Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za celoroční předplatné dávají dárek, ale jen do vyčerpání zásob… už jste si někdy předplatili a dostali dárek? já kdysi jiný časopis a napsali mi, že už zásoby vyčerpali… nemáte někdo kladnou zkušenost s betynkou? jinak bych si nepředplácela, ale koupila v trafice… díky
Předplatila jsem si Betynku a dostala jsem dárek - tehdy Bioderma krém proti striím a vlhčené ubrousky.
Je to ale už asi 2 roky.
Teda to jsou pěkný kuy slíbit dárek a pak nazdar
My v práci předpláceli Hospodářské noviny a ty hajzli zas dávali dálniční známku, ale jen novým předplatitelům. Tak jsme to vždycky jeden rok psali na sekretářku, další na ředitele
a známku jsme teda dostali vždycky
.
JJJ taky jsem si onehdá předplatila tu Betynku (někdy když se Terka narodila) a dárek jsem dostala.
Snad se za ty roky nezhoršili. ![]()
já si taky předplatila a dostala jsem dárečky, jednou to byla učící láhev(stále zabalená a nepoužitá), jindy hračky,ale také nejaké vzorečky krémů atd…
ale to už je minimálně 4 roky zpátky.
Ahoj, já před třemi lety dostala kojeneckou lahev ![]()
Letos v létě jsem předplácela Sluníčko a slíbeného plyšáka jsme nedostali. Ale jsem spíš ráda, plyšáků už máme milion ![]()
Betynku mám ráda, nechtěla bych nadávat…, ale může to být i tak, že slíbí dárek do vyčerpání zásob a všem pak napíšou, že litují, ale zásoby už byly vyčerpány… asi to risknu, stejně bych si ji v trafice kupovala, task ji aspoň budu mít bez starostí ve s
chránce
Ahoj já jsem si Betynku předplatila vloni před Vánoci a slíbili dárek chůvičky Sencor, které opravdu přišly a používáme je stále. Moc se mi v té době hodily k našim, aspoň nemusím tahat svoje z domova a máme je tam se sestrou erár
. Tak si myslím, že jsou velmi solidní a časopis je moc fajn, cena byla 299 Kč a cena chůviček na netu 600 Kč ![]()
Ahoj já jsem si Betynku předplatila vloni před Vánoci a slíbili dárek chůvičky Sencor, které opravdu přišly a používáme je stále. Mox se mi v té době hodily k našim, aspoň nemusím tahat svoje z domova a máme je tam se sestrou erár
. Tak si myslím, že jsou velmi solidní a časopis je moc fajn, cena byla 299 Kč a cena chůviček na netu 600 Kč ![]()
Ještě k tomu předplatnému, bylo tam napsáno, že na dárek má nárok pouze nový předplatitel
když jsme byla nový. nedostala jsem nic a druhý rok jsme prodlužovala a ted uz stejne neodebírám, už me to nejak nebere…
eldarka píše:
když jsme byla nový. nedostala jsem nic a druhý rok jsme prodlužovala a ted uz stejne neodebírám, už me to nejak nebere…
Zrovna jsem si taky říkala, jestli to pro mě ještě vůbec bude mít smysl… malá má už přes rok, tak jestli z betynky ještě budu mít a chtít něco číst… je sice až do předškolního věku, ale miminko je miminko…
Čtete někdo betynku, i když miminko už je batolátko
nebo ještě větší?-2roky a více?
Já už jsem předplatné zrušila, Betynku nečtu, je to pořád dokola, tak když máš pár starých časopisů, můžeš nakouknout tam (i když pořád se věci mění - nemyslím 15 let starých
).
Na stánku omrknu, co je v novém čísle a občas teda koupím - ale letos asi jen 1×. ![]()
Já jsem si předplatila minulý rok,chůvička Sencor přišla.ale pak v průběhu roku jsem už moc spokojená teda nebyla.v trafikách sem vídala že dávali dárky k nějakým číslům malý dárky a mě nikdy nic nepřišlo.ke konci už my chodil i dost poničenek-potrhany desky, a vypadal jako by ho někdo vymáchal v kaluži.