Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mahja píše:pomeranca píše:Taky mám ještě ten tarif! Takový se dneska nevidí.
Tak já mám vodafone, ale tarif, který už neexistuje: odepiš. Pro mě absolutně nejlepší tarif, protože skoro nikomu nevolám, píšu hlavně sms a utratím 40 korun za měsíc. Takže já jsem spokojenáJinak teda nemám přehled, ale co jsem tak četla, tak nejvíc se nadává na o2 a u t-mobile a vodafonu jsou víceméně podobné spokojené ohlasy
Nikomu ho nedám… I kdybych snad časem potřebovala jiný (jako že bych chtěla volat hodně do jiných sítí a tak…) tak tenhle si určitě nechám, 40 volných minut do vodafonu za 12 korun, to se vyplatí ![]()
Já tvrdím, že se člověk nemusí po telefonu dlouho vykecávat, proto pro mě nemá moc smysl takovéto po sedmé hodině zdarma apod.
Co bych uvítala je volání na vybraná čísla zdarma, ale zase kámen úrazu je v tom, že pokud budu mít vodafon, tak nedám dohromady ani těch pět důležitých lidí, protože jak jsem psala, u nás má každý jiného operátora. Jedině bych musela zavést třeba i dětem a manželovi nové simkarty. U toho vodafonu by to možná stálo za zvážení.
Např. volám ráno dceři, jestli dobře došla na autobus, tj. každý den ráno jeden kra´toučký hovor - kdybych měla na její číslo volání zdarma, tak by se to vyplatilo. Ono to bude asi chtít trochu nad tím zauvažovat třeba i v rámci rodiny a domluvit se.
jitkabokule píše:
Ono ne že by na našem trhu bylo moc na výběr - ale když už nějakého operátora tak taky hlasuju pro Vodafon.A to pouze z toho důvodu že volání po uplynutí 1 minuty dál účtuje po vteřinách a ne načnutých minutách.Když zkátka volám 1min a 20sekund tak je zaplatím.U T-mobilu bych zaplatila celé 2 minuty.Takže toto je za mne jediné dost podstatné plus.Jinak bych řekla že ceny za volání mají srovnatelené.
t-mobile má taky po první minutě účtování po vteřinách
evi já ti dám zadara tu moji sim a můžete si volat do aleluja
![]()
Januliiik píše:
evi já ti dám zadara tu moji sim a můžete si volat do aleluja![]()
![]()
![]()
a cože to máš?
eva valoi píše:Januliiik píše:a cože to máš?
evi já ti dám zadara tu moji sim a můžete si volat do aleluja![]()
![]()
![]()
oliš píše:jitkabokule píše:t-mobile má taky po první minutě účtování po vteřinách
Ono ne že by na našem trhu bylo moc na výběr - ale když už nějakého operátora tak taky hlasuju pro Vodafon.A to pouze z toho důvodu že volání po uplynutí 1 minuty dál účtuje po vteřinách a ne načnutých minutách.Když zkátka volám 1min a 20sekund tak je zaplatím.U T-mobilu bych zaplatila celé 2 minuty.Takže toto je za mne jediné dost podstatné plus.Jinak bych řekla že ceny za volání mají srovnatelené.
jééé a odkdy?
pokud vím tak ještěloni účtoval každou započatou minutu jako celou
Ahoj. Bydlím v Českých Budějovicích a používám operátora U:fon. Naprostá spokojenost. Mají sice „předpotopní telefon“, ale volání mě stojí jen 1Kč/min. Kvalita pokrytí je v Českých Budějovicích naprosto vyhovující. Co vy na to?
@pomeranca nenabízí, ale v nouzi ho nabídnou, než aby přišli o zákazníka. Ségra dostala od mého manžela sim s tímto tarifem a tak šla do Vodafone zrušit tarif, který měla. Když řekla důvod, hned jí nabídli, že jí tarif Odepiš aktivují na to její číslo, ať ho neruší, takže ho má vlastně dvakrát ![]()
@Martin1985 píše:
Ahoj. Bydlím v Českých Budějovicích a používám operátora U:fon. Naprostá spokojenost. Mají sice „předpotopní telefon“, ale volání mě stojí jen 1Kč/min. Kvalita pokrytí je v Českých Budějovicích naprosto vyhovující. Co vy na to?
No s tím ufonem je volání opravdu levné to je pravda. Pokrytí je ale jen ve větších městech. ![]()
@david Malý píše:
No s tím ufonem je volání opravdu levné to je pravda. Pokrytí je ale jen ve větších městech.
Záleží co si pod pojmem malé/velké město kdo představuje. U bráchy na vesnici je opravdu špatný signál, ale asi o 5 km dále-město 15OOO obyvatel, signál super. Taky máme u-fona a maximální spokojenost. Koupili jsme si ho hned v začátcích, kdy byla akce paušál 0,– takže mi platíme měsíčně dohromady max 100,–. A za těch pár let co ho máme se signál opravdu hodně zlepšil.
Tady můžete kouknout podle toho kde bydlíte, jestli se vám koupě u-fona vyplatí