Je mi blbý jet do porodnice 37+3tt

Anonymní
3.11.19 22:40

Je mi blbý jet do porodnice

Ahoj holky. Jsem asi hloupá, ale je mi blbý jet jen tak do porodnice. Jsem 37+3 tt a od včera mě bolí záda, píchá mě až do rozkroku, pokaždý co vstanu mě tvrdne břicho, ale jinak se neděje nic co by mě výrazně omezovalo. Trochu mě tlačí na konečník, ale nemám ani ten slavný průjem, nic. Dnes mě i bolelo břicho na levém boku jako modřina, ale taky to ustalo. Mám chvilema divný pocit fakt lehké bolesti v břiše, ale mírný, nic hroznýho. Jen je nepříjemný to tvrdnutí při každém zvednutí a pohybu. Když ležím tak se to dá. Pohyby cítím normálně, sice už hodně dole, ale nijak aktivněji se nehybe. Jenže přítel je pracovně už na cestě a odvoz v záloze je mamka, ale nechci ji zbytečně tahat do porodnice. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36228
3.11.19 22:43

Počkala bych do rána, nebo si stopuj, jestli se ty bolesti nějak pravidelně opakují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.11.19 22:44

Tak buď doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Naložila bych se do teplé vany, buď to přestane nebo se to rozjede

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ještě dodám, kdyby se to aspoň dalo počítat, ale mě přijde že to nemá žádný intervaly, prostě to jen nepříjemné pobolivá.

• Citovat
  • Upravit
36228
3.11.19 22:48
@Anonymní píše:
Ještě dodám, kdyby se to aspoň dalo počítat, ale mě přijde že to nemá žádný intervaly, prostě to jen nepříjemné pobolivá.

Jsem ve 40tt a věř, že teď už bolí něco skoro pořád. Já většinou, když mám takový větší tlak, tak je z toho většinou prd. Jsou lepší dny a horší dny. Ale pokud máš pocit, že je něco špatně nebo to opravdu hodně bolí, tak si tam zajeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 22:56

@pikola Právě že je to spíš jen neprijemna bolest, trvá už pomalu druhý den a proto to řeším, jenže se mi fakt zdá že se to nedá počítat tak nějak to bolí snad pořád. Jenže mi to nepřijde nějak akutní, teda nevím, prostě to nepoznám ještě jsem to nezažila. A jak píšeš, s prdem fakt nikde otravovat nechci. :D

• Citovat
  • Upravit
390
3.11.19 23:06

U porodu bys neměla myšlenky vypisovat a ptát se. Když máš bolesti nepravidelně, bolí tě to jen když vstáváš a ne pořád, tak to jsou prostě poslíčci. Jseš 38tt a bývá to tak. Dej si teplou sprchu, příjemnou, teplou, ne vařící vodu. Pravé kontrakce tě nenechají v klidu. Buď se to rozjede nebo ustane. Přeji ti hodně sil a trpělivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
3.11.19 23:07

Za mě rozhodně jet klidně zbytečně než průšvih. Od toho tam jsou…pokud se ti něco nezdá, jed. Je to tvé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 23:08

Z vlastni zkusenosti bych necekala a jela. Byla jsem uz v porodnici, celou noc mi tvrdlo bricho, prostala jsem ji celou u okna v predklonu. Rano me na monitoru trapili snad hodinu. Nakonec zavolali primare a ten usoudil, ze musim akutne na sal. Nastesti se narodilo zdrave miminko v 37+2 s apgar 10-10-10, ale stejne jsem si silene vycitala, ze jsem v noci nesla otravovat sestru. Take se mi to jako prvorodicce nezdalo nijak zavazne. Do porodnice se ti nechce kvuli tomu, ze bys otravovala mamu nebo personal? Pokud vydrzis doma, jed zitra. Pro svuj klid.

• Citovat
  • Upravit
9374
3.11.19 23:17

Podle popisu to vypadá na poslíčky. Kdyby se ti ale přece jen něco nezdálo, tak zavolej maminku a udělejte si výlet. Nikdo ti hlavu neutrhne, i kdyby se ten výjezd ukázal jako zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
3.11.19 23:25

To je těžký. Při prvním porodu mi bylo od rána celkem jasný, že se to rozjíždí, byť teda kontrakce nebyly nikdy pravidelný… u duhýho už jsem se cítila jako mazák nad věcí, byla jsem 38+0, první přenášený, takže času fůra, kontrakce přeci vyadají jinak, navíc mi to ustávalo, pokud jsem si lehla… no do porodnice jsem jela necha se zkouknout spíš tak pro jistotu, protože jsem byla hodně riziková, no a už si mě tam nechali, informovali mě, že to, co cítím, jsou pěkně silný kontrakce, a i když nebyly nijak pravidelný, do pár hodin bylo mrně na světě. Takže pokud se ti něco nezdá, radši zbytečně než pozdě. Poslíčky neznám ani u jednoho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 23:28

No podle popisu ti nic není, prostě tě tlačí břicho všude. :nevim: Kontrakce jsou fakt takové křeče (mělas někdy křeč třeba v noze? Jako že se ty svaly prostě stáhnou na minutu a pak evidentně poleví). Nějaké takové píchání a tlačení, to je na konci těhotenství pořád. :nevim: Teď jenom doufám, že nemáš nějaké atypické příznaky :lol:

• Citovat
  • Upravit
19388
3.11.19 23:36

Hele já měla každý porod úplně jiný. U dvou porodu ale žádné pravidelne kontrakce, prostě průběžná bolest v zádech nebo podbřišku. U třetího kyčle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
3.11.19 23:37
@Anonymní píše:
No podle popisu ti nic není, prostě tě tlačí břicho všude. :nevim: Kontrakce jsou fakt takové křeče (mělas někdy křeč třeba v noze? Jako že se ty svaly prostě stáhnou na minutu a pak evidentně poleví). Nějaké takové píchání a tlačení, to je na konci těhotenství pořád. :nevim: Teď jenom doufám, že nemáš nějaké atypické příznaky :lol:

nesouhlasim :) u prvniho jsem nevedela ani, ze kontrakce mam. nastesti jsem byla v porodnici, protoze mi praskla voda. kontrakce fakt az skoro do konce nebolely.
u c. 2 a 3 uz bolely, ze jsem lezla po zdech :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky