Soutěž se Sunarem - kostičky

1242
5.11.11 17:50

soutěž se sunarem-kostičky

zdravím,chtěla bych se zeptat jak to je stou soutěží od sunaru?
Poslala jsem 5kodů takže bych měla vyhrá alespon ty kostičky krtečka,ale zatím mi nic nepřišlo.
jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
5.11.11 18:11

Taky jsem posílala kody a na kostečky čekám,ale mají na facebooku napsaný,že byla velká účast a kostičky dodělávají.Tak by je měli všichni dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
5.11.11 18:15

Tohle tam napsaný

Dětská výživa
Milé maminky, omluváme se za zpoždění v rozesílce soutěžních kostiček. Jak už jsme zmiňovali, zájem byl tak veliký, že jsme museli několik várek doobjednávat.
Příší týden bude odesláno větší množtví zásilek a začátkem prosince další, takže se děti do Vánoc určitě dočkají:-) Děkujeme za pochopení a trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
5.11.11 18:25

:dance: tak to je super,já už se lekla že se na nás vyprdli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
5.11.11 19:39

Můžu se zeptat o co jde? Co a kolik toho musím poslat? Kostky by se hodily? :mrgreen: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
5.11.11 19:41

Na rozesílaní mají 2 měsice od ukončení soutěže .)

• Citovat
  • Upravit
1242
5.11.11 20:21
Zuzz píše:
Můžu se zeptat o co jde? Co a kolik toho musím poslat? Kostky by se hodily? :mrgreen: Díky
šlo o posílání kodů z výrobků sunar..,ale soutěž by už 15.10ukončena.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
7.12.11 15:09

Ahoj holky, už některé z vás kostky přišly? Výše jsem četla, že do Vánoc mají určitě být.Má už je některá z vás doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
7.12.11 15:30

Ahoj.. Už spoustě lidem přišli ale mě taky ne :-/ Psala jsem i na sunar stranky na fb ale nikdo mi neodpoveděl.. :-/ myslim že už maji docela načase :-/

• Citovat
  • Upravit
368
7.12.11 15:39
sikinka16 píše:
Ahoj.. Už spoustě lidem přišli ale mě taky ne :-/ Psala jsem i na sunar stranky na fb ale nikdo mi neodpoveděl.. :-/ myslim že už maji docela načase :-/

Tak asi budem ještě muset počkat… :think: Dějuju za info, aspoň vím, že se na mě nezapomnělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.11 15:44

ahoj, nám kostky dorazili minulý týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
7.12.11 15:44
Zdenulinka píše:
Tohle tam napsanýDětská výživa
Milé maminky, omluváme se za zpoždění v rozesílce soutěžních kostiček. Jak už jsme zmiňovali, zájem byl tak veliký, že jsme museli několik várek doobjednávat.
Příší týden bude odesláno větší množtví zásilek a začátkem prosince další, takže se děti do Vánoc určitě dočkají:-) Děkujeme za pochopení a trpělivost.

Ano, ale take psali, že termín na rozesílaní mají 2 měsice tak ať se nebojime.. Že termin maji do poloviny prosince

• Citovat
  • Upravit
2977
7.12.11 16:13

Jééé aha, nám by taky měly přijít, ale já na to úplně zapomněla, tak snad to zas nepodělal pošťák a neodeslalo se to zpět. Někdy ty lístky do schránky prostě nehodí nebo se nějak ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
13.12.11 08:04

Tak už je máme taky doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.12.11 17:24

já už je mám doma asi 3týdny :)