Je mi 17 a jsem v 5.týdnu, jak to říct mamince?

24
30.9.15 16:41

je mi 17 a jsem v 5.týdnu

Zdravím :) je mi 17 a jsem +- v 5.týdnu těhotenství dneska jsem byla na ultrazvuku a gynekoložka řekla že je tam vidět jen váček..ale na netu jsem četla že by tam mělo být vidět víc…celkem mám strach jak to bylo u vás a jak to mám říct mamce která ještě nic neví…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
30.9.15 16:44

V 5. týdnů je váček naprosto normální, ani jedno z mých dětí nemělo v 5. týdnů vidět srdce.

jak to říct mámě? no hlavně co nejdříve a slušně. Přece jen se asi o sebe ani dítě postrarat nedokážeš a staost bude hlavně na ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
30.9.15 16:46

V 5tt je váček normální… Ještě je brzo. Jak to říct mámě neporadím, asi co nejdřív, záleží, jak to chcete řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Diskuzí na toto téma tu je mnoho, stačí hledat a číst.
A jak to říct? Co nejdřív a s pokorou, rozmyslem a plánem, jak vše chceš dál zařídit - jak budeš dál studovat, kde budeš bydlet, z čeho žít, jak chceš všechno poplatit.
Btw. nevíš, že existuje Postinor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988

A miminko chceš nebo ne? A partner?

• Citovat
  • Upravit
421
30.9.15 16:54

Když děti mají děti… Jak to dopadá? Matka samoživitelka, dětem se budou ve škole smát, že nemá moderní věci jako ostatní. Vy budete dřít za pár korun, jelikož 90% mladých matek školu nedodělá, a i když dodělá bez praxe a s dítkem to je vražedná kombinace. Žádný zaměstnavatel Vás chtít nebude. Nehledě na to, že kluci v tomto věku se nechtějí starat o uřváně, ale chtějí pařit s kamarády. Vy o kamarádky také přijdete, nebudete si mít s nimi co říct, ony budou vymetat večírky, Vy přebalovat. Je hezké mít doma živou panenku, ale ta bude růst… No holka, držím ti palce :) Moje sousedka také porodila v 17. do 30 měla další 3 děti, pokaždé s někým jiným, je na sociálce, nikdy nemala. Děti nikdy neviděly obyčejnou zoo o moři ani není nutné se zmiňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
30.9.15 16:57

@Amarel tvl zase nějaký stupidní paušalizování. Ono je to o cílevědomosti matky. Moje máma taky nedodělala střední, protože měla dítě, ale nakonec se hecla a se 3 dětma jako samoživitelka udělala střední i vysokou, takže to není tak černobílé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
30.9.15 16:59

@Mary Gtj Normálně to mamce řekni a to co nejdřív, stalo se. Evidentě si chceš dítě nechat, to je dobře. Co otec dítěte, už to ví?

• Citovat
  • Upravit
421

@paola white Ovšem, že není. Tehdy byla jiná doba. Potkala jste v dnešní době někoho takového? Já bohužel ne. Dneska děti do školy chodit nechtějí a slečna o škole nic nepsala, tudíž jsem usoudila, že ji to nezajímá. Ale rozhodně se to nebudu hádat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46

@Amarel Ale no tak. Znam mnohem, mnohem starsi matky u kterych si deti o mori mohou taky nechat jenom zdat. O veku to zas tolik neni. Nekdy ta mlada maminka da diteti vic nez stara.

Edit. Moje mamka me mela v 18. A mela jsem vsechno, rekla bych az nadbytek. A i to more mi nekolikrat doprali :D

Příspěvek upraven 30.09.15 v 17:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.9.15 17:01

@tinuss Ovšem, jak říkám, nehodlám se hádat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
30.9.15 17:02

@Amarel ano kupodivu znám dvě holky co dělají vysokou i s dětma… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.9.15 17:15

Zapomněla jsem dodat bydlím s přítelem který má práci a finančně zajištění bychom tedy byli :) spíš jde o to aby se máma nezhroutila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.9.15 17:15

Gratuluji. A přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
30.9.15 17:16

Chudák maminka. Mě by asi kleplo říct mi tohle holka v 17 :lol: Ráda bych byla „mladou babičkou“ ale zase ne tak moc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí