Je Emimino závislost?

Anonymní
1.8.22 20:54

Je Emimino závislost?

Ahoj ženy, holky, muži, kluci,

téma jen pro pobavení.

Já nemám Instagram, nemám Facebook, ve svých ani ne třiceti letech, ale na eMiminu fakt ujíždím. Vždy při troše času, když chci vypnout, tak jdu a sjíždím nové diskuze. Je to asi nějaká má menší „závislost“. Lidé v mém věku říkají „Ty jo, viděl si na Instagramu…“, a já zas používám „Četla jsem na eMiminu“ :lol:… Máte to také tak? Je pro Vás Emimino větší zábava než sociální sítě? :lol:

Já až tady z diskuzí zjistila, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř. ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16292
1.8.22 20:55

Instagram nemám, jinak FB a eMimino projíždím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
1.8.22 20:56

Já mám I Instagram, ale ano, jsem tu furt :mrgreen:
Kdykoliv se nudím, Emimino!
Taky jsem mladá a v okolí nemám nikoho kdo by na podobné stránky chodil.
Ale asi jo, bude to závislost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
1.8.22 21:00

Asi jooo závislost..není snad dne že bych tu nebyla… i na dovolené jsem koukala, jen míň reagovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
1.8.22 21:04

U mě to závislost není, ale chodím jen eMimino. Nemám fb, ani instagram. A přesně jak říkáš…,,Četla jsem na eMiminu"… používám často :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.8.22 21:12

Ano facebook instagram atd minimum času. Na internetu chodím pouze na idnes a na emimino. Měla jsem jeden čas Twitter ale nějak mě to přestalo bavit

• Citovat
  • Upravit
22566
1.8.22 21:13

Nemám žádnou sociální síť, diskutuji jen tady. Závislost bych neřekla, ale spíš nuda. Teď jsem byla rok sama, tak to tady byla moje "rodina ". Teď se s někým scházím a času už tolik nemám, nicméně koukám stále, i když nepíšu. Flákám i uzavřenku :zed:, ale preferuju reál před virtuálem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
1.8.22 21:22

Jasněže zavislost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.8.22 21:23
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, holky, muži, kluci,

téma jen pro pobavení.

Já nemám Instagram, nemám Facebook, ve svých ani ne třiceti letech, ale na eMiminu fakt ujíždím. Vždy při troše času, když chci vypnout, tak jdu a sjíždím nové diskuze. Je to asi nějaká má menší „závislost“. Lidé v mém věku říkají „Ty jo, viděl si na Instagramu…“, a já zas používám „Četla jsem na eMiminu“ :lol:… Máte to také tak? Je pro Vás Emimino větší zábava než sociální sítě? :lol:

Já až tady z diskuzí zjistila, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř. ;)

jsi dobra. Ja se v realu k epipi nehlasim. :oops: Teda krome chlapu doma. Ti k tomu maji takovy blahosklonny vztah. Asi jak se divam na svatbu na prvni pohled.

Příspěvek upraven 01.08.22 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
1.8.22 21:25
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, holky, muži, kluci,

téma jen pro pobavení.

Já až tady z diskuzí zjistila, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř. ;)

Ty se máš, já říct „četl jsem na emiminu“, tak se totálně znemožním :mrgreen: kdepak, já tu můžu být jen inkognito :dance:

• Citovat
  • Upravit
3743
1.8.22 21:28

@Kockazvysocan moc přeju, ať se vztah vyvíjí ke tvé spokojenosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
1.8.22 21:30

Závislost asi ano, mám fb a čtu diskuze tady a na seznamu. Mám to tu ráda, i když třeba holky píšou, že před 10-ti lety to tu bylo jiné.
Ale pořád si myslím, že se tu k sobě chováme slušně, když porovnám třeba diskutující na seznamu. často mi tu zvedáte náladu, když si nemám s kým popovídat, je to moc fajn. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.8.22 21:31

Jsem závislá na lidech tady, bez nich by mi bylo emimino ukradený.
Jste boží…. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
22566
1.8.22 21:31
@Rosebery píše:
@Kockazvysocan moc přeju, ať se vztah vyvíjí ke tvé spokojenosti. :)

Děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
1.8.22 21:38
@Kutil Tom píše:
Ty se máš, já říct „četl jsem na emiminu“, tak se totálně znemožním :mrgreen: kdepak, já tu můžu být jen inkognito :dance:

:lol: Jo, tak u Tebe to asi i chápu. Vykládat chlapům, že ženský na eMiminu psaly… :lol:

Jinak se omlouvám za anonym, všimla jsem si až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí