Jíte potají sladkosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1380
31.7.22 11:55

Jíte potají?

Ahoj holky,

Zakladam diskuzi pro pobaveni. Otazka zni: jite potaji sladkosti? Manzel mi pomaha s uklidem a nasel moji rozezranou cokoladu pod posteli, kterou jsem tam zasila, kdyz se prihnala dcera. Nejsem lakoma, rada se rozdelim, ale na druhou stranu se taky v klidu najim, nebo si zobnu, aniz bych u sebe mela toho malyho nenazrance s dutejma nohama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
31.7.22 12:00

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
31.7.22 12:01

Ne nejím ale já sladké jim minimálně a vždy počítám, že tak půlku budu muset dát dceři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
31.7.22 12:02
@TeSudička píše:
Ahoj holky,Zakladam diskuzi pro pobaveni. Otazka zni: jite potaji sladkosti? Manzel mi pomaha s uklidem a nasel moji rozezranou cokoladu pod posteli, kterou jsem tam zasila, kdyz se prihnala dcera. Nejsem lakoma, rada se rozdelim, ale na druhou stranu se taky v klidu najim, nebo si zobnu, aniz bych u sebe mela toho malyho nenazrance s dutejma nohama :lol:

S dutejma nohama? Na tajnaka fakt nejim. A s ditetem se rada rozdelim nebo mu moje jidlo prenecham, kdyz ho chce a neni pro nej uplne nevhodny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
31.7.22 12:02

Já chodím úplně otevřeně ujídat dětem čokoládu do lednice a sladkosti do pokojíčků. :mrgreen: Pravda je, že jsem to poslední rok či dva výrazně omezila kvůli zvýšenému cholesterolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
31.7.22 12:04

Já jo. :mavam: Ale nikam si to neschovávám, jím normálně v kuchyni. Když je dcera zabavená, tak si rychle zobnu.

• Citovat
  • Upravit
7188
31.7.22 12:18

Ne. Žiju sama, tak nemám proč. Co si koupím, to je pro mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
31.7.22 12:18

Takto jsem ucucávala vaječnej koňak, když děti ještě bydlely se mnou. Strašně mi chutnal a nechtěla jsem jim dávat špatný příklad :lol:

Příspěvek upraven 31.07.22 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9267
31.7.22 12:21

Já si před klukama schovávám chipsy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
31.7.22 12:26

Nemám potřebu, sladké skoro nekupuji a s dětmi se dělíme. :) Alkohol taky skoro nepiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.7.22 12:26

Jo :lol: Mam svoji cokoladu, o kterou se nedelim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
31.7.22 12:31

Potají ne, jenom až bezpečně spí. :lol: Dítě mělo období, kdy si přineslo kus čokolády a Maminko, já se rozdělím! :dance: Potvůrka, ví jak na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
31.7.22 12:33

Ano. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
31.7.22 12:37
@TeSudička píše:
Ahoj holky,Zakladam diskuzi pro pobaveni. Otazka zni: jite potaji sladkosti? Manzel mi pomaha s uklidem a nasel moji rozezranou cokoladu pod posteli, kterou jsem tam zasila, kdyz se prihnala dcera. Nejsem lakoma, rada se rozdelim, ale na druhou stranu se taky v klidu najim, nebo si zobnu, aniz bych u sebe mela toho malyho nenazrance s dutejma nohama :lol:

ne, nejim potaji nic. Ale ja jim jenom 2× za den poradne jidlo a mezi tim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
31.7.22 12:39

Někdy jím něco tak, aby mě nevidělo batole :lol:. To si pořád myslí, že jídlo mámy je lepší i když má na talíři to samý a závidí. Taky nemůže oříšky, tak radši než vysvětlovat proč něco nedostane, tak to rychle slupnu, když se nedívá :lol:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak