Nějaký čaj na povzbuzení

rozmary
4.11.11 20:26

Nějaký čaj na povzbuzen

Ahoj holky,nevím jak vy,ale mě tohle počasí nědělá vůbec dobře,v podstatě jsem pořád děsně ospalá,ráno vstanu a za hodinu bych padla na hubu,přes den nespím,doháním to co nemůžu dělat když je malá vzhůru,tak se chci zeptat,jestli neznáte nějaký čaj co by mě trochu nakop.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
4.11.11 20:41

Zelenej čaj, na mně nic jinýho nepůsobí, ale chce to kvalitní z čajovny. Zkus Dračí studnu, ta je fakt dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
4.11.11 21:00

Taky můžu doporučit zelený čaje :palec: . Za mě nastřelovák „Střelný prach - Gunpowder“

• Citovat
  • Upravit
rozmary
4.11.11 21:02

To seženu v lékárně,nebo v nějaké speciálce?

• Citovat
  • Upravit
rozmary
4.11.11 21:02
MarketaJ píše:
Zelenej čaj, na mně nic jinýho nepůsobí, ale chce to kvalitní z čajovny. Zkus Dračí studnu, ta je fakt dobrá.

Aha,už to vidím :oops:

• Citovat
  • Upravit
SandraM
4.11.11 21:03

já piju ráda čas s ženšenem, ale jestli mi extra pomáhá, to nevím :)

• Citovat
  • Upravit
17162
4.11.11 21:04

Mám to tak nějak podobně, po prožitém ne příliš štastném období se stavím opět na nohy, ale ta únava je poslední dny hrozná.

Dr. mi doporučil kapky Citrogrep a taky geriavit, že tam je nejlepší ´„koktejl“ vitamínů… :nevim:
Hodně pomáhá už zmíněný zelený čaj a taky ovoce, umět si udělat radost i běžnou maličkostí :-)

Holt musíme vydržet do jara, kdy přibudou slunečné dny a teploty zase začnou stoupat, kytičky vonět a kvést a celkově bude veseleji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová