Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Skončila mi smlouva, mám tedy možnost změnit operátora. Byla jsem mnoho let u o2, ale v poslední době mi služby přišly docela drahé. Volání po sedmé hodině zdarma je tak trochu na prd, kam se po sedmé večer dovolám, že?
Orientovat se podle toho, kdo má v rodině jakého operátora je taky zbytečné, protože to je každej pes jiná ves.
Jinak simku o2 si nechám, ale jen na ten způsob, že na rok dobiji za 200.
Slyšela jsem dobré reference na vodafon.
No tak ja musim rict ze mam T-mobile, ale myslim si ze pro normalniho cloveka je nejlepsi vodafone.
O2 je super na firmy.
A t-mobile me prijde drahej proste… ![]()
Tak já mám vodafone, ale tarif, který už neexistuje: odepiš. Pro mě absolutně nejlepší tarif, protože skoro nikomu nevolám, píšu hlavně sms a utratím 40 korun za měsíc. Takže já jsem spokojená
Jinak teda nemám přehled, ale co jsem tak četla, tak nejvíc se nadává na o2 a u t-mobile a vodafonu jsou víceméně podobné spokojené ohlasy
Jako já si zapisuju každý hovor, volám jenom opravdu když není zbytí a poslední faktura 780 korun. Prostě děs běs.
o2 má tarif, kde je volání do všech sítí nonstop zdarma. Ale ten tarif stojí sám o sobě 3900 Kč. Takže vhodný pro nějakého advokáta nebo podnikatele, který má telefon neustále u ucha a volá a volá.
Já mám teda vodafone tarif odepiš a musím říct, že poslední dobou to docela lítá
jinak jsem s vodafonem spokojená, jenom mi vadí, že přestaly chodit vyúčtování poštou, protože na smsku celkem pravidelně zapomínám a pak platím na poslední chvíly.
my máme doma oba tmobile, ale už toho odírání bylo dost
půjdeme s manželem k vodafone, přes fabriku a budeme to mít „za facku“ 125kč za 125m, volání mezi sebou zadarmo a 100sms za 100kč, ale áleží jen na nás kolik čeho si budem chtít dát
A máte to na smlouvy nebo dobíjíte? A má třeba vodafon smlouvu na dobu neurčitou?
Mně třeba vadí, že o2 mi nabízí smlouvu na 2 roky, a to i přesto, že nemám ani žádný dotovaný telefon, nic. Když bych chtěla odstoupit dřív, tak je tam celkem slušná pokuta. Včera jsem řekla jejich operátorovi, že kdyby jejich služby byly kvalitní a za rozumnou cenu, tak by si nemuseli uvazovat lidi smlouvou na dva roky, protože spokojení zákazníci by neodcházeli.
mě hrozně štve, že jsem u tmobilu už asi 10 let a pořád mi to prodlužují na dobu určitou
a teď už jsem na ně fakt naštvaná. A přesně jak píšeš, kdyby měli skvělé služby, nemuseli by uvazovat lidi, protože by jim neodešli
Mám taky Voadafone Odepiš ![]()
Když jsem k nim přecházela, bylo to tak, že jsem nepodepisovala smouvu na žádnou určitou dobu, ale musela se složit „jistina“, už nevím kolik… 800? Kterou po roce a půl nebo kolika vrátili.
Chlap má nějaký dražší tarif (jako, dražší než mých 40,– měsíčně) a co dva roky si může vybrat nějaký dotovaný telefon… Ceny upravené podle toho, jaký ten tarif má. KDyby měl ještě dražší, měl by ty telefony zas levnější.
Januliiik píše:
holky, jaký je ten tarif odepiš? To platíte jen 40kč
Jak jsem to pochopila, tak už ho asi nenabízí. Mají ho jenom ti, co ho měli a nepřešli na jinej.
Jinak já ted´musím odjet, až přijedu, tak dočtu. Asi bych to viděla na ten vodafon.
Ono ne že by na našem trhu bylo moc na výběr - ale když už nějakého operátora tak taky hlasuju pro Vodafon.A to pouze z toho důvodu že volání po uplynutí 1 minuty dál účtuje po vteřinách a ne načnutých minutách.Když zkátka volám 1min a 20sekund tak je zaplatím.U T-mobilu bych zaplatila celé 2 minuty.Takže toto je za mne jediné dost podstatné plus.Jinak bych řekla že ceny za volání mají srovnatelené.