Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud nechceš žít v celibátu, tak jiné řešení nevidím. A děti vám donese čáp nebo taky zaskočí náhradník?
@Anonymní píše:
Zdravím.. Můj příběh by byl na opravdu dlouhé povídání, pokusím se tedy vypsat jen důležitá fakta a poprosit o radu. S manželem jsem už 6 a půl let, velice ho miluji, ovšem potíž je v tom, že on vůbec nepotřebuje sex. Už od začátku vztahu mu stačil sex jednou za 14 dní, ale když jsem pí něm neustále lezla, tak nbakonec svolil, ovšem po čase mě to unavilo. Manžel je jinak bezvadný! Nemáme žádné rozpory, ale já sex potřebuji!!! A teď konkrétně už jsme spolu nespal 11 měsíců.. Myslíte, že najít si někoho pouze na soulož, klidně profesionála, by mohlo fungovat? Máte někdo takovou zkušenost? Děkuji a omlouvám se za anonym.
Profesionálů tu máme plnou databázi
Tohle jsi měla řešit už na začátku, když ti frekvence sexu nevyhovovala.
Rozejdou se s ním, nevěra není řešení. On s tebou jednal narovinu, nezaslouží si takovou manželku.
@Paní.Norrisová píše:
Tohle jsi měla řešit už na začátku, když ti frekvence sexu nevyhovovala.
Rozejdou se s ním, nevěra není řešení. On s tebou jednal narovinu, nezaslouží si takovou manželku.
Tys někde vycetla, že jí přiznal, že je asexual? Nebo jaké jednání na rovinu mas na mysli?
@Kfětoslava píše:
Tys někde vycetla, že jí přiznal, že je asexual? Nebo jaké jednání na rovinu mas na mysli?
Od začátku vztahu sex jednou za 14 dní. Tyto věci se v čase příliš nemění, spíš tak k horšímu, když se přidá okoukanost. Ale zakladatelka je mladá, nemá děti a má šanci začít jiný život s někým jiným. Takto podvádět až do konce života? Asi ne
Ja bych nedokazala byt s nekym a podvadet ho s nekym jinym. Na rovinu bych mu rekla, ze vztah bez sexu nechci a kdyztak bych to ukoncila.
Myslíš, že nevěra je řešení? Už že začátku jste nebyli kompatibilní to se nezmění.
Co zkusit nejdříve o tom spolu promluvit a říct partnerovi jak se v tom vztahu bez sexu s ním citis. Zkus ať ti řekne, jak to má on a jak to vnima, a víš vlastně, proč sex nechce? Není to třeba spíš na to, abyste spolu zašli někam k sexuologovi? 11 mesicu je strašně dlouhá doba, to jste za tu dobu spolu o tom vůbec nemluvili? A provozujete apsoň mazlení, dotyky? Nemůže tě třeba uspokojit jinak?
Nejdřív bych zkusila zaměřit se na příčinu problému a pak až hledat náhradu! Držím palce
Příspěvek upraven 05.02.22 v 17:21
@Kfětoslava
„Už od začátku mu stačil sex jednou za 14 dní.“ A ještě musela začínat ona. Když ani po tolika letech nebyli schopni vyjít si vstříc, aby to vyhovovalo oboum, tak není, co řešit.
Pak že sex není ve vztahu důležitý, když už přemýšlí, jak a s kým bude podvádět…
Ano, je to řešení přesně formulovaného problému a za jasně vymezených předpokladů. Hoďte sí to s manželem na papír, život ukáže.
Jo, milenec je řešení. Jen by bylo fér to manželovi oznámit a vysvětlit mu, že se jedná jen o ventilaci tvých potřeb a řešení sexuální frustrace. Pokud čeká, že mladá žena bude bez sexu a bude to snášet s úsměvem, tak je buď naivní nebo sobec. I když je možný, že ve své asexualitě si prostě neuvědomuje, jak může být potřeba sexu silná a frustrující. Nezávidím ti, vybíráš si mezi menším a větším zlem. Ale který je menší, to bůh suď…
Určitě je milenec řešení, faktem ale je, že by bylo vhodné realizovat to až po dohodě s manželem.
Pokud pro něj sex není důležitý, nemělo by mu to vadit, ale uvidíš, jak je to ve skutečnosti.
Odejdi z toho vztahu. Budeš nešťastná. Zažila jsem, od porodu našeho druhého dítěte to bylo už peklo. A to manžel první roky fungoval v sexu normálně. Zhoršilo se to do naprostého extrému před splozením druhého dítěte. Celá ta hrůza trvala 5-6 let. Je jedno, jak si rozumíte. Pokud už teď přemýšlíš o milenci, tak odejdi. Vím, co říkám.
Myslím si, že dlouhodobě sexuálně frustrovaná ženská to neudrží jen na čistě fyzické úrovni.
Zdravím.. Můj příběh by byl na opravdu dlouhé povídání, pokusím se tedy vypsat jen důležitá fakta a poprosit o radu. S manželem jsem už 6 a půl let, velice ho miluji, ovšem potíž je v tom, že on vůbec nepotřebuje sex. Už od začátku vztahu mu stačil sex jednou za 14 dní, ale když jsem pí něm neustále lezla, tak nbakonec svolil, ovšem po čase mě to unavilo. Manžel je jinak bezvadný! Nemáme žádné rozpory, ale já sex potřebuji!!! A teď konkrétně už jsme spolu nespal 11 měsíců.. Myslíte, že najít si někoho pouze na soulož, klidně profesionála, by mohlo fungovat? Máte někdo takovou zkušenost? Děkuji a omlouvám se za anonym.