Je nutný Utrogestan?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.6.12 19:20

To jsem zapomněla napsat. Jsem po ZT v únoru. Dr mi sama říkala, že by mi ho pro jistotu napsala. Ale mluvila až o 6tt. Co tady tak čtu, tak ho má plno holek od zjištění //.

• Citovat
  • Upravit
Naima
8.6.12 19:31

Vzhledem k tomu, že bude s největší pravděpodobností fungovat pouze jako placebo, tak je to celkem jedno ;) .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.12 19:32

Tak proč to někdo bere?
To tady čtu pořád…
1.skupina holek tvrdí, že rozhodně pomáhá
2.skupina holek tvrdí, že je to jen placebo
3.skupina holek netuší a ptá se a má zmatek :)

• Citovat
  • Upravit
17359
8.6.12 19:35

utrogestan je progesteron, v konkretnych pripadoch pomoct moze, ale po zt ma myslim skutocne skor psychologicky efekt :D
inak som este nepocula, ze by sa mal zacat brat az od 6tt, normalne sa uziva hned od ovulacie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
8.6.12 19:38

Protože část doktorů ještě pořád jede ve starých kolejích a spousta holek si myslí, že to skutečně v těchto případech pomáhá - takže proč by jim to doktor nenapsal :)? Holky z toho mají dobrý pocit a nedívají se na doktora tak, že něco zanedbal nebo podcenil ;). Vyjímkou je IVF, tam má prý skutečně význam. Jinak není žádný důkaz, že by o tom, že by skutečně vylepšil vyhlídky těhotenství v I. trimestru. Můj doktor tuto teorii razí také, ale pokud některá pacientka chce, napíše jí to :). Stejné informace jsem dostala v porodnici při krvácení - pokud už se nasazuje, tak jako naprostý výstřel naslepo :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.12 19:41

ok dík…no já bych možná nějaký to placebo ocenila

• Citovat
  • Upravit
17359
8.6.12 19:57

jasne, to je pochopitelne. v tom pripade je skutocne jedno, odkedy ho budes uzivat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí