Je potřeba čistit vibrátor?

Anonymní
18.7.14 16:51

Je potřeba čistit vibrátor?

Ahoj všem, tenhle dotaz patří až po 22. hodině, tak snad mi odpustíte. Objednala jsem si z internetu můj první vibrátor, který mi dnes přišel. Mám opravdu velkou radost a jsem celá nedočkavá, až jej vyzkouším :lol:. Ale napadlo mě, že jsem kdysi někde četla, že na erotické pomůcky musí být extra dezinfekce. Já teda nic nemám, proto se chci zeptat, jak ošetřujete vaše „hračky“ vy? Omýváte je jen vodou či mýdlem, nebo na ně používáte dezinfekci? (příp. jakou?)
Nejsem si jistá, do jaké kategorie dotaz zařadit, tak snad to nevadí ve „všem možném“ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
18.7.14 16:55

Asi bych to desinfekci aspon pretrela, abys sis nezavedla nejakou infekci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.7.14 16:57

Já bych řekla, že stačí myýdlem a horkou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33015
18.7.14 17:02

Napadají mě dezinfekční čtverečky co jsem měla kdysi na Epino, od Hartmannu Con Zellin. Jednotlivě balené, v krabičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
18.7.14 17:04

Prodává se na to speciální desinfekce. seženeš v sexshopu i tady na netu - z internetu je určitě levnější, kdežto venku ji máš hned :) Určitě jen voda nestačí a mýdlem rozhodně nečistit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
18.7.14 17:05

Záleží na tom, kam jej strkáš? :)

• Citovat
  • Upravit
2390
18.7.14 17:08

Tohle musíme vidět

Tohle mi přišlo dost vtipný. Chtěla sem kouknout po té desinfekci a co mi vyskočilo ve vyhledávači na prvním místě? Koukněte sami. Já se zasmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.7.14 17:10

@kissi To je jasné, kouzlo gůglu. První ti zobrazuje výsledky na stránkách, kam chodíš nejčastěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.14 17:11
@smoulinka71 píše:
Záleží na tom, kam jej strkáš? :)

Já ho budu strkat jen do rozmnožovací dírky :oops: :oops: anální sex mi není příjemný

• Citovat
  • Upravit
sissi79
18.7.14 17:16
@kissi píše:
Tohle mi přišlo dost vtipný. Chtěla sem kouknout po té desinfekci a co mi vyskočilo ve vyhledávači na prvním místě? Koukněte sami. Já se zasmála.
:mrgreen: :mrgreen: někteří jsou spíš k pláči co pak sem dojdou :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
18.7.14 17:19

Jinak čistit rozhodně jo.. měla bys tam mít návod bo doporučení čím.. záležì na materiálu z jakýho je, to samé lubrigační gel..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.14 17:27

@sissi79 V návodu bylo napsané mýdlem, ale nějak nevím, jestli je vhodné např. mýdlem na ruce umývat věc, kterou bych měla strkat tam, kde jiné pH. Povrch vibrátoru je silikonový. Proto mě zajímá, co používají ostatní ;)

• Citovat
  • Upravit
69235
18.7.14 17:30

Proč se nesmí mýt mýdlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
18.7.14 17:33

Klasika horká voda + mýdlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.14 17:34

@terinka4444 Já nevím, jestli se to smí nebo nesmí :nevim: Asi může, ale nebála by ses, že se to tím mýdlem špatně umyje? Ale pokud by to stačilo, bylo by fajn, ať ještě neutrácím extra za dezinfekci 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová