Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tarif odepiš je za 12 korun paušál, volné minuty do vodafone 40, sms do vodafone za necelých 50 hal a do jiných síti 1.50. Ale už ho nenabízí:-(
a ještě, nevíte jaké má sankce tmobile, za předčasné ukončení smlouvy? Pokud to teda vůbec jde.
Já se teď koukala na útratu a už tam mám víc jak 500kč
a to jsem neměla ani nepamatuju
a to mě strašně uklidňovali, že kolik neuštřím ![]()
U vodafone žádná smlouva není, jen se musí složit volací jistina cca 1000kč a pak můžeš vodafone užívat když budeš chtít půl roku tak půl roku, když 10 let tak 10 let. Což mi narozdíl od jiných operátorů vyhovuje.
Ahoj,
nejlepší nabídku dostaneš tam,kde chceš ukončit smlouvu.
Pokud máš např. T-mobile a řekneš že chceš ukončit a přejít k jinému operátorovi že pro tebe mají lepší nabídku,tak si tě budou chtít udržet a nabídnou ti to co ti nikde jinde nadají ![]()
Já byla u T-Mobile, ale končila mi smlouva a „musela“ jsem od nich pryč - jako celá moje rodina co tu bydlíme - ŽÁDNÝ SIGNÁL
Stěhovala jsem se sem a vědět toto tak k T-Mobilu nejdu. A to bydlime 8km za městem, žádná divočina. Vracím se k O2 kde mají teď SUPER akci - chtěla jsem tarif na SMS (pac nejvic pisu) v tarifu melo byt 250 SMS za 300,– mesícne - a maji v akci 500 SMS za stejnou cenu. Takže já teď spkojena ![]()
Miriamm píše:
Ahoj,
Pokud máš např. T-mobile a řekneš že chceš ukončit a přejít k jinému operátorovi že pro tebe mají lepší nabídku,tak si tě budou chtít udržet a nabídnou ti to co ti nikde jinde nadají
Jj taky mi nabízeli, ale jelikož mi jakákoliv jejich akce byla stejně na prd tak to pak vzdali. Když nemaj signál tak nic nevyužiji.. T-Mobile má vůbec nejhorší signal po ČR co jsem kdy zažila. O2 i Vodafone v pohodě.
Miriamm píše:
Ahoj,
Pokud máš např. T-mobile a řekneš že chceš ukončit a přejít k jinému operátorovi že pro tebe mají lepší nabídku,tak si tě budou chtít udržet a nabídnou ti to co ti nikde jinde nadají
Když není signál,tak to nejde,to je jasné,ale kdo má,tak nabídku jistě využije ![]()
Januliiik píše:
já to ani ne před měsícem takhle udělala. Dsli mi tarif přátelé s 20% slevou a teď jsem koukala na útratu a tam přes 500kč
Miriamm píše:
Ahoj,
Mě nabízeli když neodejdu 250 volných minut do všech sítí za 228 kč s DPH,nebo 150 volných minut a 100 sms do všech sítí a nebo slevu na koupi mobilu 8000 kč ![]()
Vodafone a mám paušál ale budu ho měnit moc probolám tkaže ho snížím a zaplatím ty těch pár čísel na volání zadarmo:D k tomu novej telefonek:D
Záleží, jestli voláš hodně nebo málo, jestli víc esemeskuješ nebo voláš, jestli voláš večer nebo přes den atp. ![]()
Díky za skvělou diskusi! akorát mi vypršela smlouva u O2 a nechci tam zůstat už ani měsíc! jenom doufám, že to nějak automaticky neobnovují -nevíte jestli neprodlužují smlouvy automaticky?
Jinak chci přejít k Vodafone ![]()
Tak my máme už několik let U-FONa a spokojenost. Nejvíc jsme vždycky provolaly spolu s manželem-tak to ted máme zadarmo a volání jinam je za 4,50/minutu-po minutě se účtuje po vteřinách. SMS je za 1,20 a za příchozí hovory nám z faktury ještě strhávají peníze 1kč za 1 min. Ale koupily jsme si ho hned v začátku,takže máme limitovanou smlouvu s nulovým paušálem,takže platíme opravdu jen to co provoláme. Měsíčně máme od 150 do 300kč za oba telefony. My jsme spokojený maximálně-jediný omezení je,že musíš mít jejich mobil,ale to nám nevadí.
Jinak ted nabízejí třeba tohle PAUŠÁL 290,– volání na mobil 2,90 , na pevnou 0,90 , volné min uty mimo sít 30 , SMS v síti zdarma a mimo sít 1,90.
Miriamm píše:Januliiik píše:Mě nabízeli když neodejdu 250 volných minut do všech sítí za 228 kč s DPH,nebo 150 volných minut a 100 sms do všech sítí a nebo slevu na koupi mobilu 8000 kč
já to ani ne před měsícem takhle udělala. Dsli mi tarif přátelé s 20% slevou a teď jsem koukala na útratu a tam přes 500kč
Miriamm píše:
Ahoj,
pomeranca píše:
Tak já mám vodafone, ale tarif, který už neexistuje: odepiš. Pro mě absolutně nejlepší tarif, protože skoro nikomu nevolám, píšu hlavně sms a utratím 40 korun za měsíc. Takže já jsem spokojenáJinak teda nemám přehled, ale co jsem tak četla, tak nejvíc se nadává na o2 a u t-mobile a vodafonu jsou víceméně podobné spokojené ohlasy
Taky mám ještě ten tarif! Takový se dneska nevidí. ![]()