Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lidi proc je tu tak kritizujete? Tak se uz stalo. Ta holcina tu hleda podporu a vy na ni takhle? To neni od vas nekterych moc hezke
@čenečka92 píše:
Ja zila s pritelem od 16,vydelavala i studovala a mam maturitu. Takze nevim, co je na tom spatneho. Clovek se tak nauci vic, nez kdyz je do 30 u rodicu
V 16 jsi asi moc po brigádách chodit nemohla…otázka je, jestli jsi spíše z domu neutíkala. ![]()
Já to prostě svojí dceři nedovolím, aby v 16 nežila se mnou. A budu se snažit, aby to probíhalo jako u mě. Prostě jí to ani nenapadne.
@kve-tinka tak ja taky od 16 chodila po brigádách. to není tak nemožný…
@Mary Gtj píše:
Zdravímje mi 17 a jsem +- v 5.týdnu těhotenství dneska jsem byla na ultrazvuku a gynekoložka řekla že je tam vidět jen váček..ale na netu jsem četla že by tam mělo být vidět víc…celkem mám strach jak to bylo u vás a jak to mám říct mamce která ještě nic neví…:/
Ahoj, jak to dopadlo? Nečtu celou diskuzi, ale jak vidím, tak někteří jsou dost zlí. Chci ti jen říct, že já jsem se narodila mamce, když ji bylo 17let - nikdy nelitovala a já jsem ji velice vděčná, že se rozhodla, jak se rozhodla. Měly jsme a máme skvělý vztah, jsme si blízké (možná i díky věku)… Všichni mi záviděli tak mladou mamku a někdy ani nevěřili, že to neni segra, ale mamča. Celá její rodina to tehdy vzala dobře a nikdo ji nenutil na potrat.
Věř, že nejsi první a ani poslední, kdo tohle řeší. A mimochodem, moje maka ačkoli byla velmi mladá byla vždy úžasná máma a je užasná máma teď už i babička. Což je pro mě super, že mám pro dceru hlídání, které ji bude stačit i za pět, deset let ![]()
@kve-tinka píše:
V 16 jsi asi moc po brigádách chodit nemohla…otázka je, jestli jsi spíše z domu neutíkala.
Já to prostě svojí dceři nedovolím, aby v 16 nežila se mnou. A budu se snažit, aby to probíhalo jako u mě. Prostě jí to ani nenapadne.Ne, z domu jsem vazne neutikala, jen jsem se umela rozume domluvit a otcim me zrovna nemel v lasce. Takze mamka byla chytra a uznala, ze to takhle bylo nejlepsi. A kdyz clovek chce, sezene si brigadu i v 15
jako u tebe? Nemel by clovek delat vlastni chybi a ponaucit se z nich a ne opakovat jen chybi rodicu?
Mamča to naštěstí vzala v pohodě a rozhodla se nám i se všemi okolo pomoct
ve škole už mám domluvený individuální program což jsem moc ráda, a všichni jsme zdraví takže vše dopadlo lépe než jsem očekávala a snad to tak bude i nadále ![]()
@Mary Gtj Buď ráda jsme na tom stejně. Taky jsem zjistila, že jsem těhotná teda teď už 4 měsíc. A neměnila bych taky bydlím s přítelem
Máme požádáno o zplnoletnění, protože mám rodit v dubnu
A 18 mi bude až v květnu prostě to tam je o měsíc
Školu dělám i nadále. Ale nemáš nárok na matěřskou jen na rodičkovský příspěvěk a ten si musíš vyběhat
My s přítelem teď stavíme baráček. Takže hlavu vzhůru a ať jste zdravý ![]()
Mně je 18 jsem v 19tydnu týdnu a nechápu proč re hned obviňují ze jsi těhotná v 17cti, jestli máš přítele kterej to tebou myslí vážně a postará se o vás tam nechápu co tady resijou, to je jen tvoje věc a vím jak se citis mamce to nějak řekni ona se stim nějak bude muset srovnat moje mamka taky nebyla hned nadšená ale teď je to už v pohodě, a neznámé ze sme tak mladí ze se neumíme postarat o dítě lepší teď nez ve 35let řešit proc nam uz nejde otěhotnět. držím palce a hlavně ať ste zdravý a krásný těhotenství ti přeju jen si to uzi
![]()