Který operátor je nejlevnější?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
4.11.11 09:11

Tarif odepiš je za 12 korun paušál, volné minuty do vodafone 40, sms do vodafone za necelých 50 hal a do jiných síti 1.50. Ale už ho nenabízí:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.11.11 09:17

a ještě, nevíte jaké má sankce tmobile, za předčasné ukončení smlouvy? Pokud to teda vůbec jde.
Já se teď koukala na útratu a už tam mám víc jak 500kč :cert: a to jsem neměla ani nepamatuju :cert: a to mě strašně uklidňovali, že kolik neuštřím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.11.11 09:17

U vodafone žádná smlouva není, jen se musí složit volací jistina cca 1000kč a pak můžeš vodafone užívat když budeš chtít půl roku tak půl roku, když 10 let tak 10 let. Což mi narozdíl od jiných operátorů vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
4.11.11 09:20

Ahoj,
nejlepší nabídku dostaneš tam,kde chceš ukončit smlouvu.
Pokud máš např. T-mobile a řekneš že chceš ukončit a přejít k jinému operátorovi že pro tebe mají lepší nabídku,tak si tě budou chtít udržet a nabídnou ti to co ti nikde jinde nadají :palec:

• Citovat
  • Upravit
4.11.11 09:21

Já byla u T-Mobile, ale končila mi smlouva a „musela“ jsem od nich pryč - jako celá moje rodina co tu bydlíme - ŽÁDNÝ SIGNÁL :cert: Stěhovala jsem se sem a vědět toto tak k T-Mobilu nejdu. A to bydlime 8km za městem, žádná divočina. Vracím se k O2 kde mají teď SUPER akci - chtěla jsem tarif na SMS (pac nejvic pisu) v tarifu melo byt 250 SMS za 300,– mesícne - a maji v akci 500 SMS za stejnou cenu. Takže já teď spkojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.11 09:23
Miriamm píše:
Ahoj,
Pokud máš např. T-mobile a řekneš že chceš ukončit a přejít k jinému operátorovi že pro tebe mají lepší nabídku,tak si tě budou chtít udržet a nabídnou ti to co ti nikde jinde nadají :palec:

Jj taky mi nabízeli, ale jelikož mi jakákoliv jejich akce byla stejně na prd tak to pak vzdali. Když nemaj signál tak nic nevyužiji.. T-Mobile má vůbec nejhorší signal po ČR co jsem kdy zažila. O2 i Vodafone v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.11.11 09:24
já to ani ne před měsícem takhle udělala. Dsli mi tarif přátelé s 20% slevou a teď jsem koukala na útratu a tam přes 500kč :poblion:
Miriamm píše:
Ahoj,
Pokud máš např. T-mobile a řekneš že chceš ukončit a přejít k jinému operátorovi že pro tebe mají lepší nabídku,tak si tě budou chtít udržet a nabídnou ti to co ti nikde jinde nadají :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
4.11.11 09:25

Když není signál,tak to nejde,to je jasné,ale kdo má,tak nabídku jistě využije :palec:

• Citovat
  • Upravit
NumLock
4.11.11 09:28
Januliiik píše:
já to ani ne před měsícem takhle udělala. Dsli mi tarif přátelé s 20% slevou a teď jsem koukala na útratu a tam přes 500kč :poblion:
Miriamm píše:
Ahoj,

Mě nabízeli když neodejdu 250 volných minut do všech sítí za 228 kč s DPH,nebo 150 volných minut a 100 sms do všech sítí a nebo slevu na koupi mobilu 8000 kč :palec:

• Citovat
  • Upravit
27008
4.11.11 09:34

Vodafone a mám paušál ale budu ho měnit moc probolám tkaže ho snížím a zaplatím ty těch pár čísel na volání zadarmo:D k tomu novej telefonek:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.11.11 09:47

Záleží, jestli voláš hodně nebo málo, jestli víc esemeskuješ nebo voláš, jestli voláš večer nebo přes den atp. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
4.11.11 10:37

Díky za skvělou diskusi! akorát mi vypršela smlouva u O2 a nechci tam zůstat už ani měsíc! jenom doufám, že to nějak automaticky neobnovují -nevíte jestli neprodlužují smlouvy automaticky?
Jinak chci přejít k Vodafone :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
4.11.11 11:31

Tak my máme už několik let U-FONa a spokojenost. Nejvíc jsme vždycky provolaly spolu s manželem-tak to ted máme zadarmo a volání jinam je za 4,50/minutu-po minutě se účtuje po vteřinách. SMS je za 1,20 a za příchozí hovory nám z faktury ještě strhávají peníze 1kč za 1 min. Ale koupily jsme si ho hned v začátku,takže máme limitovanou smlouvu s nulovým paušálem,takže platíme opravdu jen to co provoláme. Měsíčně máme od 150 do 300kč za oba telefony. My jsme spokojený maximálně-jediný omezení je,že musíš mít jejich mobil,ale to nám nevadí.

Jinak ted nabízejí třeba tohle PAUŠÁL 290,– volání na mobil 2,90 , na pevnou 0,90 , volné min uty mimo sít 30 , SMS v síti zdarma a mimo sít 1,90.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
4.11.11 12:01
to mě nabídli jen 20% slevu na tarif a já blbec kývla :-/ a to mě 2 dny lámali. No ale dnes jsem tam volala, doba na odstoupení os smlouvy je 14 dnů, to jsem už prošvihla, a tak budu hledat někoho kdo si ten můj tarif i s číslem veme :-/
Miriamm píše:
Januliiik píše:
Miriamm píše:
Ahoj,
Mě nabízeli když neodejdu 250 volných minut do všech sítí za 228 kč s DPH,nebo 150 volných minut a 100 sms do všech sítí a nebo slevu na koupi mobilu 8000 kč :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.11.11 12:10
pomeranca píše:
Tak já mám vodafone, ale tarif, který už neexistuje: odepiš. Pro mě absolutně nejlepší tarif, protože skoro nikomu nevolám, píšu hlavně sms a utratím 40 korun za měsíc. Takže já jsem spokojená :palec: Jinak teda nemám přehled, ale co jsem tak četla, tak nejvíc se nadává na o2 a u t-mobile a vodafonu jsou víceméně podobné spokojené ohlasy

Taky mám ještě ten tarif! Takový se dneska nevidí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová