Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
Zakladam diskuzi pro pobaveni. Otazka zni: jite potaji sladkosti? Manzel mi pomaha s uklidem a nasel moji rozezranou cokoladu pod posteli, kterou jsem tam zasila, kdyz se prihnala dcera. Nejsem lakoma, rada se rozdelim, ale na druhou stranu se taky v klidu najim, nebo si zobnu, aniz bych u sebe mela toho malyho nenazrance s dutejma nohama ![]()
Ne nejím ale já sladké jim minimálně a vždy počítám, že tak půlku budu muset dát dceři ![]()
@TeSudička píše:
Ahoj holky,Zakladam diskuzi pro pobaveni. Otazka zni: jite potaji sladkosti? Manzel mi pomaha s uklidem a nasel moji rozezranou cokoladu pod posteli, kterou jsem tam zasila, kdyz se prihnala dcera. Nejsem lakoma, rada se rozdelim, ale na druhou stranu se taky v klidu najim, nebo si zobnu, aniz bych u sebe mela toho malyho nenazrance s dutejma nohama
S dutejma nohama? Na tajnaka fakt nejim. A s ditetem se rada rozdelim nebo mu moje jidlo prenecham, kdyz ho chce a neni pro nej uplne nevhodny ![]()
Já chodím úplně otevřeně ujídat dětem čokoládu do lednice a sladkosti do pokojíčků.
Pravda je, že jsem to poslední rok či dva výrazně omezila kvůli zvýšenému cholesterolu.
Já jo.
Ale nikam si to neschovávám, jím normálně v kuchyni. Když je dcera zabavená, tak si rychle zobnu.
Takto jsem ucucávala vaječnej koňak, když děti ještě bydlely se mnou. Strašně mi chutnal a nechtěla jsem jim dávat špatný příklad ![]()
Příspěvek upraven 31.07.22 v 14:02
Nemám potřebu, sladké skoro nekupuji a s dětmi se dělíme.
Alkohol taky skoro nepiju.
Potají ne, jenom až bezpečně spí.
Dítě mělo období, kdy si přineslo kus čokolády a Maminko, já se rozdělím!
Potvůrka, ví jak na to.
@TeSudička píše:
Ahoj holky,Zakladam diskuzi pro pobaveni. Otazka zni: jite potaji sladkosti? Manzel mi pomaha s uklidem a nasel moji rozezranou cokoladu pod posteli, kterou jsem tam zasila, kdyz se prihnala dcera. Nejsem lakoma, rada se rozdelim, ale na druhou stranu se taky v klidu najim, nebo si zobnu, aniz bych u sebe mela toho malyho nenazrance s dutejma nohama
ne, nejim potaji nic. Ale ja jim jenom 2× za den poradne jidlo a mezi tim nic.
Někdy jím něco tak, aby mě nevidělo batole
. To si pořád myslí, že jídlo mámy je lepší i když má na talíři to samý a závidí. Taky nemůže oříšky, tak radši než vysvětlovat proč něco nedostane, tak to rychle slupnu, když se nedívá
.