Předplatné časopisu Betynka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
474
7.11.11 15:31

Já jsem tedy byla maximálně spokojená, časopis přišel vždy v pořádku a občas u něho byl i malý dáreček - jako Johnson koupel nebo mastička atd, skoro pokaždé byl k tomu zdarma starší vydání různého časopisu. Asi záleží taky na doručovatelce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.10.12 18:42

Jak jste spokojené s Betynkou? Něco jsem tady v diskuzích našla, ale všechno je minimálně rok starý a třeba se za tu dobu něco změnilo… Přemýšlím o předplatném, ale četla jsem tu něco o chybějících dárkách (to by se ještě dalo) nebo dokonce poničených časopisech ve schránce… A co obsah? Dá se to číst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
28.10.12 18:50

Z poslední doby Betynku obsahem neznám, takže v tom neporadím. Akorát vlastní zkušenost s předplatným - pracuji jako doručovatelka předplaceného tisku. Záleží na tom, jakou máš schránku. Časopis sice mně jako doručovatelce přijde i s dárkem, pokud to není zrovna něco křekhého tak přijde i dárek nepoškozený. Horší to je, když přijde dárek třeba DVD (není to tak dávno co šel takto) nebo krém,,, pak krém většinou poznám, že je prasklý, ale do DVD nevidím. Tam jsem to poznala akorát v jednom případě, kdy mi časopis nápadně rachotil už při vzetí do ruky. Tak to mi bylo jasné, že DVD nevydrželo a reklamovala jsem to dřív než jsem ho doručila. A u schránek - zkus nacpat tlustý časopis i s dárkem do schránky. Často jsou v panelákách staré schránky, časopis pokud nechám koukat ze schránky, tak ho někdo nenechavý ukradne, zákazník pak reklamuje že ho nedostal a mě čeká pokuta za nedoručení, když se ho tam pokusím nacpat, tak to jde často velmi těžko, někdy vůbec. Já jsem často dělala to, že jsem třeba i časopis rozdělala a jeden den jsem tam dala časopis s lístečkem, že druhý den jim dám do schránky dárek, který se mi tam opravdu i s časopisem nevešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.10.12 18:58

U nás to pošťačka dělá tak, že roztrhne igelitový obal a natlačí to do schránky za sebou. Teď mi přišlo druhé číslo, u obou bylo dvd - to první ale ve slovenštině :mrgreen:
K obsahu : Je tam relativně dost reklam, ale celkově jsem spokojená. Časopis je rozdělen na sekce: těhotenství, miminko, batole, předškolák, školák, vztahy, krása, rodina 8) Já to předplatné měla jako bonus k jedné akci, takže si nemám důvod stěžovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
28.10.12 20:01

Ahoj, mně skončilo předplatné Betynky letos v létě a po 4 letech jsem se rozhodla, že už předplácet nebudu. Časopis docela dobrej (rozhodně lepší než Maminka - ten jsem měla předplacený jen 1 rok :mrgreen: ), ale po těch 4 letech mi to připadalo furt dokola ty samé články :nevim: S doručováním problémy nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
28.10.12 20:36

Já jsem za předplatné nedostala vůbec nic, časopis chodil zásadně bez dárku, nezabalený, „oslí uši“ a ještě mi drze automacky poslali složenku na další rok. Předplatné jsem vypověděla a už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
29.10.12 10:38

Betynku už neberu rok, ale předtím mi přišlo, že se strašně zhoršila, byla to jen samá reklama, přitom dříve mi přišla lepší jak Maminka, teď je to naopak. Za předplatné jsem nic nedostala, doručovateli jsem musela dát klíč od vchodových dveří, protože nemáme přístupné schránky, takže dokud klíč neměl, klidně časopis nechal před barákem, kde mi ho vždy někdo vzal(ani se nedivím, byl tam jen tak pohozený, bez obalu, jmenovky). Jednou byla Betynka i s dárkem, tak to u nás doručovatel zvonil už v pět ráno, aby mi to předal, protože do schránky se to nevešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová