Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že pro ně nijak zvlášť důležité není, pokud nejsou věřící. Ale legraci by si z vás kvůli tomu dělal jen blbec.
Pro někoho to důležité je, třeba pro věřící. Většina lidí to ale neřeší zase tolik.. smát se bude blbec není ten, kdo si chce jen užít ![]()
Pro některé ano, převážně věřící. Tomu zbytku je to putna. A legraci si z tebe dělat nebude, pokud to není idiot
Myslím, že si toho někteří váží, že to jsou oni, kteří měli tu čest… Potom se najdou tací, kterým to možná bude na obtíž, ale s takovým namachrovaným týpkem bych nešla ani na rande. Řekla bych, že většina normálních mužů má pochopení pro to, žes ještě neměla štěstí na fajn kluka a víc to asi neřeší. ![]()
Tak tak, jestli se ti bude někdo smát, tak ho rovnou pošli do háje.
@Anonymní píše:
Ahoj. Dobrý den, jsem ze střední Asie. Bydlím v prazeJe pro českého muže důležité panenství? Jsem stále panna a nemám žádné sexuální zkušenosti. je mi 24 let. Bude si ze mě dělat legraci, když moje první sexuální prohlídka byla s českým mužem? Měl by být první sex romantický?
Díky![]()
Pro české muže ve většině případů panenství důležité není. Kdo by se ti smál, nestojí za to.
Myslím, že to nikdo zkoumat nebude…v dnešní době to je dost jedno…:-)
Také mám manžela ze střední Asie.
Jak už psaly uživatelky výše. Pro věřícího muže většinou důležité je. Na tvém místě bych si dobře promyslela s kým a kdy. ![]()
Ja byla panna do dost pokrocileho veku (21) a z me zkusenosti to hodne chlapi rajcovalo. nekterym uplne zasvitily ocicka, kdyz jim docvaklo, ze jsem jeste panna.
Ja osobne si myslim, ze se to hodne chlapum libi. Alespon takovy dojem jsem mela.
Ahoj ja byla panna do 18 let a vubec mi to nevadilo.
bohuzel se to stalo s nespravnym clovekem a bylo to nic moc
chce to hezky nacasovat
Is it you, Clohe? Don't worry, it's not important at all. No one will laugh. I mean no common guy cares. Good luck with your first experience.
@Anonymní píše:
Ahoj ja byla panna do 18 let a vubec mi to nevadilo.bohuzel se to stalo s nespravnym clovekem a bylo to nic moc
![]()
chce to hezky nacasovat
Neco podobneho, byla jsem panna do 19, hledajici „toho praveho“, po me dukladne lustraci jsem vsechny vyselektovala, rozesla. Uz mi to bylo dlouhe a dala prvnimu fesakovi, ktery pro me na discu prisel. Byl z toho udiveny jak lehce me sestrelil, protoze jsem byla znama jako echt nedavajka. Docela se mi to i libilo kdyz to bylo poprve, dobre uvaril i obed, na to na me plati
no jen mi jaksi zapomnel zminit, ze uz slecnu a to dokonce vaznou znamost ma..jo to byly casy kdy jeste Ivetka Bartosova byla idol a plnila svymi hity saly discotek kde se svijeli mladenci s harem ala Jarda Jagr a slecny chrestiily plastovymi nausnicemi a natrasaly natupirovanymi trvalymi..
Českým mužům na panenství až tak nezáleží. Některým to dokonce může imponovat. Být první je zvláštní pocit a v podstatě “pocta”
Enjoy!
Ahoj. Dobrý den, jsem ze střední Asie. Bydlím v praze
Je pro českého muže důležité panenství? Jsem stále panna a nemám žádné sexuální zkušenosti. je mi 24 let. Bude si ze mě dělat legraci, když moje první sexuální prohlídka byla s českým mužem? Měl by být první sex romantický?

Díky