Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Strie jsou jediná věc, která se mi v těhotenství neudělala ani jedna, ale za to křečový žíly mám luxusní!
![]()
Pěkně nám ty děti daly zabrat.. ![]()
Jednou jsem „chodila“ s jedním nabušencem a měl strie všude, jak mu narostly ty svaly… na pažích hlavně…
A bylo mi to jedno ![]()
Ajla píše:
tak ja mam sice jen lehce na bocich, ale videt to jde a manzel rika prosimte co vidis ja nic nevidim, nebo nekdy rekne noo to je jen trochu…tak ale nevim nekdy kdyz vidi zenskou co ma strie na brise tak prohodi ze ot neni pekny ale zas pak doda neco ve stylu, ze co nadela a ze muze byt rada ze ma miminko
tak ja mylsim ze kazdej normalni chlap to proste bere jako dan za to ze mate dite, neboj mylsim ze my tyhle veci vnimame a prozivame mnohem hur a chlap ktery miluje je ani nevidi
chce to se o sebe starata a citt se jako zenska a ziskat zpet sebevedomi, chlap vyciti pohodu a strie neresi…
jsou horsi veci na svete a strie? pff mala dan za tak velkej dar
jj, pravda, ale přeci jenom, před dvojčatama super figura a teď katastrofa
, to tomu sebevědomí moc nedodá ![]()
peggy.sl píše:
Strie jsou jediná věc, která se mi v těhotenství neudělala ani jedna, ale za to křečový žíly mám luxusní!![]()
Pěkně nám ty děti daly zabrat..
neboj, ty už se rýsujou taky ![]()
Pipet píše:
Jednou jsem „chodila“ s jedním nabušencem a měl strie všude, jak mu narostly ty svaly… na pažích hlavně…
A bylo mi to jedno
u mýho chlapa je mi to taky jedno
, má je teda jenom na zadku, ale už úplně bílý, pomalu to není vidět ![]()
strie mám po těhotenství na břiše. taky jsem z toho neměla dobrý pocit, ale manželovi je to úplně jedno, vůbec to neřeší.
Anonymní píše:Ajla píše:jj, pravda, ale přeci jenom, před dvojčatama super figura a teď katastrofa
tak ja mam sice jen lehce na bocich, ale videt to jde a manzel rika prosimte co vidis ja nic nevidim, nebo nekdy rekne noo to je jen trochu…tak ale nevim nekdy kdyz vidi zenskou co ma strie na brise tak prohodi ze ot neni pekny ale zas pak doda neco ve stylu, ze co nadela a ze muze byt rada ze ma miminko
tak ja mylsim ze kazdej normalni chlap to proste bere jako dan za to ze mate dite, neboj mylsim ze my tyhle veci vnimame a prozivame mnohem hur a chlap ktery miluje je ani nevidi
chce to se o sebe starata a citt se jako zenska a ziskat zpet sebevedomi, chlap vyciti pohodu a strie neresi…
jsou horsi veci na svete a strie? pff mala dan za tak velkej dar, to tomu sebevědomí moc nedodá
no ja vim, je to tezky, ale ja treba mam jeste asi 5kg po porodu (ale dolu potrebuju 10), mam uplne jiny telo nez predtim…na stredni a na zs jsem byla na miss ted muzu leda do kravina ![]()
mam jeste vetsi boky, bricho no a buh vi co jeste neni jako driv, ale porad si rikam ze s tim neco udelam ![]()
ale nedavno jsem si udelala novou barvu vlasu, zacla jsem se casteji malovat a citim se hned lip, mozna je to zimou a tim ze nic nejde videt, horsi to asi bude v lete do palvek
ale letos jsem to taky zvladla no a porad jsem si rikala noo kdyz lidi uvidi strie tak apson budou tolerovat moji psotavu a dojde jim ze mam dite ![]()
jo a casem zesvetlaji a pry nejdou tak videt, apson doufam mne totiz spis nejak modraj
byla jsem na masazi u kamosky a ta mi rika co se ti stalo tady na bocich ze tu mas modriny? ![]()
Mě připadá, že mám místo břicha jednu velkou strii
Ne mám ho fakt děs potrhané, ale manželovi to nevadí, je štastný za miminko
Ze začátku mi to hodně vadilo, ale co prostě je mám a nic s tím nenadělám.
Svlékat se nikde nehodlám, tak to stejně nikdo jiný kromě doktorky neuvídí ![]()
Ywett píše:
Tak slova mého chlapa na otázku: „Co si myslíš o striích? Vadí ti?“
- „Cože? Ukaž mi co to je? Tohle není ceulitida? Nemachruj, to mám taky, koukej.“
ten můj to taky neřeší… taky se ptal po porodu co to mám vzadu na stehnech
spíš mi vadí těch 20 kg co mi zůstalo po porodu ![]()
taky mám jen na bocích a nijak mi to neva.Někdo si nechá jméno svého dítěte vytetovat jako vzpomínku a já mám na něj vzpomínku strie
a je o ta nej vzpomínka ![]()
a chlap-vždyt tam není nic vidět ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
taky mám jen na bocích a nijak mi to neva.Někdo si nechá jméno svého dítěte vytetovat jako vzpomínku a já mám na něj vzpomínku striea je o ta nej vzpomínka
a chlap-vždyt tam není nic vidět
tak mám oboje, strie i vytetovaný děti ![]()
Mě zase místo strii popraskaly žilky na nohách,jeden rudofialovel lívanec vedle druhýho,ono si nevybereš ![]()
Anonymní píše:Kamča.dalmatinka píše:tak mám oboje, strie i vytetovaný děti
taky mám jen na bocích a nijak mi to neva.Někdo si nechá jméno svého dítěte vytetovat jako vzpomínku a já mám na něj vzpomínku striea je o ta nej vzpomínka
Kamča.dalmatinka píše:Anonymní píše:Kamča.dalmatinka píše:tak mám oboje, strie i vytetovaný děti
jsi hold krok na před
.Já zatim zustanu jen u strii
.Uvidíme co se stane po druhém těhu a pak si nechám na stehna vytetovat mapu se jménama at to zakreju
ba né já to fakt nijak neřešim
tak to abych si nechala na celý tělo vytetovat neoprén ![]()