Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem v 9tt a uz 14 dni krvacim bez prestani hnedou krvi (az dve vlozky denne)
minuly ctvrtek jsem byla u dr a ten konstatoval ze embryo se vyviji zatim normalne a bije mu
. Ale moc pozitivne se netvaril a upozornil me ze velmi pravdepodobne muze dojit k potratu. Prosim je tu nekdo kdo tak dlouho krvacel a presto se vam podarilo donosit v poradku?
@zudina ahoj, ano já to měla podobné. V 7tt krvácení a poté splnění cca 14 dnů. A byl mi diagnostikovan hematom a narizen přísný klidovy režim. Riziko potratu bylo velké, ale po 4 týdnech hematom zmizel. Ve 14tt se bohužel situace zopakovala, tentokrát ve vyšší míře a krvacela jsem e týdny silné v kuse, poté hnědé spinila, celkem asi do 5.měsíce. teď jsme 30tt a snad už vše jen v pořádku ![]()
A hematom potvrzen nebyl?
@de to jsem rada ze ti to dobre dopadlo
kez by to dopadlo dobre i u me. Ano rikal ze tam hematom je.. ale kdyz jsem se ho zeptala zda to krvaceni muze byt z toho dr rekl ze nevi ![]()
@zudina krvácení určitě z hematomu je. Tak hlavně se nijak neprepinej, ja to vzala poctivě a opravdu jen ležela. A vyplatilo se. A taky nic těžkého netahat a žádné milování. Držím moc pěsti ![]()
@de moc dekuju za zkusenost i povzbuzeni, doufam ze to bude ok ![]()
Dobrý jsem v 6tt a dnes jsem začala malinko krvácet je to růžové při utření. Je to normální nebo se mám bát? Mám jet do nemocnice?