Je to možné? Čeho jsou lidi schopní! Co je to za člověka?

Anonymní
3.11.11 10:56

Je to možné?Čeho jsou lidi schopní! Co je to za člověka?

NEUVĚŘITELNÉ!!!
už jsme se konečně po dvou týdnech dozvěděli co se vlastně stalo mému strýci a jsem v šoku 8-o

normálně šel z obchodu, přecházel přes parkoviště mezi auty a pak se tam objevil chlápek, kterej byl majitelem jednoho auta a zjistil, že má na autě škrábanec, volal na mého strýce, protože si myslel, že to udělal on, ale ten neslyšel, takže nereagoval, on za ním běžel a přitáhl ho zpět k autu a tam mu dal prý jednu ránu a můj strýc spadl a už se nezvedl a zřejmě už se ani nikdy nezvedne, skončil v kómatu a rozsah poškození je příliš velký, aby to mohlo skončit dobře.

rozhodně si nemyslím, že by ten škrábanec způsobil můj strýc, který by to úmyslně nikdy neudělal a nechtěně neměl čím, protože nedržel nic tak ostrého, aby to poškrábalo lak, to spíš někdo košíkem, když nakládal do svého auta

proboha on kvůli škrábanci na autě zabil mého strýce?????? :cert: :poblion: :cry:
nikdy bych nevěřila, že po jedné ráně může někdo takhle dopadnout, jaká rána to mohla být?? jsem znechucená a vyděšená…

člověk aby se vůbec bál venku chodit :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
3.11.11 11:00

to je hrozny , vubec nevi co napsat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
3.11.11 11:06

Ježiš to je hrůza!!! Já bych takové lidi někam zavřela a pomalu je mučila. :pocitac: :pocitac: Strejda je pořád v komatu? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
3.11.11 11:13

Tohle je k neuvěření, jsem z toho v šoku! 8-o To je fakt děs, co za zm**y chodí kolem nás. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
3.11.11 11:14

cože :evil: tak to fakt nechápu,aniž by si zjistil kdo to udělal :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.11.11 11:18
KIKOLETEK píše:
cože :evil: tak to fakt nechápu,aniž by si zjistil kdo to udělal :nevim: :cert:

já bych to teda nechápala, i kdyby to udělal… :think: :nevim:

ale je to fakt mazec… když si vezmu, že se to může stát komukoliv… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
3.11.11 11:22

Lidi se chovaj fakt jak hovada.Je mi to moc líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
3.11.11 11:25

smutné je, že mě to nepřekvapuje, v dnešní době :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.11 11:32

Ahoj.
Nám se stalo něco podobného.
Mého stýce před třemi lety srazilo s přítelkyní auto. Bylo to bohužel mimo přechod a ten dotyčný v autě si zřejmě myslel, že nemusí brzdit. No strýc skončil v komatu a za dva měsíce zemřel. Stalo se to dva dny po Vánocích. Prostě jsou lidi debilové a občas se tomu nedivím. Když si vezmeš co se děje na dálnicích. Jak někteří brzdí provoz, protože holt někdo není tak rychlý jako oni.
A ještě jedna moje zkušenost. Máma má nádor na mozku a průkazku ZTP. Myslíš si, že jí někdo v autobusu pustí sednout? Nikdo. Většinou si k ní ještě důchodci stoupnou a nadávají jí, že sedí na místech pro invalidy. Když vytáhne průkazku tak jí nadávají, že je simulant a že je zdravá. Holt nádor na mozku není vidět a oni si nepřipustí, že někdo pod 50 by mohl na tom být hůř něž oni. A stejně je na tom moje kamarádka, která má v 22 rakovinu plyc a uzlin.
Takže to není ani o generacích. Lidi jsou hnusní. Pokud by to udělalo tvé dítě tak ho seřežeš a nebo mu promluvýš do duše. Ale co s těmi co už mají mít rozum. :nevim: :evil: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5453
3.11.11 11:45

je to šílený,jaký jsou lidi hovada :cert: :cert: .přeji at se to v dobré obrátí a tpho frajere bych nechala shnít v lochu.Hajzl jeden. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.11.11 12:22

Mezi námi běhá spoustu magoru,šílencu a psychopatů..
Každý si jede jen na svém písečku,myslí jen na sebe a na svuj majetek..
Nedávno před globusem přecházel nějakej dědeček pomalu silnici,idiot co jel a schválně na to ještě šlápnul byl asi naštvanej že dědeček stačil skočit na chodník a vylezl s auta a řval ty dědku já ti jednu natáhnu a strašné nadávky.Myslíte že v tom houfu cca určitě 20 přihlížejících někdo něco udělal :nevim: .Stoupla sem si před pána a řekla mu at jí natáhne mě jestli chce dělat machry na o 50 let staršího pána(kdybych nevěděla že mám v kapse paralizér asi nemachruju jako chcípák).Chlap odjel.Překvapila mě lhostejnost,ba né nepřekvapila..
Upřímnou soustrast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
3.11.11 12:33

je to hrozné,já už fakt přestávám chápat,co se kolem děje!!lidi jsou zlí,myslí jen na sebe :evil: snad to se strejdou dopadne nakonec dobře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
3.11.11 12:34
Kamča.dalmatinka píše:
Mezi námi běhá spoustu magoru,šílencu a psychopatů..
Každý si jede jen na svém písečku,myslí jen na sebe a na svuj majetek..
Nedávno před globusem přecházel nějakej dědeček pomalu silnici,idiot co jel a schválně na to ještě šlápnul byl asi naštvanej že dědeček stačil skočit na chodník a vylezl s auta a řval ty dědku já ti jednu natáhnu a strašné nadávky.Myslíte že v tom houfu cca určitě 20 přihlížejících někdo něco udělal :nevim: .Stoupla sem si před pána a řekla mu at jí natáhne mě jestli chce dělat machry na o 50 let staršího pána(kdybych nevěděla že mám v kapse paralizér asi nemachruju jako chcípák).Chlap odjel.Překvapila mě lhostejnost,ba né nepřekvapila..
Upřímnou soustrast

jsi dobrá,dneska aby měl člověk i strach zastat se slabšího,proto tě obdivuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
3.11.11 12:35

To je mi líto. Víte kdo mu to provedl? Budete to nějak řešit s policií? Za to by klidně něco dostal.

Hajzl!!! Fakt ty lidi, to je hrůza!!! Člověk člověku psem!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.11 13:05

Ano je stále v kómatu a jak říkám, ono se to v dobré už obrátit nemůže, je to jen o tom, kdy přijde vysvobození. :cry:

Známe příjmení toho útočníka a řeší to kriminální policie, mají dva svědky, ale já bohužel nevěřím, že v této zemi dostane to, co by zasloužil.
U soudu bude řečeno, že on nikdy nikomu neublížil a že to byl zkrat a pokud se dostane do vězení, tak to naše české vězení beztak není žádný trest, je to noclehárna s plnou výbavou :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová