Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vzhledem k tomu, že bude s největší pravděpodobností fungovat pouze jako placebo, tak je to celkem jedno
.
Tak proč to někdo bere?
To tady čtu pořád…
1.skupina holek tvrdí, že rozhodně pomáhá
2.skupina holek tvrdí, že je to jen placebo
3.skupina holek netuší a ptá se a má zmatek ![]()
utrogestan je progesteron, v konkretnych pripadoch pomoct moze, ale po zt ma myslim skutocne skor psychologicky efekt ![]()
inak som este nepocula, ze by sa mal zacat brat az od 6tt, normalne sa uziva hned od ovulacie ![]()
Protože část doktorů ještě pořád jede ve starých kolejích a spousta holek si myslí, že to skutečně v těchto případech pomáhá - takže proč by jim to doktor nenapsal
? Holky z toho mají dobrý pocit a nedívají se na doktora tak, že něco zanedbal nebo podcenil
. Vyjímkou je IVF, tam má prý skutečně význam. Jinak není žádný důkaz, že by o tom, že by skutečně vylepšil vyhlídky těhotenství v I. trimestru. Můj doktor tuto teorii razí také, ale pokud některá pacientka chce, napíše jí to
. Stejné informace jsem dostala v porodnici při krvácení - pokud už se nasazuje, tak jako naprostý výstřel naslepo
.
jasne, to je pochopitelne. v tom pripade je skutocne jedno, odkedy ho budes uzivat ![]()
To jsem zapomněla napsat. Jsem po ZT v únoru. Dr mi sama říkala, že by mi ho pro jistotu napsala. Ale mluvila až o 6tt. Co tady tak čtu, tak ho má plno holek od zjištění //.