Je mi 17

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
23.1.17 11:17

Autorka se chtěla jistě jen zeptat jak je to v jejím případě, chápu že tu třeba někoho otravuje ale od toho tu my jsme ne? Podobnou diskuzi určitě našla ale píše tam že je s přítelem dva roky takže určitě není ta co hned skočí někomu do postele. Dál píše i jak a co se dělo dál. Určitě mohla obnovit starší diskuzi ale je lehčí založit novou.
Komu to přijde otravné tak ať to nečte ;)
Když to bude vadit adminum tak to smazou ;) o tom my nerozhodujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
23.1.17 11:23
@slamar píše:
Autorka se chtěla jistě jen zeptat jak je to v jejím případě, chápu že tu třeba někoho otravuje ale od toho tu my jsme ne? Podobnou diskuzi určitě našla ale píše tam že je s přítelem dva roky takže určitě není ta co hned skočí někomu do postele. Dál píše i jak a co se dělo dál. Určitě mohla obnovit starší diskuzi ale je lehčí založit novou.
Komu to přijde otravné tak ať to nečte ;)
Když to bude vadit adminum tak to smazou ;) o tom my nerozhodujeme :kytka:

jak to může někde psát, když má jeden příspěvek a to tady ten zakládající :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
23.1.17 11:27

@Adélajda4 možná by bylo lepší ji pozvat na kafe a říct to až osobně, možná to brala jako provokaci..těžko říct, hormony jsou sviňa

@slamar mě nově založený diskuze na stejné téma taky nevadí. Když otevřu diskuzi z roku 2011 s novým dotazem, na který už pár lidí odpovědělo, kliknu na první stránku a doufám že uvidím onen dotaz, no uvidím ale už pár let starý a hledat na který stránce započala nová diskuze mě teda nebaví..a v nové diskuzi člověk aspoň přesně vidí na kolik stránek už se rozjela ona diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
23.1.17 17:56
@Sára2000 píše:
Dobry den :) jmenuji se Sára S přítelem jsem uz dva roky. O dite jsme se jeste nepokouseli ale mam mensi problem… Meli jsme spolu sex a par dnu nato jsem to asi na 3 hodinky dostala Ted jsem mela termin menstruace a nic Je to asi tak mesic a pul od te doby co jsem naposledy mela sex Posledni tyden mi je nevolno citim se unavena Mohla bych bit těhotná? Predem dekuji za odpovedi

chránili jste se? jakkolik kondom, antikocnepce, cokoliv? jestli ne běž a kup si test, za sebe doporučuji z lékárny dr.Max cca za 45 kč ten ti řekne co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
23.1.17 19:58

@Anonymní

Dobrý večer,

koho přesně myslíte?

Hezký zbytek dne přeje
adminka Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
24.1.17 10:09

Dobrý den,

z nám dostupných informací o uživatelce nemůžeme jednoznačně určit, zda jde o trolla. Diskusi jsem prolétla a i přesto, že obsahuje poměrně dost off topic příspěvků, jsem pro ji ponechat.

Přeji pěkný den :mavam:,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí