Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S přítelem budeme spolu za chvíli 2 roky, jemu je 26 a má až moc blízký vztah s matkou, teda me to tak přijde, on mi rika ze mu ji jen zavidim protože jsem svoji takovou nemela
Jde mi o to, že kdyz mame cas pro sebe, přítel ji každou chvíli vola kvůli úplným blbostem, například jaky prášky si ma vzít na bolest hlavy( pracuji v nemocnici takže vim jaké léky a mohl se zeptat me, každopádně to jaky léky na bolest hlavy ví i člověk co se ve zdravotnictví nepohybuje), ze jede tam a tam a podobně
Kdyz jsme doma, ještě s ni žijeme, tak když rano vstane tak hned za ni běží, tráví s ni často čas v obýváku a ja jsem sama zavřená v pokoji, jezdi s ni ve svém volnu do práce
Ty hovory jsou treba 6× denně
Kdyz po nem něco chci kdyz jede z práce a ja jsem nemocna tak mi řekne ze nema cas a chce domu a kdyz mu zavolá ona ze něco potřebuje tak hned běží a přiveze ji to
Mame se za měsíc stěhovat a bojim se ze u nás bude pečená vařená a nebo ze on k ni bude jezdit porad
Porad poslouchám, mamka vaří tohle jinak a mamka tamto a tohle dělá jinak
Nevim jestli tohle vydrzim dlouho, dost me to mrzi protože ji predemnou fakt dost upřednostňuje a on to nevidí, porad mi rika ze jsem psychicky nemocna a ze se mam jit léčit s tim ze žárlím na jeho mamu a ze je to tim ze ja mamu nikdy nemela tak mi to ted prijde divné..
Co si o tom myslíte vy? ![]()
Holka utikej co to jde. Tohle je ukazkovy mamanek a nikdy pro nej nebudes zena cislo 1. Vim o cem pisu, zazila jsem na vlastni kuzi.
Nejde o to, jestli je mamánek, ale o to, jestli ti vyhovuje být s takovým mužem… To si musíš rozhodnout sama. Já bych třeba s takovým být nechtěla.
jsi nemocná, jdi se léčit? Vážně
.? Nemůžeš si radši najít nějakýho super pohodovyho doktora? Stěhovala bych se sama a nejspíš bych nechala chlapečka mamince
.
Příspěvek upraven 26.09.24 v 20:14
Utikej, dokud je cas!!! (Ver mi, pro me uz je pozde, vim o cem mluvim.)
Nastesti zatim nemate deti, ale pokud byste je jednou meli, vzdy bude uprednostnovat matku. Nikdy se to nezmeni! Pokud s tim tedy nejsi nejak absolutne v pohode, utec od nej!
Bohuzel ziju s mamankem a je to peklo, jak uprednostnuje matku na ukor vlastnich deti (o mne ani nemluvim…). Kdyz neco potrebuji, je mi zle aj., temer nikdy nemuze. Ale jakmile matka piskne, hned se bezi na pomoc i s nejvetsimi prkotinami, co zlvadne petilete dite…
@Lu66 ja ho miluju, od začátku si s nim představuju společný život, děti atd ale od té doby co spolu žijeme u jeho rodičů..tak je tohle fakt nesnesitelné, ještě ke všemu když mi jeho matka řekne ať od něho jdu pryč že je stejný kok*t jak jeho tata a pak ho obskakuje, dělá mu svačinky do práce atd..nevim co si o tomhle mam myslet
@Ba412 ja si tak rikam, podle tohohle, jestli vubec muzu chtít po chlapovi abych pro něho byla přednější než jeho matka..asi me už postavil do té situace kdy si myslim ze na to nemam právo
@Julinka506 píše: Více
poslouchej, co ti píšou ostatní a UTÍKEJ, dokud je čas, až si tě tahle rodinka zaháčkuje dítětem, budeš s nimi spojená minimálně na 18-26 let
Odstěhovala bych se sama a jeho nechala mamince. Je to mamanek a ještě hulvát.
@Julinka506 Láska není všechno. Měj proboha rozum. Počítej s tím že tě bude s ní neustále srovnávat, maminka to maminka tamhleto a až budete mít děti? Ani si nechci představit jak to dopadne! Budeš vždy pro něj ta druhá v pořadí, proboha však on ti ani nepomohl když jsi byla nemocná! Co chceš dál řešit? Edit: a vůbec ani nekomentuji to, že tě má za nemocnou. Láska ne láska, k tomuto člověku bych cítila už jen odpor. ![]()
Měla jsem to tak od začátku a jediné, čeho lituju je, že jsem se snažila to chápat a vydržela to tolik let. Nevedlo to absolutně nikam. Radit ti nebudu, to si každý musí vyřešit sám. Jsou věci, které se opravdu nezmění.
@Julinka506 píše: Více
Holka, ty musis pro chlapa byt prednejsi nez jeho matka! Spolu zestarnete, prijdou nemoci, zdravotni problemy, proste vse, co stari prinasi. Ty mu das deti! Opravdu utec, vim o cem mluvim. Mam dva syny a vychovala jsem je dobre. Oba se dokazali prede mnou postavit na obranu sve manzelky. To muj manzel nikdy nedokazal a ze na mne tchyne nasazovala!