Jíte potají sladkosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26232
31.7.22 12:39

Nejím potají a když nechci, tak se nepodělím a můžou/mohli škemrat, jak chtějí.

Příspěvek upraven 31.07.22 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
31.7.22 12:39

Jim když mam hlad. A jsou kolem lidí. Takže kolikrát snídám potají obědvám potají ale večeři name tedy vždy společnou. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11790
31.7.22 12:41

Já se teda před dcerou občas schovavam..je jí rok a přestože dostane svou porci tak proste chce ochutnat i od všech ostatních…co kdyby náhodou měli něco lepsoho…od ostatních zebra jako pejsek a kdyz nedají tak nedají…když jim já tak se ale vyloženě vzteká…většinou se s ní tedy rozdělím ale někdy se chci zkrátka v klidu najíst

Příspěvek upraven 31.07.22 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.7.22 12:41
@warita píše:
ne, nejim potaji nic. Ale ja jim jenom 2× za den poradne jidlo a mezi tim nic.

Nápodobně, ale když si jednou za čas koupím bramburky, chci si celý pytel v klidu sežrat sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.7.22 12:55

Nesmím čokoládu na posezení ani balík bonbónů, ale občas něco v kuchyni v tichosti na tajňačku zobnu. Nechci, aby do sebe děti cpaly moc sladkostí. Přes den sem tam něco mají a kdyby mě viděly, budou v tom okamžiku chtít taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
31.7.22 13:04

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
31.7.22 13:07
@Tamtama píše:
Nápodobně, ale když si jednou za čas koupím bramburky, chci si celý pytel v klidu sežrat sama. :lol:

Taky jsem to obcas udelala. A pak mi byo zle. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
31.7.22 13:43
@TeSudička píše:
Ahoj holky,Zakladam diskuzi pro pobaveni. Otazka zni: jite potaji sladkosti? Manzel mi pomaha s uklidem a nasel moji rozezranou cokoladu pod posteli, kterou jsem tam zasila, kdyz se prihnala dcera. Nejsem lakoma, rada se rozdelim, ale na druhou stranu se taky v klidu najim, nebo si zobnu, aniz bych u sebe mela toho malyho nenazrance s dutejma nohama :lol:

Ja jo. S deckama se o neco delim v jednom kuse, nebo maji svyho dost, takze pokud dostanu nebo si koupim neco jooo echt dobryho, co jsem dlouho nemela, tak sup s tim na tajny misto a pak si to v klidu snim. Kolikrat clovek fakt necha deckam neco, na co ma sam chut, tak si to pak takhle kompenzuju zpatky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.7.22 15:32
@warita píše:
Taky jsem to obcas udelala. A pak mi byo zle. :D

A to mně zas ne, bramburky jim zásadně na posezení.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
31.7.22 15:45

Jo tak brambůrky a někdy i bonbóny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kolikrát schovame a pacholci to najdou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
31.7.22 15:50

Ne. Je mi to nesympatické. Nechci, ať něco takového tajně dělají děti. Takže to nebudu hamotit sama.
Mlsání dětem nezakazuji.
Když mám chuť na zmrzlinu. Tak se ptám dětí, muže, jestli si dáme zmrzlinu. Když mají oni někdo chuť. Tak přijdou, jestli máme taky chuť, jestli i nám mají podat zmrzlinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
31.7.22 15:50

Ted mam období kdy sladke nejim..potrebuju byt pořád sexy a útlá… ale vim co myslíš.. jsi jen člověk přeci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
31.7.22 16:44

Já ano. Potajmu se priplizim do spajzky a nacpu si pusu. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
31.7.22 18:34

Jo občas na tajňačku jedu kečupový Lays a láhev nutely :pankac: uppps :oops:
Občas mám dokonce pocit, že prasárny snědené na tajňačku chutnají tak nějak líp, než když na mě u toho někdo kouká :lol: ;) :dance:

Příspěvek upraven 31.07.22 v 19:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
31.7.22 18:52

Potají a hlavně večer, ale dělám to v jejich zájmu :mrgreen:, aby nebyli tlustí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí