Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel to nějak neřeší spíš já jsem z toho měla depku,když mi popraskalo břicho v těhu jsem to špatně nesla,ale manželovi to neva.
Mě teda nepopraskalo břicho ani u jedné,takže břicho v poho,nohy taky,akorát mám na prsou,ale ty mám po ročním kojení steně uplně tragický,takže to neřešim a chlapovi je to jedno.
Můj chlap (cituji)
- Hele, co to tu máš za divné čárky, hahaha!
Takže asi tak ![]()
já se teda stydím před tím mým projít nahá
, on tvrdí, že z toho dělám tragedii, ale já mám prostě blbej pocit ![]()
zakl.
Pipet píše:
Můj chlap (cituji) - Hele, co to tu máš za divné čárky, hahaha!Takže asi tak
Sem se ptala manžela,a říkal že je má na zadku
že je to součást života. (na zadku je fakt má) ![]()
Tak slova mého chlapa na otázku: „Co si myslíš o striích? Vadí ti?“
Ja mam teda taky vsude strie a chlap mi nekdy rekne ze je to hrozny, ale jen kdyz ja fnukam takze me jen provokuje
ja pak mam depky…hruza
Já si taky myslím, že chlapi to neřeší. Oni to nějak nevidí, tak jak my. Já z toho mám taky docela depku, mám jich dost z puberty, ale po porodu naštěstí jen trochu na břichu, čekala jsem to horší ![]()
Nathalka01 píše:
Ja mam teda taky vsude strie a chlap mi nekdy rekne ze je to hrozny, ale jen kdyz ja fnukam takze me jen provokujeja pak mam depky…hruza
jak u nás
, takže chápu ![]()
Raději anonym, nepíšu o sobě… Moje švagrová měla po porodu hrozný břicho, samá strie, vytahaná kůže, ale chlapi na ni přesto letěli jak vosa na pivo. ![]()
Muj chlap na strie - co to je? Jo toto? To mas fajn, takovou mozaiku, tu hned kazdy nema! Jo a tady to vypada jako slunicko (uprostred je pupik) to je dobry! ![]()
Mozna to trosku bude resit nejaky milenec, nebo kluci v osmnacti, ale manzele a tatove od rodin si myslim, ze to berou zase kapek jinak!!! ![]()
tak ja mam sice jen lehce na bocich, ale videt to jde a manzel rika prosimte co vidis ja nic nevidim
, nebo nekdy rekne noo to je jen trochu…tak ale nevim nekdy kdyz vidi zenskou co ma strie na brise tak prohodi ze ot neni pekny ale zas pak doda neco ve stylu, ze co nadela a ze muze byt rada ze ma miminko ![]()
tak ja mylsim ze kazdej normalni chlap to proste bere jako dan za to ze mate dite, neboj mylsim ze my tyhle veci vnimame a prozivame mnohem hur a chlap ktery miluje je ani nevidi ![]()
chce to se o sebe starata a citt se jako zenska a ziskat zpet sebevedomi, chlap vyciti pohodu a strie neresi…
jsou horsi veci na svete a strie? pff mala dan za tak velkej dar
ahoj holky,
dneska jsem se prohlížela v zrcadle a zjistila jsem, že jsem po dvojčatech fakt nechutná
. Strie na prsou, břiše, na stehnech a to dokonce i z vnitřní strany a boky snad ani nemluvim. Můj chlap trvdí, že chlapi na tohle nekoukaj, ale já myslím, že kecá
. Co si myslíte vy, nebo, co říká váš chlap na vaše strie?
Raději inko