Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nejím potají a když nechci, tak se nepodělím a můžou/mohli škemrat, jak chtějí.
Příspěvek upraven 31.07.22 v 12:40
Jim když mam hlad. A jsou kolem lidí. Takže kolikrát snídám potají obědvám potají ale večeři name tedy vždy společnou. ![]()
Já se teda před dcerou občas schovavam..je jí rok a přestože dostane svou porci tak proste chce ochutnat i od všech ostatních…co kdyby náhodou měli něco lepsoho…od ostatních zebra jako pejsek a kdyz nedají tak nedají…když jim já tak se ale vyloženě vzteká…většinou se s ní tedy rozdělím ale někdy se chci zkrátka v klidu najíst
Příspěvek upraven 31.07.22 v 12:59
@warita píše:
ne, nejim potaji nic. Ale ja jim jenom 2× za den poradne jidlo a mezi tim nic.
Nápodobně, ale když si jednou za čas koupím bramburky, chci si celý pytel v klidu sežrat sama. ![]()
Nesmím čokoládu na posezení ani balík bonbónů, ale občas něco v kuchyni v tichosti na tajňačku zobnu. Nechci, aby do sebe děti cpaly moc sladkostí. Přes den sem tam něco mají a kdyby mě viděly, budou v tom okamžiku chtít taky. ![]()
@Tamtama píše:
Nápodobně, ale když si jednou za čas koupím bramburky, chci si celý pytel v klidu sežrat sama.
Taky jsem to obcas udelala. A pak mi byo zle. ![]()
@TeSudička píše:
Ahoj holky,Zakladam diskuzi pro pobaveni. Otazka zni: jite potaji sladkosti? Manzel mi pomaha s uklidem a nasel moji rozezranou cokoladu pod posteli, kterou jsem tam zasila, kdyz se prihnala dcera. Nejsem lakoma, rada se rozdelim, ale na druhou stranu se taky v klidu najim, nebo si zobnu, aniz bych u sebe mela toho malyho nenazrance s dutejma nohama
Ja jo. S deckama se o neco delim v jednom kuse, nebo maji svyho dost, takze pokud dostanu nebo si koupim neco jooo echt dobryho, co jsem dlouho nemela, tak sup s tim na tajny misto a pak si to v klidu snim. Kolikrat clovek fakt necha deckam neco, na co ma sam chut, tak si to pak takhle kompenzuju zpatky
![]()
@warita píše:
Taky jsem to obcas udelala. A pak mi byo zle.
A to mně zas ne, bramburky jim zásadně na posezení.. ![]()
Jo tak brambůrky a někdy i bonbóny
kolikrát schovame a pacholci to najdou
![]()
Ne. Je mi to nesympatické. Nechci, ať něco takového tajně dělají děti. Takže to nebudu hamotit sama.
Mlsání dětem nezakazuji.
Když mám chuť na zmrzlinu. Tak se ptám dětí, muže, jestli si dáme zmrzlinu. Když mají oni někdo chuť. Tak přijdou, jestli máme taky chuť, jestli i nám mají podat zmrzlinu.
Ted mam období kdy sladke nejim..potrebuju byt pořád sexy a útlá… ale vim co myslíš.. jsi jen člověk přeci ![]()
Jo občas na tajňačku jedu kečupový Lays a láhev nutely
uppps ![]()
Občas mám dokonce pocit, že prasárny snědené na tajňačku chutnají tak nějak líp, než když na mě u toho někdo kouká
![]()
Příspěvek upraven 31.07.22 v 19:39
Potají a hlavně večer, ale dělám to v jejich zájmu
, aby nebyli tlustí ![]()