Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi bych to desinfekci aspon pretrela, abys sis nezavedla nejakou infekci..
Napadají mě dezinfekční čtverečky co jsem měla kdysi na Epino, od Hartmannu Con Zellin. Jednotlivě balené, v krabičce.
Prodává se na to speciální desinfekce. seženeš v sexshopu i tady na netu - z internetu je určitě levnější, kdežto venku ji máš hned
Určitě jen voda nestačí a mýdlem rozhodně nečistit..
Tohle mi přišlo dost vtipný. Chtěla sem kouknout po té desinfekci a co mi vyskočilo ve vyhledávači na prvním místě? Koukněte sami. Já se zasmála.
@kissi To je jasné, kouzlo gůglu. První ti zobrazuje výsledky na stránkách, kam chodíš nejčastěji.
@smoulinka71 píše:
Záleží na tom, kam jej strkáš?
Já ho budu strkat jen do rozmnožovací dírky
anální sex mi není příjemný
@kissi píše:
Tohle mi přišlo dost vtipný. Chtěla sem kouknout po té desinfekci a co mi vyskočilo ve vyhledávači na prvním místě? Koukněte sami. Já se zasmála.
Jinak čistit rozhodně jo.. měla bys tam mít návod bo doporučení čím.. záležì na materiálu z jakýho je, to samé lubrigační gel..
@sissi79 V návodu bylo napsané mýdlem, ale nějak nevím, jestli je vhodné např. mýdlem na ruce umývat věc, kterou bych měla strkat tam, kde jiné pH. Povrch vibrátoru je silikonový. Proto mě zajímá, co používají ostatní ![]()
@terinka4444 Já nevím, jestli se to smí nebo nesmí
Asi může, ale nebála by ses, že se to tím mýdlem špatně umyje? Ale pokud by to stačilo, bylo by fajn, ať ještě neutrácím extra za dezinfekci ![]()
Ahoj všem, tenhle dotaz patří až po 22. hodině, tak snad mi odpustíte. Objednala jsem si z internetu můj první vibrátor, který mi dnes přišel. Mám opravdu velkou radost a jsem celá nedočkavá, až jej vyzkouším
. Ale napadlo mě, že jsem kdysi někde četla, že na erotické pomůcky musí být extra dezinfekce. Já teda nic nemám, proto se chci zeptat, jak ošetřujete vaše „hračky“ vy? Omýváte je jen vodou či mýdlem, nebo na ně používáte dezinfekci? (příp. jakou?)
Nejsem si jistá, do jaké kategorie dotaz zařadit, tak snad to nevadí ve „všem možném“