Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jasně, že si z nás dělá holčina srandu. ![]()
Dnešní děti jsou zkušenější možná víc než někteří dospělí. ![]()
Vykrvácíš. Holt, stává se.
Ps: dělám si srandu ty trumbero. Máš menses. Máma to s tebou neprobírá? Kup si vložky.. ![]()
Dobrý den,
dle diskuzní historie zakladatelky se nedomnívám, že by se jednalo o trolla
Diskuzi proto nechávám, myslím si, že by mohlo být eMimino fajn místem pro podobné informace..
Díky za klidnou a věcnou diskuzi,
Viki ![]()
@topazio píše:
@admin je to stejný troll, jako tento zde?https://www.emimino.cz/…ziti-498096/#…
Není, nejedná se o stejného uživatele ![]()
Viki
@admin píše:
Dobrý den,dle diskuzní historie zakladatelky se nedomnívám, že by se jednalo o trolla
Díky za klidnou a věcnou diskuzi,Diskuzi proto nechávám, myslím si, že by mohlo být eMimino fajn místem pro podobné informace..
Viki
Potom tedy nechápu proč máte v pravidlech že je to až od 16 let.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 14 let a dneska, když jsem přišla ze školy a šla na záchod, tak jsem měla na kalhotkách červený flek. Už když jsem byla ve škole, tak mě divně bolela záda.
Nevíte, co to je?
Co s tím mám dělat?
Rodiče jsou ještě v práci, jsem sama doma.
Proboha holky, vždyť to je zas ten menstruační úchyl. Že na to pořád skáčete.
@mamule42 píše:
Hlavne uz tu ma o menstruaci nejmene jednu diskusi, ktera vyzniva rozhodně jinak, nez tahle. Ale me uz to neprekvapuje, po nedavnych zasazich a naopak ignoraci ke smazani diskuse o znasilnenych si o zdejsich adminkach myslim svoje.
@mamule42 píše:
Adminka Viki svou odpovědí v podstatě řekla, že „pravidla jsou pro srandu králíkům“… ![]()
@vokishka píše:
Hlavne uz tu ma o menstruaci nejmene jednu diskusi, ktera vyzniva rozhodně jinak, nez tahle. Ale me uz to neprekvapuje, po nedavnych zasazich a naopak ignoraci ke smazani diskuse o znasilnenych si o zdejsich adminkach myslim svoje.
Dnes jsem znovu napsala, aby diskuze od Pírka o znásilnění byla smazána. Opět bez odpovědi. Teď tu řádí menstruační troll, kterému je 14 let a adminkám to nevadí, další kondomový troll taky ne. Další na řadě je Heduš, která má asi stý nick.
@admin píše:
Není, nejedná se o stejného uživateleViki
Děláte si tu z nás srandu? Vždyť je to úchyl.
Je to ďáblovo znamení. Znamená to že jsi nečistá a půjdeš do pekla.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@topazio Ne. Já jsem úplně jiný člověk. Nemusíte odpovídat, pokud se vysmíváte.