Je tam mimi?

Anonymní
26.3.24 08:50

Je tam mimi ?

Zdravím, zakladam tuto diskuzi ikdyz je jich tu plno ale nikdy se neschodovala na 100 procent. S přítelem necháváme miminko náhodě ale posledních pár dní se cítím divná nevím jestli to mám jen v hlavě. Poslední dva týdny jsem hodně naladova a to to mám dostat až za 11 dní, takhle dopředu jsem nikdy priznaky ms neměla, dva dny nazpět mě zaclo píchat v pravém prsu, jako kdyby svědilo ale ve vnitr a od včerejšího večera mě začalo píchat v podbřišku, spíš při chůzi v klidu je to jen nepříjemný tlak. Břicho mam nafoukle že pomalo nezapnu kalhoty a chutě mám na sladké slané ale u mě je to normální :D :D. Tehu test si ještě dělat nechci. Jen mě zajímá jestli by se nám podařilo zadarit, ovulaci jsem měla 23.3 aspoň podle kalendáře, ale plodné dny byli i před ní tak jestli je to možné? Děkuji za odpovědi :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
26.3.24 08:56

3 dny po domele ovulaci (kalendáře v tomhle nebývají úplně přesně) je na příznaky fakt brzo…příznaky způsobuje hormon HCG a a ten se začíná tvořit při uhnízdění vajíčka v deloze..tzn cca týden po oplodneni. Nejspíš na to prostě myslíš a tak si příznaky vsugerovavas…to samozřejmě neznamená že se nezadarilo…máte nechráněný sex takže šance je…počkej do termínu MS a pokud nepřijde tak potom si udělej test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
26.3.24 08:59

@Vladusxx Naprosto souhlasím, na příznaky je hodně brzo, ale tím se nevylučuje že těhu být můžeš.. Test zkus hlavně později, teď by tam nebylo nic a byla by jsi ještě víc na nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
26.3.24 09:00

Já bych to spíš viděla na ovulaci.
Těhotenství určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mm14
26.3.24 09:00

@Vladusxx právě jsem myslela že před ovu byli plodné dny tak jestli není možnost že by se zadarilo tam? Vím že mi všichni odpoví ať počkám na test, jen by mě zajímalo jestli to některé maminy neměli stejně nebo jak se cítili na zacatku tehu než se dozvěděli že opravdu tehu jsou

• Citovat
  • Upravit
3021
26.3.24 09:18

@Mm14 Plodné dny před ovulaci znamenají, že pokud byl během nich sex, spermie mají šanci přežít do ovulace a vajíčko oplodnit až se uvolní.
Před ovulací nemají co oplodnit, takže nemůžeš otěhotnět dřív než bude ovulace i když jsou ty dny plodné(=spermie pravděpodobně přežijí do ovulace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35825
26.3.24 09:54
@Mm14 píše: Více

Prosíme tě nastuduj si jak funguje cyklus u ženy a nějakou aplikaci která ti to spočítá průměrem si můžeš odinstalovat, tak to fakt nefunguje.
A jak sem se cítila než jsem zjistila, že jsem těhotná.? Cítila jsme se pořád stejně. Pokud by mi nevynechala menstruace tak nevím že jsem těhotná tak do 6 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
26.3.24 10:46
@Mm14 píše: Více

Na pocity bych nedala. Každopádně spermie vajíčko oplodní až po ovulaci, kdy vajíčko opustí folikul. Pokud k oplození dojde, trvá cca 6 dní než se, teď už „embryo“, dostane do dělohy, kde se musí uhnízdit. Až po uhnízdění se ti začne vyplavovat HCG do krve a moči a přichází první příznaky. Samozřejmě že ne u všech, každý máme těhotenství jiné.
Každopádně držím palce, ať ti to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
26.3.24 12:37

Můžeš mít intuici.
Já to teď věděla od počátku skoro.
Mě hrozně bolelo břicho právě okolo té ovulace.
Test mi vyšel asi 3 dny před ms+.
Ale měla jsem tam 4 dutinky tak asi proto😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí