Je to chyba, problém - příkrmy v 5,5m?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
21.6.11 15:08
Anonymní píše:
Asha: je tam 90% mrkev, a pak nejak voda .. zadne skodliviny urcite ne.. vhodne pro alergiky.
Nic se mu nestalo, a měl tuhé hovínko. A chutná mu moooc. Pro bobíka jen to nejlepší.. ;D.
Ale rozhodně chci koupit čerstvou mrkev, koj. vodu a uvařit mu jí sama. Když už vím že mu šmakuje. V televizním poř. Maminka tam dokonce ukazovali tento recept :-DD.

Ja tim nemyslim obsah, co je napsany na sklenicce. Obcas jim neco nechtene utece, nejaka plisen, zbytky pesticidu a dalsich veci, ktery se kolikrat ani netestujou. A mas celkem jedno, jestli je to znackova sklenicka (nedavno nekde v diskuzi nekdo psal, jak kvalitni jablka vezl jeho pribuzny do tovarny, vyrabejici znackovy kojenecky vyzivy :poblion: ) nebo mrkev z kramu. Pokud, tak vypestovanou samodoma a nehnojenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.11 15:37

hmm… :( ovsem kolik lidi ma dneska moznost pestovat doma..? :roll:

• Citovat
  • Upravit
29730
21.6.11 15:43
Anonymní píše:
hmm… :( ovsem kolik lidi ma dneska moznost pestovat doma..? :roll:

No ja treba ne :-? Ale taky neprikrmuju pred pul rokem… a ani nejakou dobu potom. Ale ne jen kvuli tomu. Proste system dozrava postupne, co nesnese maly dite, nebo snese hur, dospelymu tolik nevadi. Ale to je fakt na kazdym, jak to ma, nekdo proste neresi a taky zije 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.6.11 18:20

vůbec v tom nevidím problém ba naopak když mu to chutná tak není důvod nepokračovat a spytovat svědomí… kdyby nechtěl tak prostě dál pokračuješ v kojení když chce a šmakuje mu tak je to naopak ten nejsprávnější čas kdy začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.6.11 18:28

asha: ono taky dost záleží na tom jestli dítěti mléko stačí a jestli je mléka dostatek, já začala mít problém po střevní chřipce před měsícem, myslím že jsem to i psala v plenkové diskuzi že máme střevní chřipku… 14 dní jsem bojovala s hladovím dítětem a s mým mlíkem… nakonec jsem řekla dost přece ho nemůžu nechat o hladu, dneska krásně dlabe zeleninku k obědu, ke sváče ovoce a večer má UM kojím už jen v noci a ráno protože víc prostě není… i tak přikládám ale nepomáhá to.. pravda možná jsem pro udržení kojení mohla udělat víc ale vzhledem k tomu že jsem plně odkojila 5 měsíců tak jsem s tím odmítla víc bojovat… něco jiného by bylo kdyby to bylo v prvních týdnech. No i tak jsem to obrečela, myslela jsem že budu plně kojit dýl.. ale teď už si z toho hlavu nedělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.6.11 18:51

Tak jedna vec je, co delame a druha, co tim pos…delame :mrgreen: Umysly a duvody holt vzdycky nevykrejou pripadny problem… Ale to si kazda prave musi srovnat sama, no. Taky nedelam vsechno podle svych predstav a mozna je horsi, ze vim, co tim eventualne muzu podelat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.6.11 19:22
asha píše:
Tak jedna vec je, co delame a druha, co tim pos…delame :mrgreen: Umysly a duvody holt vzdycky nevykrejou pripadny problem… Ale to si kazda prave musi srovnat sama, no. Taky nedelam vsechno podle svych predstav a mozna je horsi, ze vim, co tim eventualne muzu podelat :-?

jo to je taky pravda… ono nevědomost je někdy tak krásná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko