Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Parninas píše:
Jé, proč si to hned brát osobně.Já jen chtěla rozvést diskuzi na téma, které mě zajímá, to je vše. Zajímá mě třeba to, že pokud mám např. notebook, tak jestli si kupujete i televizi.
na noťasu prd vidim, je fakt miniaturní
ráda sleduju dokumenty..
Nechápu, proč by tě měl někdo přesvědčovat, abys změnila názor. Pro nás je TV moc fajn v období olympiády nebo jiných sportovních akcí - přes biatlonovou sezónu jsem ráda měla jako kulisu závody světového poháru. A je pro mě příjemnější se koukat na velkou obrazovku, než do monitoru PC, takže ji často používám při pouštění čehokoliv stáhnutého z netu a pouštíme si na ní i rodinné fotky a videa (to zbožňují děti).
Na Déčku jsou fajn kreativní pořady, ale v podstatě všechno se dá dnes sledovat na netu.
Taky nemame, zpravy na CT jedou online a maximalne na youtube si pustim muziku. Film jsem uz nevidela ani nepamatuju
Jsem sportovní fanoušek, takže na to telku proste potřebuju ![]()
Jinak ji mám téměř jenom jako kulisu, stejně se tam nedá na nic koukat
Jo vlastně na xbox se to taky hodí ![]()
@Novire píše:
Ne, není to pro nás důležité - proto ji už 9 let nemáme.
Důvody jsou podobné, jako u vás - žrout času, to co nás zajímá tam stejně není.
Jo, jsme za exoty, je mi to fuk.
A koukat na filmy na noťasu nežere čas??
Když tak koukám na ohlasy, to abych se dala anonymně
No televize máme 3 a byla bych ráda za 4, V obýváku na tom manžel hraje hry, malá sleduje pohádky na déčku, občas i něco dávají, občas pustíme něco z netu a občas něco z exterňáku. Pak máme jednu v ložnici a v dětským pokojíčku víceméně na hodinku koukání večer, než usnem. A tu poslední bych ráda měla ještě v hostinským pokoji, moji rodičové sou na tom závislý a když dojedou a přespávají, tak bez toho téměř umírají, u nich to jede 24h denně. A já bych ji tam ráda měla, abych si ji mohla pustit u kojení. Já osobně teda dopoledne, když sem doma sama, nemám potřebu to zapínat.
@Ice79 píše:
A koukat na filmy na noťasu nežere čas??
Žere, ale pro mě je rozdíl v množství času, který před obrazovkou strávím. Kdyby jsme měli televizi, jsem přesvědčená, že pojede jen tak jako kulisa, popř. se já (manžel, děti…) zaseknu u nějaké kraviny jen proto, že to zrovna běží.
Taky se ráda obejdu bez diskuzí s dětma kdo, kdy a na co se bude dívat a kdy to vypnou a půjdou dělat něco rozumného.
Fim na PC pouštím až večer, když mrňata spí.
Jo a ještě - na PC je to bez reklam ![]()
Máme televizi kvůli zprávám, Déčku, X-BOX atd. Asi jako všichni ostatní, ale nejvíc se těším vždycky na Vánoce, to bych bez televize nebyla ani náhodou
Ale každého věc jestli má nebo nemá TV
Pro me je teda telka dulezita. Bezi mi vicemene celej den jako kulisa. A na zehleni ji potrebuju uplne nutne
.
Televizi jsem dlouhá léta neměla, vždycky když vidím co tam dávají za h***a a milion reklam k tomu, tak ani nechápu jak ji může někdo sledovat. Teď ji má manžel a sledujeme na tom výhradně sport nebo stažené filmy.
@Trinetka píše:
Když tak koukám na ohlasy, to abych se dala anonymněNo televize máme 3 a byla bych ráda za 4, V obýváku na tom manžel hraje hry, malá sleduje pohádky na déčku, občas i něco dávají, občas pustíme něco z netu a občas něco z exterňáku. Pak máme jednu v ložnici a v dětským pokojíčku víceméně na hodinku koukání večer, než usnem. A tu poslední bych ráda měla ještě v hostinským pokoji, moji rodičové sou na tom závislý a když dojedou a přespávají, tak bez toho téměř umírají, u nich to jede 24h denně. A já bych ji tam ráda měla, abych si ji mohla pustit u kojení. Já osobně teda dopoledne, když sem doma sama, nemám potřebu to zapínat.
No mě to nepřišlo jako tak šíleně kontroverzní dotaz, když jsem to psala. ![]()
A teda to před spaním docela chápu, taky si na noťasu pouštím věci. Jen teda k tomu co jsi psala o té závislosti - tobě to třeba nevadí? Já na sobě vyloženě pociťuju, že když jsem na návštěvě, kde jede televize, tak jsem jak zombie, protože se nedokážu plně soustředit na konverzaci kterou se se mnou snaží někdo vést. Nebo jako totálně na prd je, že dojedu, zapne se bedna a společně na ni třeba koukáme (to rovnou můžu zůstat doma, žejo). Oni to tak mají skoro všichni příbuzní (a já to jako malá tak taky měla) a úplně cítím, jak to zabíjí konverzaci obecně. Jak to třeba máte když dojedete za rodiči vy? Normálně něco podnikáte, bavíte se a tak nebo to je jak jsem popisovala? ![]()
@vertunka píše:
Pro me je teda telka dulezita. Bezi mi vicemene celej den jako kulisa. A na zehleni ji potrebuju uplne nutne.
Televizi nemáme už 18 let, od té doby, co máme s manželem společnou domácnost. A nechybí nám vůbec.
Nemám důvod ani potřebu to někomu vysvětlovat nebo se dokonce obhajovat. ![]()
Vyhovuje mi, že si pouštíme jen to, co chceme a je to bez reklam.
Taky TV nemáme a prd je všem do toho
Když nám jí někdo cpe, tak se oženeme tím že ji k životu nepotřebujeme
Jako kulisu posloucháme hudbu a filmy si pustíme přes NTB na plátno (máme dataprojektor) když si chceme udělat „filmový večer“ - je to mnohem větší zážitek
Na TV se podle mě v dnešní době nedá koukat - už je to jen o vymývání hlav… Samá reklama a klamné info ve zprávách - nic s čím bych potřebovala ztrácet čas a utrácet za to peníze (za elektřinu), takže zakl. chápu
V dnešní době se dá najít vše ke stažení nebo online v dobré kvalitě na netu
Ale chápu že je všechno o zvyku..