Předplatné časopisu Betynka

3HE
22413
5.11.11 19:35

Předplatné časopisu Betynka

Za celoroční předplatné dávají dárek, ale jen do vyčerpání zásob… už jste si někdy předplatili a dostali dárek? já kdysi jiný časopis a napsali mi, že už zásoby vyčerpali… nemáte někdo kladnou zkušenost s betynkou? jinak bych si nepředplácela, ale koupila v trafice… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5631
5.11.11 19:39

Předplatila jsem si Betynku a dostala jsem dárek - tehdy Bioderma krém proti striím a vlhčené ubrousky. :palec: Je to ale už asi 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.11.11 19:39

Teda to jsou pěkný kuy slíbit dárek a pak nazdar :pocitac: My v práci předpláceli Hospodářské noviny a ty hajzli zas dávali dálniční známku, ale jen novým předplatitelům. Tak jsme to vždycky jeden rok psali na sekretářku, další na ředitele :jazyk: a známku jsme teda dostali vždycky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
5.11.11 19:52

JJJ taky jsem si onehdá předplatila tu Betynku (někdy když se Terka narodila) a dárek jsem dostala. :palec: :palec: Snad se za ty roky nezhoršili. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.11.11 20:01

já si taky předplatila a dostala jsem dárečky, jednou to byla učící láhev(stále zabalená a nepoužitá), jindy hračky,ale také nejaké vzorečky krémů atd…
ale to už je minimálně 4 roky zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
5.11.11 20:07

Ahoj, já před třemi lety dostala kojeneckou lahev  :mrgreen:

Letos v létě jsem předplácela Sluníčko a slíbeného plyšáka jsme nedostali. Ale jsem spíš ráda, plyšáků už máme milion :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
5.11.11 20:35

Betynku mám ráda, nechtěla bych nadávat…, ale může to být i tak, že slíbí dárek do vyčerpání zásob a všem pak napíšou, že litují, ale zásoby už byly vyčerpány… asi to risknu, stejně bych si ji v trafice kupovala, task ji aspoň budu mít bez starostí ve s :lol: chránce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
5.11.11 21:00

Ahoj já jsem si Betynku předplatila vloni před Vánoci a slíbili dárek chůvičky Sencor, které opravdu přišly a používáme je stále. Moc se mi v té době hodily k našim, aspoň nemusím tahat svoje z domova a máme je tam se sestrou erár :lol: . Tak si myslím, že jsou velmi solidní a časopis je moc fajn, cena byla 299 Kč a cena chůviček na netu 600 Kč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.11.11 21:01

já předplatila a nedostala nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
5.11.11 21:02

Ahoj já jsem si Betynku předplatila vloni před Vánoci a slíbili dárek chůvičky Sencor, které opravdu přišly a používáme je stále. Mox se mi v té době hodily k našim, aspoň nemusím tahat svoje z domova a máme je tam se sestrou erár :lol: . Tak si myslím, že jsou velmi solidní a časopis je moc fajn, cena byla 299 Kč a cena chůviček na netu 600 Kč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
5.11.11 21:06

Ještě k tomu předplatnému, bylo tam napsáno, že na dárek má nárok pouze nový předplatitel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.11.11 14:45

když jsme byla nový. nedostala jsem nic a druhý rok jsme prodlužovala a ted uz stejne neodebírám, už me to nejak nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
6.11.11 16:38
eldarka píše:
když jsme byla nový. nedostala jsem nic a druhý rok jsme prodlužovala a ted uz stejne neodebírám, už me to nejak nebere…

Zrovna jsem si taky říkala, jestli to pro mě ještě vůbec bude mít smysl… malá má už přes rok, tak jestli z betynky ještě budu mít a chtít něco číst… je sice až do předškolního věku, ale miminko je miminko…

Čtete někdo betynku, i když miminko už je batolátko :mrgreen: nebo ještě větší?-2roky a více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
7.11.11 06:46

Já už jsem předplatné zrušila, Betynku nečtu, je to pořád dokola, tak když máš pár starých časopisů, můžeš nakouknout tam (i když pořád se věci mění - nemyslím 15 let starých :mrgreen: ).
Na stánku omrknu, co je v novém čísle a občas teda koupím - ale letos asi jen 1×. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
7.11.11 12:39

Já jsem si předplatila minulý rok,chůvička Sencor přišla.ale pak v průběhu roku jsem už moc spokojená teda nebyla.v trafikách sem vídala že dávali dárky k nějakým číslům malý dárky a mě nikdy nic nepřišlo.ke konci už my chodil i dost poničenek-potrhany desky, a vypadal jako by ho někdo vymáchal v kaluži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová