Od kterého měsíce jogurty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od ktrerého měsice jogurty
Dobry den maly má skoro 7 měsicu a já se chci zeptat od kdy mohu mu dát pribinaček připadně jiny jogurt. Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pribináčky a podobné nejdrív od roka a i později.
Obyč bílý jogurt jako je hoplandie už můžeš.
- Citovat
- Upravit
Bílý jogurt Holandia nebo Activia dávám holce od 7m.
Jiné jogurty (pribiňáky aj) nedávám vůbec, je v tom tvaroh a tvaroh by dítě mělo jíst až po roce.
- Citovat
- Upravit
Já dávala od 6tého měsíce a většinou bílý, a později s rozmixovaným ovocem ( hruška, broskev …) a to jí hooodně chutnalo. ![]()
- Citovat
- Upravit
Bílý (Choceňský) dávám od cca 8.měsíce. A jiný ani zatím nechce
Lipánky apod. jsem nezkoušela a zatím ani nemám důvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme od 7,5M activiu bílou, chtěla jsem Holandii bílou,ale po ní se mi osypala ekzémem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my dávali od 8m bílou Hollandii nebo Choceňský.
Pribiňáky,Lipánky,Bobíky,Tvaroháčky až od roku. U nás teda vede Tvaroháček,sem tam ho koupím,u dcerky jsem ten 1 rok dodržela,u syna už ne,páč co vidí že má malá tak chce taky,takže ten už Tvaroháček ochutnal dříve.Ale nekupuju ho moc často, tak 1 za 14 dní. takže to nehrotím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stejně zajímavé jak každý doktor řekne něco jiného nám řekl na 6 měsíci,že už můžem tvaroh ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S Pribináčkem bych určitě ještě počkala. Já jsem dávala dle rady doktorky od 8.měsíce bílý jogurt, nejraději Hollandii, holkám moc chutnal. Se slazenými jogurty a dezerty jsem nepospíchala. Holky dlabou bílý jogurt dodneška (2 a 4 roky), chutná jim i samotný, i když pochopitelně sladké Pribináčky atd. mají rády též ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky můžu dát 7mi měsíčnímu synkovi jogurt? popř jaký? vždy když vidídcerku baštit jogurt tak šílí a řve ham ham
a když bych mu dala bílí jogurt tak čím ji ochutit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit