Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš to je hrůza!!! Já bych takové lidi někam zavřela a pomalu je mučila.
Strejda je pořád v komatu? ![]()
Tohle je k neuvěření, jsem z toho v šoku!
To je fakt děs, co za zm**y chodí kolem nás. ![]()
KIKOLETEK píše:
cožetak to fakt nechápu,aniž by si zjistil kdo to udělal
![]()
já bych to teda nechápala, i kdyby to udělal…
![]()
ale je to fakt mazec… když si vezmu, že se to může stát komukoliv… ![]()
Ahoj.
Nám se stalo něco podobného.
Mého stýce před třemi lety srazilo s přítelkyní auto. Bylo to bohužel mimo přechod a ten dotyčný v autě si zřejmě myslel, že nemusí brzdit. No strýc skončil v komatu a za dva měsíce zemřel. Stalo se to dva dny po Vánocích. Prostě jsou lidi debilové a občas se tomu nedivím. Když si vezmeš co se děje na dálnicích. Jak někteří brzdí provoz, protože holt někdo není tak rychlý jako oni.
A ještě jedna moje zkušenost. Máma má nádor na mozku a průkazku ZTP. Myslíš si, že jí někdo v autobusu pustí sednout? Nikdo. Většinou si k ní ještě důchodci stoupnou a nadávají jí, že sedí na místech pro invalidy. Když vytáhne průkazku tak jí nadávají, že je simulant a že je zdravá. Holt nádor na mozku není vidět a oni si nepřipustí, že někdo pod 50 by mohl na tom být hůř něž oni. A stejně je na tom moje kamarádka, která má v 22 rakovinu plyc a uzlin.
Takže to není ani o generacích. Lidi jsou hnusní. Pokud by to udělalo tvé dítě tak ho seřežeš a nebo mu promluvýš do duše. Ale co s těmi co už mají mít rozum.
![]()
je to šílený,jaký jsou lidi hovada
.přeji at se to v dobré obrátí a tpho frajere bych nechala shnít v lochu.Hajzl jeden.
![]()
Mezi námi běhá spoustu magoru,šílencu a psychopatů..
Každý si jede jen na svém písečku,myslí jen na sebe a na svuj majetek..
Nedávno před globusem přecházel nějakej dědeček pomalu silnici,idiot co jel a schválně na to ještě šlápnul byl asi naštvanej že dědeček stačil skočit na chodník a vylezl s auta a řval ty dědku já ti jednu natáhnu a strašné nadávky.Myslíte že v tom houfu cca určitě 20 přihlížejících někdo něco udělal
.Stoupla sem si před pána a řekla mu at jí natáhne mě jestli chce dělat machry na o 50 let staršího pána(kdybych nevěděla že mám v kapse paralizér asi nemachruju jako chcípák).Chlap odjel.Překvapila mě lhostejnost,ba né nepřekvapila..
Upřímnou soustrast
je to hrozné,já už fakt přestávám chápat,co se kolem děje!!lidi jsou zlí,myslí jen na sebe
snad to se strejdou dopadne nakonec dobře ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Mezi námi běhá spoustu magoru,šílencu a psychopatů..
Každý si jede jen na svém písečku,myslí jen na sebe a na svuj majetek..
Nedávno před globusem přecházel nějakej dědeček pomalu silnici,idiot co jel a schválně na to ještě šlápnul byl asi naštvanej že dědeček stačil skočit na chodník a vylezl s auta a řval ty dědku já ti jednu natáhnu a strašné nadávky.Myslíte že v tom houfu cca určitě 20 přihlížejících někdo něco udělal.Stoupla sem si před pána a řekla mu at jí natáhne mě jestli chce dělat machry na o 50 let staršího pána(kdybych nevěděla že mám v kapse paralizér asi nemachruju jako chcípák).Chlap odjel.Překvapila mě lhostejnost,ba né nepřekvapila..
Upřímnou soustrast
jsi dobrá,dneska aby měl člověk i strach zastat se slabšího,proto tě obdivuji ![]()
To je mi líto. Víte kdo mu to provedl? Budete to nějak řešit s policií? Za to by klidně něco dostal.
Hajzl!!! Fakt ty lidi, to je hrůza!!! Člověk člověku psem!
Ano je stále v kómatu a jak říkám, ono se to v dobré už obrátit nemůže, je to jen o tom, kdy přijde vysvobození. ![]()
Známe příjmení toho útočníka a řeší to kriminální policie, mají dva svědky, ale já bohužel nevěřím, že v této zemi dostane to, co by zasloužil.
U soudu bude řečeno, že on nikdy nikomu neublížil a že to byl zkrat a pokud se dostane do vězení, tak to naše české vězení beztak není žádný trest, je to noclehárna s plnou výbavou ![]()
NEUVĚŘITELNÉ!!!
už jsme se konečně po dvou týdnech dozvěděli co se vlastně stalo mému strýci a jsem v šoku
normálně šel z obchodu, přecházel přes parkoviště mezi auty a pak se tam objevil chlápek, kterej byl majitelem jednoho auta a zjistil, že má na autě škrábanec, volal na mého strýce, protože si myslel, že to udělal on, ale ten neslyšel, takže nereagoval, on za ním běžel a přitáhl ho zpět k autu a tam mu dal prý jednu ránu a můj strýc spadl a už se nezvedl a zřejmě už se ani nikdy nezvedne, skončil v kómatu a rozsah poškození je příliš velký, aby to mohlo skončit dobře.
rozhodně si nemyslím, že by ten škrábanec způsobil můj strýc, který by to úmyslně nikdy neudělal a nechtěně neměl čím, protože nedržel nic tak ostrého, aby to poškrábalo lak, to spíš někdo košíkem, když nakládal do svého auta
proboha on kvůli škrábanci na autě zabil mého strýce??????

nikdy bych nevěřila, že po jedné ráně může někdo takhle dopadnout, jaká rána to mohla být?? jsem znechucená a vyděšená…
člověk aby se vůbec bál venku chodit