Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, jménem Nadace Naše dítě vás srdečně zveme na Pochod Prahou, který se koná 19. listopadu.
Budeme rádi, když se zúčastníte a pomůžete nám upozornit na problematiku týraných a zneužívaných dětí, kterých je v ČR stále příliš mnoho.
Děkujeme!
Více informací se dozvíte zde: www.nasedite.cz
Určitě pujdu,není nic horšího než ubližovat dětem..
Byla jsem jedno z nich.
![]()
Vím, že to sem nepatří a je mi líto, že se nedokážu ovládnout to napsat, ale chcete zabránit týrání dětí a přitom tolerujete MPO od paní Prekop???? (nebo minimálně paní Baudyšová)
Jinak, taky jsem byla týrané dítě, tudíž bych se k pochodu připojila i já, kdybych nebydlela na druhé straně republiky.Budu s Vámi aspoň v myšlenkách.
Omlouvám se za vpád do diskuze, ale poslední dobou čtu různě, o té metodě MPO…v televizi jsem shlédla kousek vysílání a vůbec se mi to nelíbilo, jak tam ta paní zalehla toho uplakaného chlapečka( snad víte).....Zajímalo by mě o tom něco víc, nebo já sama mám problematické dítě a někdy dostává záchvaty - je autík a nedokážu si představit, že bych ji takovýmto způsobem uklidňovala- tím MPO… trošku drsné na můj vkus
to už mi přijde stokrát lepší ji vzít na klín a hladit a ukliďnovat a celou opusinkovat, až se malá nakonec začne smát a a já s ní začnu honém dělat „blbinky“ a nakonec se válíme smíchy obě a je po vzteku…
![]()
Pradon málem sjem zapoměla…jinak jsem přišla podpořit stop násilí na dětech ![]()
Angua píše:
Já moc nechápu, jaký to má smysl
Taky jsem to chtela napsat..
Kdybych byla z Prahy, tak bych se klidne pridala, ale cemu to pomuze? ![]()
Vanesanka píše:
Omlouvám se za vpád do diskuze, ale poslední dobou čtu různě, o té metodě MPO…v televizi jsem shlédla kousek vysílání a vůbec se mi to nelíbilo, jak tam ta paní zalehla toho uplakaného chlapečka( snad víte).....Zajímalo by mě o tom něco víc, nebo já sama mám problematické dítě a někdy dostává záchvaty - je autík a nedokážu si představit, že bych ji takovýmto způsobem uklidňovala- tím MPO… trošku drsné na můj vkusto už mi přijde stokrát lepší ji vzít na klín a hladit a ukliďnovat a celou opusinkovat, až se malá nakonec začne smát a a já s ní začnu honém dělat „blbinky“ a nakonec se válíme smíchy obě a je po vzteku…
![]()
Vanesanko mám stejný názor a stejně postiženou dcerku. ![]()
Taminka píše:Angua píše:Taky jsem to chtela napsat..
Kdybych byla z Prahy, tak bych se klidne pridala, ale cemu to pomuze?
Holky, tady jde o upozornění na onu problematiku. Bohužel týraných dětí je strašně, ale strašně moc.
nonina píše:Taminka píše:Holky, tady jde o upozornění na onu problematiku. Bohužel týraných dětí je strašně, ale strašně moc.Angua píše:Taky jsem to chtela napsat..
Ja si myslim, ze to snad kazdy vi, ale cemu to pomuze? Vzdyt pochody se muzou delat za vsechno, ale stejne si myslim, ze to nepomuze nicemu.
Tot muj nazor.
Ahooooj, skutečně? Tak to jsme dvě a víme aspoň o čem mluvíme
Nedokázala bych takto „násilně“ lámat tu svoji uzlobenou cácorku, to co vysílali v té TV , vypadalo jako v nějakém filmu, typu Reqium pro panenky …prostě tak nějak mi to vyznělo… takový ten podtext to mělo, - s chlapečkem v té TV se přímo násilně manipulovalo
…Já ji zase tak moc zlobivou nemám, ty záchvaty nemá tak často, jen jamile jde o nějakou velikánskou změnu( naposledy nástup do MŠ)… ale nedokázala bych si představit, že bych ji takto prováděla tu metodu, bože, to je hrozné
![]()
Tami, já to nemyslela zle. Samozřejmě máš pravdu, já si špatně přečetla, nebo spíš nepochopila onen původní dotaz ![]()
nonina píše:Taminka píše:Holky, tady jde o upozornění na onu problematiku. Bohužel týraných dětí je strašně, ale strašně moc.Angua píše:Taky jsem to chtela napsat..
A myslíš, že se to neví? Já myslím, že se to ví až dost. Chápu a podporuju jakékoli aktivity na pomoc týraným dětem, ale nemyslím si, že jim pomůže nějaký pochod. Rodiče, kteří týrají svoje dítě těžko přestanou, protože se proti tomu v Praze demonstrovalo
Možná jsem pesimista, ale raději bych tu energii napřela nějak účelněji ![]()
Taminka píše:nonina píše:Ja si myslim, ze to snad kazdy vi, ale cemu to pomuze? Vzdyt pochody se muzou delat za vsechno, ale stejne si myslim, ze to nepomuze nicemu.Taminka píše:Holky, tady jde o upozornění na onu problematiku. Bohužel týraných dětí je strašně, ale strašně moc.Angua píše:Taky jsem to chtela napsat..
Tot muj nazor.
Tak tak… Mně to přijde asi jak pochod proti rakovině ![]()