Je pro vás důležité mít televizi?

Parninas
20.3.18 13:49

Je pro vás důležité mít televizi?

Zdravím. ;)

Zajímalo by mě jak to u vás doma máte - je pro vás důležité mít televizi?
My jsme se s přítelem zařekli, že ji nepotřebujeme, protože je to žrout času a to co sledujeme za seriály/filmy se stejně s největší pravděpodobností v tv neobjeví (plus teda preferujeme originální dabing, takže v tomhle ohledu je to úplně mrtvý). Ale kdykoliv to před někým zmíním, tak hned valí bulvy a ptají se jak to děláme. A tak mě zajímalo - je to pro vás nepostradatelná součást života?
Nechci nijak soudit, ať si to každý udělá podle sebe, ale v okolí to jako standart bere asi 90% lidí a ještě mě nikdo nedokázal přesvědčit, že by jsme si ji měli pořídit. Tak třeba dostanu nějaký zajímavý argument tady. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
20.3.18 13:52

Nepostradatena soucast zivota to pro me neni, ale mame ji, poustim si ji jako kulisu. manzel ji pak sleduje casteji.

nechapu potrebu nekomu vysvetlovat proc nemate tv :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.3.18 13:52

@Parninas proč argument a rady? zařiď se podle sebe. Znám dost lidí, co jí nemají a celé dny jsou u pc.. taky dokážu vyžít bez tv, ale s ní je to někdy relax - když chlap jde kalit, tak si pustím nějaký slaďák, dam si k tomu dobroty a jsem spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
20.3.18 13:54

A není jedno, kde kdo co sleduje, jestli na noťasu nebo v telce? Nechápu, čim se zakl. odlišuje od lidí, co sledují televizi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24142

@Parninas televizi mám ale dlouhá léta jsem ji za mlada neměla. I dnes, kdy ji mám, ji zapínám jen na pořady, které mě zajímají, na ostatní ji nechám vypnutou. Takže pokud jsou pořady/filmy, které sledujete, mimo televizi, tak bych ji ani nepořizovala. Případě ji pořídila až v okamžiku, kdy vyhodnotím, že je pro nás užitečná. Takže jsem asi moc nepomohla, ale na lidi, kteří se rozhodli ji nemít, beru normálně. Nepřijde mi to jako něco divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706

Máme televizi, protože tak veliký monitor k pc by byl moc drahý, ale sledujeme ji minimálně, donedávna jsme ji vůbec neměli (poplatky platíme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
20.3.18 13:55

Já mám televizi rád, dívám se na to, co mě zajímá ( filmy, dokumenty, sport ), jako kulisu jí nikdy nepouštíme. Jeden čas jsme jí chtěli odsunout do vedlejšího pokoje, ale nešlo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
20.3.18 13:56
@Ice79 píše:
A není jedno, kde kdo co sleduje, jestli na noťasu nebo v telce? Nechápu, čim se zakl. odlišuje od lidí, co sledují televizi. :think:

no podle mě ničím :nevim: nechapu pocit vyjimecnosti z toho, že nema tv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.3.18 13:56

Na telce koukám na netflix, notebook ma malou obrazovku :lol: manžel večer spí u filmů. Jo, jsme rada, ze televizi mame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
20.3.18 13:57
@debra.morgan píše:
no podle mě ničím :nevim: nechapu pocit vyjimecnosti z toho, že nema tv :think:

No právě. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593

TV pristroj mame, ale slouzi jako velky monitor na hrani playstation a xbox. Obcas na ni manzel pusti neco z netflixu nebo film, ale to je spis vyjimka.

Na TV programy v cestine se nedivam vubec, taky preferuju originalni dabing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840

Ne, není to pro nás důležité - proto ji už 9 let nemáme.
Důvody jsou podobné, jako u vás - žrout času, to co nás zajímá tam stejně není.
Jo, jsme za exoty, je mi to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas

Jé, proč si to hned brát osobně. :kytka: Já jen chtěla rozvést diskuzi na téma, které mě zajímá, to je vše. Zajímá mě třeba to, že pokud mám např. notebook, tak jestli si kupujete i televizi.

• Citovat
  • Upravit
21593
20.3.18 13:58
@debra.morgan píše:
no podle mě ničím :nevim: nechapu pocit vyjimecnosti z toho, že nema tv :think:

ja se teda necitim jako neco extra, je to me vlastni rozhodnuti, ale ten rozdil tedy vidim a dost vyraznej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
20.3.18 14:00

Ostatním děkuji za odpověď (ať už se mnou souhlasíte, nebo ne), ráda si počtu. ;)
Sem raději ani nic nepsat, aby si to někdo nebral jako velký útok na jeho majestát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný