Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Havlova píše:
Tak otevři učebnici biologie nebo napiš do googlu menstruace.
dělá si z nás už srandu
Hele prd.el si dělej z někoho jinýho. Nedávno si psala, že máte s učitelkou někam jet a možná to tam dostaneš.
@vokishka píše:
dělá si z nás už srandu
Už jsem se koukla.
Ale tu učebnici by otevřít mohla i tak. ![]()
@Jjuk píše:
@Havlova Mamka nemá v práci u sebe mobil
ty jsi dusevne zaostala?, neverim, ze ti je 14 nebo vlastne v jine diskusi 15, pokud ano, rodice se musi hanbou propadat… neverim, ze nejake dite v tomhle veku ma potrebu psat na forum urcene primarne pro matky, spis mi prijdes jako uchyl, co si ho nad temito prispevky honi ![]()
@JancaS84 píše:
Hele prd.el si dělej z někoho jinýho. Nedávno si psala, že máte s učitelkou někam jet a možná to tam dostaneš.
Já mám dojem, že i nedávno zakládala diskuzi o výšce (resp. růstu) a tam zase psala, že jí je 15. Navíc se mi úplně nezdá, že by mladá holka psala takový dotaz na fórum, než aby si ho sama vygooglila.
@Jjuk Vrať se radši k diskuzím typu „Je to dobrý sloh?“ a „Je těžké to narýsovat?“ ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 14 let a dneska, když jsem přišla ze školy a šla na záchod, tak jsem měla na kalhotkách červený flek. Už když jsem byla ve škole, tak mě divně bolela záda.
Nevíte, co to je?
Co s tím mám dělat?
Rodiče jsou ještě v práci, jsem sama doma.
Jako fakt chceš tvrdit, že v tomhle věku nemáš tušení o co jde? Jdi si dělat srandu z někoho jinýho, už je to trapný.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 14 let a dneska, když jsem přišla ze školy a šla na záchod, tak jsem měla na kalhotkách červený flek. Už když jsem byla ve škole, tak mě divně bolela záda.
Nevíte, co to je?
Co s tím mám dělat?
@Anonymní píše:
Nevíte, co to je?
Co s tím mám dělat?
jasně a já mám na hlavě otvor a ten se otvírá
Na diskuzi vlézt umíš, takže googlit určitě taky, pokud by si chyběla v sedmé třídě.
@Anonymní píše:
Nevíte, co to je?
Co s tím mám dělat?
Přestaň tu trollit. ![]()
@Anonymní píše:
Nevíte, co to je?
Co s tím mám dělat?
@admin je to stejný troll, jako tento zde?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat