Je mi 14 a...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13197
23.5.23 22:27
@admin píše:
Dobrý den,

dle diskuzní historie zakladatelky se nedomnívám, že by se jednalo o trolla :) Diskuzi proto nechávám, myslím si, že by mohlo být eMimino fajn místem pro podobné informace..

Díky za klidnou a věcnou diskuzi,
Viki :kytka:

viki, to si delate uz srandu,… jak to, ze se nejedna o trolli tema? vzdyt autorka v minulych diskusich pise, ze je ji 15 a o menstruaci se sama zminuje. Takze trpi demenci, ze najednou dnes nevi, co muze znamenat krev na kalhotkach? Ja jsem obycejny uzivatel, a vidim, ze si dotycny vymysli… Mohu se zeptat, na zaklade ceho vy jste dosli k zaveru, ze ted dotycny netroli?… To si fakt o uzivatelkach tohoto fora myslite, ze jsme stoupove, kteri neumi si dohledat jine diskuse ostatnich?… Proc uzivatelku nesmazete, kdyz ocividne porusuje pravidlo veku? K cemu na teto pozice sedite, kdyz uz i uzivatelky, ktere se vas zastavaly, pisi, ze vase prace je uplne k nicemu?

• načítám...
30668
23.5.23 22:30
@markytka3 píše:
viki, to si delate uz srandu,… jak to, ze se nejedna o trolli tema? vzdyt autorka v minulych diskusich pise, ze je ji 15 a o menstruaci se sama zminuje. Takze trpi demenci, ze najednou dnes nevi, co muze znamenat krev na kalhotkach? Ja jsem obycejny uzivatel, a vidim, ze si dotycny vymysli… Mohu se zeptat, na zaklade ceho vy jste dosli k zaveru, ze ted dotycny netroli?… To si fakt o uzivatelkach tohoto fora myslite, ze jsme stoupove, kteri neumi si dohledat jine diskuse ostatnich?… Proc uzivatelku nesmazete, kdyz ocividne porusuje pravidlo veku? K cemu na teto pozice sedite, kdyz uz i uzivatelky, ktere se vas zastavaly, pisi, ze vase prace je uplne k nicemu?

Já už to psal ostatním adminkam v jiné diskuzi, že Viki dělá fakt jeden přešlap za druhým. Asi je jim to úplně jedno :)

Příspěvek upraven 23.05.23 v 22:30

• načítám...
13197
23.5.23 22:30
@admin píše:
Dobrý den,

dle diskuzní historie zakladatelky se nedomnívám, že by se jednalo o trolla :) Diskuzi proto nechávám, myslím si, že by mohlo být eMimino fajn místem pro podobné informace..

Tak tohle uz kapku prehanite? Fakt si myslite, ze emimino ma slouzit k informacim, ze krev na kalhotkach znama, ze jsem dostala kramy?… Jak chcete udrzet uroven emimina, kdyz pisete takovehle cancy a vase prace je cim dal vice na hovno? (a ted dostanu ban, ze? )

• načítám...
76616
23.5.23 22:31
@admin píše:
Dobrý den,dle diskuzní historie zakladatelky se nedomnívám, že by se jednalo o trolla :) Diskuzi proto nechávám, myslím si, že by mohlo být eMimino fajn místem pro podobné informace..D

Dobrý večer,
tenhle web doporučuji přejmenovat na e-bizár, s miminy a rodičovstvím to tady poslední dobou nemá nic společného, na pravidla se kašle :nevim:

• načítám...
13197
23.5.23 22:32
@Lorre píše:
Já už to psal ostatním adminkam v jiné diskuzi, že Viki dělá fakt jeden přešlap za druhým. Asi je jim to úplně jedno :)Příspěvek upraven 23.05.23 v 22:30

a ja ted dostanu ban, protoze jsem napsala, ze prace adminu je uplne na hovno…

• načítám...
13197
23.5.23 22:35
@stinga píše:
Dobrý večer,
tenhle web doporučuji přejmenovat na e-bizár, s miminy a rodičovstvím to tady poslední dobou nemá nic společného, na pravidla se kašle :nevim:

no mozna pujdeme ted do banu obe spolecne… :lol:… asi jsou admini hodne spatne placene, kdyz prijimaji mezi sebe takovehle brigadniky :nevim: to, ze viki je absolutne mimo a dela z tohohle portalu uplny hnuj, to uz se tu resilo nekolikrat… divim se, ze to ostatnim adminum nevadi, ze je jejich prace diky nim tak znevazovana a u uzivatelek ztraci veskery respekt

• načítám...
56505
23.5.23 22:35
@Lorre píše:
Já už to psal ostatním adminkam v jiné diskuzi, že Viki dělá fakt jeden přešlap za druhým. Asi je jim to úplně jedno :)Příspěvek upraven 23.05.23 v 22:30

Teď tu hodně ujetých diskuzí zakládá uživatelka Readbooks. :zed: Buď je troll nebo blázen.

• načítám...
76616
23.5.23 22:43
@markytka3 píše:
no mozna pujdeme ted do banu obe spolecne… :lol:… asi jsou admini hodne spatne placene, kdyz prijimaji mezi sebe takovehle brigadniky :nevim: to, ze viki je absolutne mimo a dela z tohohle portalu uplny hnuj, to uz se tu resilo nekolikrat… divim se, ze to ostatnim adminum nevadi, ze je jejich prace diky nim tak znevazovana a u uzivatelek ztraci veskery respekt
:palec: teď jsem četlA jinou diskusi - očividně podvod - operace ledviny Honzíkovi - adminka Viki tu diskusi obhajuje, že třeba to může být pravda, však prý nemusíme přispívat :zed: :zed: :zed:
a ten možný ban? no začínám si myslet, že není přínosem setrvávat na tak pochybném webu
  • načítám...
76616
23.5.23 22:44
@topazio píše:
Teď tu hodně ujetých diskuzí zakládá uživatelka Readbooks. :zed: Buď je troll nebo blázen.

ano, tohle patří také do bizáru posledních dní,
tu ženu by měli hospitalizovat na uzavřeném oddělení

• načítám...
4043
23.5.23 22:46
@stinga píše: :palec: teď jsem četlA jinou diskusi - očividně podvod - operace ledviny Honzíkovi - adminka Viki tu diskusi obhajuje, že třeba to může být pravda, však prý nemusíme přispívat :zed: :zed: :zed:
a ten možný ban? no začínám si myslet, že není přínosem setrvávat na tak pochybném webu

Přesně… taky jsem ji zrovna četla a normálně jsem si říkala, že té Viki dneska snad přeskočilo… :nevim:

• načítám...
76616
23.5.23 22:47
@smile_xxx píše:
Hlavně má dvě registrace, a to je asi taky v pořádku.Příspěvek upraven 23.05.23 v 22:44

tady je teď v pořádku úplně všechno, všechno je postavené na hlavu, a žádná pravidla už neplatí

• načítám...
76616
23.5.23 22:47
@Moringa píše:
Přesně… taky jsem ji zrovna četla a normálně jsem si říkala, že té Viki dneska snad přeskočilo… :nevim:

nejen dneska, před týdnem nebo tak nějak, také byla bouřlivá diskuse o Viki rozhodnutích

• načítám...
13197
23.5.23 22:50
@smile_xxx píše:
Hlavně má dvě registrace, a to je asi taky v pořádku.Příspěvek upraven 23.05.23 v 22:44

a ta druha je ktera, tenhle nick jsem zaregistrovala, prisla mi dost ujeta (asi neco bere), ten druhy nick jsem nezaznamenala

• načítám...
116018
23.5.23 22:56
@admin píše:
Dobrý den,

A ty pravidla ohledně věku už neplatí? Nebo jak to máme chápat?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí

O Červené karkulce