit ten člověk, který zmocňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.11.11 19:48

Jizvíková - je to průkaz příjemce, ty budeš zmocnitel, manžel zmocněnec. Stojí to 70kč (stávalo) a můžeš si to vyřídit na počkání na jakékoliv poště. Průkaz se vztahuje na všechny zásilky s vyjímkou zásilek určených výhradně do vlastních rukou adresáta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.11.11 19:49
jizvíková píše:
maciik píše:
to je coo

To je to, co chceš. Dostaneš formulář, viz odkaz výše, vyplníš, kdo za tebe může přebírat poštu, zaplatíš padesát korun a oni ti vystaví kartičku, kterou dáš manželovi. S tou on může vyzvedávat tvoji poštu - ale ne tu určenou do vlasních rukou, jenom klasicky doporučenou. Zrovna předevčírem jsem to vyřizovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.11.11 19:52

Hofko a není to už za 70kč? :think: Než jsem šla na RD, tak se to myslím z 50kč zdražovalo na 70kč v případě, že je jen jeden zmocněnec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.11.11 20:16
Veruš1 píše:
Hofko a není to už za 70kč? :think: Než jsem šla na RD, tak se to myslím z 50kč zdražovalo na 70kč v případě, že je jen jeden zmocněnec :think:

Ne, platila jsem pade. Kovový pade:-) A dokonce prodloužení karty je zdarma. To jsem netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.11.11 21:16
hofka píše:
Veruš1 píše:
Hofko a není to už za 70kč? :think: Než jsem šla na RD, tak se to myslím z 50kč zdražovalo na 70kč v případě, že je jen jeden zmocněnec :think:
Ne, platila jsem pade. Kovový pade:-) A dokonce prodloužení karty je zdarma. To jsem netušila.

Tak je to zase nově :-D A než se vrátím, tak to bude zase jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová