Příkrmy a kakání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22614
4.6.11 23:15

Kakání

Potřebovala bych poradit. Už skoro měsíc máme příkrmy, zeleninu a teď jsme pomalinku začali i s masem. Nejdřív malá nechtěla zeleninu jíst, ale zvykla si. Někdy sní víc někdy míň. Vařím doma - většinou mrkev, brambor, pastiňák, někdy květák, brokolici, krůtí maso, dám do toho trochu olivového oleje, někdy ještě petrželku. Odpoledne má malá přesnídávku. Jinak je kojená, je jí 6,5měsíce.
Ale - přijde mi, že málo kaká. Většinou tak ob den,. ob dva a ještě ne moc. Bříško ji nebolí, je spokojená. Ale stejně mi to hlodá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
5.6.11 00:59
atominnka píše:
Potřebovala bych poradit. Už skoro měsíc máme příkrmy, zeleninu a teď jsme pomalinku začali i s masem. Nejdřív malá nechtěla zeleninu jíst, ale zvykla si. Někdy sní víc někdy míň. Vařím doma - většinou mrkev, brambor, pastiňák, někdy květák, brokolici, krůtí maso, dám do toho trochu olivového oleje, někdy ještě petrželku. Odpoledne má malá přesnídávku. Jinak je kojená, je jí 6,5měsíce.
Ale - přijde mi, že málo kaká. Většinou tak ob den,. ob dva a ještě ne moc. Bříško ji nebolí, je spokojená. Ale stejně mi to hlodá… :nevim:

Jestli jí nebolí bříško, tak bych to neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
5.6.11 06:04

Děti (ostatně ani dospělí) nemusí kakat každý den, a už vůbec ne kojené děti. Moje děti chodí někdy každý den, někdy mají třeba několikadenní přestávku. Je to normální, vůbec bych se tím netrápila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
5.6.11 06:45

Je to normoš…náš malej pro změnu kaká po příkrmech furt…hlídej bolení, ale jinak bych to neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí