Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zkušenost mám teda jen takovou, že já jsem s přítelem měla autonehodu když jsem byla ve 33tt. Jeli jsme k jeho rodičům na oslavu a v zatáčce nám do protisměru vjelo auto. Přítel volant strhl ke krajnici, ale i tak jsme narazili. Naštěstí ne čelně! Nic se nám nestalo. Na autě byla škoda cca 150000,– a já jsem si dva dny poležela na chirurgii s lehkou kontuzí hrudníku. Malá v pohodě, vše v pořádku, naráz do břicha nebyl.. Je teda pravda, že na kontrole, když mi potom moje gynekoložka kontrolovala čípek, tak se dcerka prý trochu posunula dolů a čípek malinko změkl. Nasadila mi magnézko a vše ok.. Jinak jsem byla asi 3 týdny před termínem otevřena na 2,5 cm a rodila jsem ve 39tt
. Dcera má 2 roky ![]()
Podle toho, co popisuješ se choval jako ten idiot Trpišovský - předjel a vybrzdil. Tomu papíry sebrali. Nešel on i nakonec sedět? ![]()
@Ballnejka moc dekuji za zkusenost. My mame auto na totalku. Urvanej chladic, prevodovka, hnutej motor atd, no je toho dost. On cekal, ze manzel volant strhne, jenze tam jsou stromy a baliky sena, takze by to dopadlo hur, hlavne pro me. Uplne nejvic me udivuje, ze tomu chlapovi bylo kolem 50ti let a mel naprosto novy auto
@Gina108 píše:
Podle toho, co popisuješ se choval jako ten idiot Trpišovský - předjel a vybrzdil. Tomu papíry sebrali. Nešel on i nakonec sedět?
Jo, sel sedet na 5 let myslim. Kdyby nas vybrzdil, tak by manzel aspon stihl slapnout na brzdu, ale takhle to neslo. Ale je to stejny hovado a nema co delat na silnici
@Anonymní píše:
@Ballnejka moc dekuji za zkusenost. My mame auto na totalku. Urvanej chladic, prevodovka, hnutej motor atd, no je toho dost. On cekal, ze manzel volant strhne, jenze tam jsou stromy a baliky sena, takze by to dopadlo hur, hlavne pro me. Uplne nejvic me udivuje, ze tomu chlapovi bylo kolem 50ti let a mel naprosto novy auto
Pán byl bohatý podnikatel a nebo politik. Agresivní hov.do. Doufám, že ho chytnou. ![]()
Takovýhle kreté*** bych střílela hned… zaviněj pak cizí smrt a ještě se tomu zasmějou, já bych jim dala pomalou a bolestivou smrt!
Né jednou už takhle mohlo být po mě, a nikoli vlastní vinou, a to mě na tom pak štve ![]()
Známe takovou podobnou zkušenost chlap předjel známou s manželem v autě. A zničeho nic dupl na brzdy. Ti to neubrzdili a napálili to doněho. Je fakt, že tady v tomto připadě nejde o těhotenství. Měli vše natočené na záznamu, jak to bylo. On samozřejmě vyskočil z auta padali tam vyhružky, že mu rozbije hubu a podobně a padali samá sprostá slova pak sedl do auta a ujel. Vše se dalo k soudu. Ten ještě neproběhl, ale tím, jak PÁNA navštěvuje policie a dělá sním výpovědi-jak se stalo, proč se stalo. Tak záhadným způsobem má známá poházenou fasádu na baráčku výkalama. Také celou branku s bránou. Když se vrátili z práce, tak měli oknem prohozenou dlažební kostku. Nikdy nikoho nikdo záhadně neviděl. Asi mají strach cokoliv říci, aby asi neměli to samé.
Policie stím nic nenadělá, protože nikdo u toho nebyl přistižen.))))))) No, prostě síla. Došlo i nato, že si dali kamery. Dokonce i na kameře v noci byla vidět osoba, jak hází sračky, ale byla tak zamaskovaná, že nebylo vidět do obličeje. A stím zase policie nemuže nic udělat, protože té osobě vlastně není vidět do obličeje a může to být vlastně kdokoliv. Tady u nás se nikdy člověk ničeho nedovolá. Prostě je to z právního hlediska tak a tak a oni stím vlastně nic nezmůžou. Je to fakt síla. A známá je ze všeho, už tak došikanovaná, že uvažuje o tom, že vše stáhne, aby ani ten soud neproběhl, protože má hrůzu ztoho, co nastane potom.
Příspěvek upraven 17.07.14 v 21:12
@Kobliha51 píše:
Pán byl bohatý podnikatel a nebo politik. Agresivní hov.do. Doufám, že ho chytnou.
Nejspis jo, auto je teda psany na zenskou, to bude nejspis manzelka a na jejich pojistovne hlasil udalost chlap. Udaje o majiteli vozu mame, ale tak stat se muze cokoliv. Nahlasi kradez napr a je to v riti. My mame teda nastesti 2 svedky
@Mazlinaa píše:
Takovýhle kreté*** bych střílela hned… zaviněj pak cizí smrt a ještě se tomu zasmějou, já bych jim dala pomalou a bolestivou smrt!Né jednou už takhle mohlo být po mě, a nikoli vlastní vinou, a to mě na tom pak štve
Prave proto to chci dotahnout co nejdal. Nejde mi o penize, ale aby byl potrestanej. Navic on to udelal fakt schvalne. Asi si myslel, ze to manzel strhne do stromu a do toho baliku sena, ale to by byl vetsi pruser
@Anonymní píše:
Prave proto to chci dotahnout co nejdal. Nejde mi o penize, ale aby byl potrestanej. Navic on to udelal fakt schvalne. Asi si myslel, ze to manzel strhne do stromu a do toho baliku sena, ale to by byl vetsi pruser
A vy jste mu předtím něco „provedli“? Někde jste mu překáželi, jeli moc pomalu nebo proč by vás chtěl schválně takhle ohrozit? Mně napadá, jestli se spíš právě nesnažil udělat škodu na vlastmím autě tak, aby to vypadalo jako vaše vina (kdybyste neměli kameru, mohlo by se mu povést to na vás hodit) a on mohl vyinkasovat prachy z pojistky. ![]()
Jo, to oni dělají schválně a myslej si, že ty za nim to ještě kolikrát zachráněj… já bych hoodně zpřísnila podmínky vydávání řidičáků a tresty za takovéhle prasárny, ať si je dělaj.. ale neohrožují tim další nevinné lidské životy ![]()
@Kassy píše:
A vy jste mu předtím něco „provedli“? Někde jste mu překáželi, jeli moc pomalu nebo proč by vás chtěl schválně takhle ohrozit? Mně napadá, jestli se spíš právě nesnažil udělat škodu na vlastmím autě tak, aby to vypadalo jako vaše vina (kdybyste neměli kameru, mohlo by se mu povést to na vás hodit) a on mohl vyinkasovat prachy z pojistky.
Ne, nemel duvoda nam nic udelat. Manzel je prof. ridic.
Jeho auto slo do provozu letos v kvetnu, tak me fakt uplne novy. On podle me spolihal na to, ze to manzel strhne doprava. Asi jen pro zabavu. Vsak jeste nam nadal, ze co jsme mu to udelali ![]()
@Mazlinaa píše:
Jo, to oni dělají schválně a myslej si, že ty za nim to ještě kolikrát zachráněj… já bych hoodně zpřísnila podmínky vydávání řidičáků a tresty za takovéhle prasárny, ať si je dělaj.. ale neohrožují tim další nevinné lidské životy
Presne. Jako jeste bych „pochopila“ kdyby to byl mladej machyrek, ale tohle byl chlap kolem 50tky, ten by rozum mohl uz mit…
Já to nepochopím ani u jednoho z věků, jestli chtěj machrovat, ať se zavřou někam na okruh a tam ukazují jaké nemají koule
.. ale na silnici tohle prostě nepatří, umírá pak plno nevinných lidí, kteří za nic nemohou.. a to nepochopím, proč by se prostě mělo dít.. dnešní lidi se uměj akorát tak maximálně mstít a neváží si ani vlastního života.. ![]()
Zdravim vsechny.
Pred 14ti dny me pustili z nemocnice, kde jsem lezela skrz hrozici predcasny porod. Jsem ted 35+0 a mam klidovy rezim jeste tak ten tyden a ten dodrzuju. Jsem u rodicu a mamka mi pomaha s dvouletym synem, takze to fakt dodrzuju. Po propusteni z nemocnice bylo vse docela ok. Na tvrdnuti bricha mi zabraly vysoky davky horciku a vse bylo ok, dokud jsme nemeli autonehodu…
Manzel ridil, ja na sedadle spolujezdce. Jeli jsme cca 70km/h a zacal nas chlap predjizdet, najednou dupl na brzdu a trhl volantem doprava a manzel to neubrzdil a vlitli jsme do nej. On ma bourany dvere a my levy svetlo a auto je u haji.
Chlap z auta vystoupil, byl agresivni, manzel taky vystoupil, chlap mu nadaval, bala jsem se, ze manzela napadne, jelikoz byl fakt hodne agresivni. Manzel mu rika, ze veze tehotnou manzelku, borec, ze ho to vubec nezajima, nasledne sedl do auta a ujizdel pryc. V tu chvili jsem uz volala policii.
Policie dojela, me ihned poslali do nemocnice na kontrolu. Od te nehody mi hodne tvrdlo bricho a mela jsem celkem silne bolesti v zadech. Miminko a vse bylo ok. Nicmene od te bouracky mi bolesti zustaly a tvrdnuti bricha taktez. Dnes jsem byla na kontrole a stav se mi rapidne zhorsil. Cipek drzi tak tak, pritom na posledni kontrole to bylo ok.
policie vse resi, mame i zaznam z autokamery. Ted resime uz vic jak tyden pojistovny. Nicmene budeme muset i k soudu nejspis. Mate nekdo zkusenosti? Ted teda musime pockat na vyjadreni policie a pojistovny.
Myslite, ze mu vezmou aspon papiry? Jaky mu hrozi postih? Nechci, aby priste takovy blb nekoho zabil.