Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdravím,chtěla bych se zeptat jak to je stou soutěží od sunaru?
Poslala jsem 5kodů takže bych měla vyhrá alespon ty kostičky krtečka,ale zatím mi nic nepřišlo.
jak jste na tom vy?
Taky jsem posílala kody a na kostečky čekám,ale mají na facebooku napsaný,že byla velká účast a kostičky dodělávají.Tak by je měli všichni dostat
Tohle tam napsaný
Dětská výživa
Milé maminky, omluváme se za zpoždění v rozesílce soutěžních kostiček. Jak už jsme zmiňovali, zájem byl tak veliký, že jsme museli několik várek doobjednávat.
Příší týden bude odesláno větší množtví zásilek a začátkem prosince další, takže se děti do Vánoc určitě dočkají:-) Děkujeme za pochopení a trpělivost.
Můžu se zeptat o co jde? Co a kolik toho musím poslat? Kostky by se hodily?
Díky
Zuzz píše:šlo o posílání kodů z výrobků sunar..,ale soutěž by už 15.10ukončena.
Můžu se zeptat o co jde? Co a kolik toho musím poslat? Kostky by se hodily?Díky
Ahoj holky, už některé z vás kostky přišly? Výše jsem četla, že do Vánoc mají určitě být.Má už je některá z vás doma?
Ahoj.. Už spoustě lidem přišli ale mě taky ne :-/ Psala jsem i na sunar stranky na fb ale nikdo mi neodpoveděl.. :-/ myslim že už maji docela načase :-/
sikinka16 píše:
Ahoj.. Už spoustě lidem přišli ale mě taky ne :-/ Psala jsem i na sunar stranky na fb ale nikdo mi neodpoveděl.. :-/ myslim že už maji docela načase :-/
Tak asi budem ještě muset počkat…
Dějuju za info, aspoň vím, že se na mě nezapomnělo ![]()
Zdenulinka píše:
Tohle tam napsanýDětská výživa
Milé maminky, omluváme se za zpoždění v rozesílce soutěžních kostiček. Jak už jsme zmiňovali, zájem byl tak veliký, že jsme museli několik várek doobjednávat.
Příší týden bude odesláno větší množtví zásilek a začátkem prosince další, takže se děti do Vánoc určitě dočkají:-) Děkujeme za pochopení a trpělivost.
Ano, ale take psali, že termín na rozesílaní mají 2 měsice tak ať se nebojime.. Že termin maji do poloviny prosince
Jééé aha, nám by taky měly přijít, ale já na to úplně zapomněla, tak snad to zas nepodělal pošťák a neodeslalo se to zpět. Někdy ty lístky do schránky prostě nehodí nebo se nějak ztratí.