V kterou denní dobu dávat kaši?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, já kaši dávám tak kolem 6 hodiny večer.Když jí dám těsně před spaním tak má břichabol.Kaši kupuju od Hippu, jsou bez cukru a nebo Mlíčko s kaší od Nestlé to malá miluje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od začátku okolo sedmé, ráno má vždycky jogurt. Teď už po ní nepije mléko, ale jako „malý“ se ještě vždy dozunkl MM
Vyzkoušej a uvidíš, jak to malé nejlépe sedne. U nás nikdy bolení bříška po kaši nebylo, ale jak jsem si dala něco nadýmavého já, tak jo
Jinak jsem kupovala jen obyč rýžovou
sladké až tak v jedenáctém měsíci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme kaši večer tak v 6, malý usíná kolem půl sedmé… a bříško nás nebolí… Ale my od narození netrpěli na bolesti bříška ani na prdíky, takže nevím, jiným dětem to vadit může…
jinak Sunarky máme vyzkoušené téměř všechny, malý jí každou, ale mě osobně nejvíc chutná ta banánová a ta s tím medem
Kašičky od Nutrilonu máme taky vyzkoušené a moje zkušenost je ta, že mi po nich spí déle do dalšího krmení…
(takové ty obilné kaše..)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vikimu dávám kaši mezi šestou a sedmou. pak se jde koupat, chvilinku si pohraje, napije MM a jde spát. bříško ho nebolí.
jinak on má ráno MM, pak ovoce, zeleninu, 1-2×MM, kaši a MM a pak ještě tak 1-2× v noci MM. mám doma otesánka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem davala kasi tak nejak pul hodky pred koupanim a pak po koupani jsem jeste dokojila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám kaši taky večer. Dávám teda kaše bezlepkové, bez cukru, bezmléčné (rýžovou, pohankovou, kukuřičnou, jáhlovou). Příchutě se mi nějak příčí, radši jí ochutím přesnídávkou.
Pokud máš strach, že by jí bolelo bříško, dej jí třeba dopoledne pár dní, abys viděla reakci. Pak jí můžeš přesunout na večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi dáváme kaši tak na půl šestou večer a pak má v půl osmé kojení a jde chrupčit, konzultovala jsem to s lékařem a ten mi řekl že když usíná po mlíčku tak to tak nechat abych mu nenarušila spaní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zblajznou vám to všechno?Mě se toho zdá strašně moc na tak malý tělíčko,přemýšlela jsem že bych třeba zkusila ze začátku menší dávku ![]()
- Citovat
- Upravit
Malá s ní usíná - takže večer na 20. jako poslední jídlo ![]()
Problémy s bříškem nemá, ale dávám jí to do flašky a ředím to UM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozmary píše:
A zblajznou vám to všechno?Mě se toho zdá strašně moc na tak malý tělíčko,přemýšlela jsem že bych třeba zkusila ze začátku menší dávku
Mě tý kaše moc nesní.Záleží jak je hustá.Já dělám radši řidší,ale i tak mi víc jak 100 nevypije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozmary píše:
A zblajznou vám to všechno?Mě se toho zdá strašně moc na tak malý tělíčko,přemýšlela jsem že bych třeba zkusila ze začátku menší dávku
Záleží jak je prcek velkej, ale můžeš to dělat z menší dávky, na té krabici to máš napsané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si řikala,že bych udělala tak max.100 se třema lžícema,krmíme lžičkou,malá flašku nechce(nebo možná už by chtěla,ale pije z hrnečku,tak už jí na flanděru nechci učit).Já jí právě tak mezi 4-5 dávám activii,tak když jí dám na to v šest kaši,aby to neměla moc brzy.No vyzkoušíme,uvidíme ![]()
- Citovat
- Upravit
rozmary píše:
Já jsem si řikala,že bych udělala tak max.100 se třema lžícema,krmíme lžičkou,malá flašku nechce(nebo možná už by chtěla,ale pije z hrnečku,tak už jí na flanděru nechci učit).Já jí právě tak mezi 4-5 dávám activii,tak když jí dám na to v šest kaši,aby to neměla moc brzy.No vyzkoušíme,uvidíme
Zkus a uvidíš, a co ji dát tu aktivii ráno ke sváče ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nedělám podle návodu, udělám od oka podle toho, kolik vím, že sní. A je to asi 3/4 malého hrníčku (asi 100-150 ml) i s přesnídávkou - dvě polévkové lžíce suché kaše.
A sní to, pokud není unavený, on od oběda většinou žádnou sváču nemá, jen ho kojím. I když jak kdy, někdy má odpo trochu přesnídávky, ale té moc nesní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,chci se zeptat kdy dáváte prckum kaši?Koupila jsem dnes Sunarku,kámoška jí dává hned ráno,já ráno kojím,pak přesnídávka,pak zeleninka,jogurt a pak ještě třikrát kojo,tak jsem myslela že bych to večerní kojení nahradila kaší,ale aby zas prcka nebolelo břicho,když jí bude mít až kolem 8 hodiny
Kdy jí dáváte vy?A jaký se vám nejvíc osvědčili?Koupila jsem zatím jahodovou,banánová je dobrá,ale vzhledem k tomu že malá blbě kadí jsem od ní dala raděj ruce pryč.