Ovocné příkrmy v tetrapacích?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8petule8
4.6.11 23:12

Ovocné příkrmy v tetrapacích??

Maminky mám na vás otázku, znáte příkrmy v takovém tetrapaku nebo jak to nazvat? V takovém zvláštním balení co má špunt jako dětská pitíčka? Zajímalo by mě jak se z toho ta přesnídávka pije a jestli to prcci zvládaj?? Viděla jsem to u nás v samošce ale bylo to skoro dvakrát dražší než normální ovoce ve skjleničce :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
4.6.11 23:12

A značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
4.6.11 23:26

jaj tak to nevím, bylo to něco neznámého proto jsem si to ani nezapamatovala. Vím že v názvu byla pomlča :mrgreen: Na nteu jsem nic nenašla :( Zjistím to jak půjdu ráno pro rohlíky :wink:

• Citovat
  • Upravit
50725
4.6.11 23:53

Vzhledem k tomu, že z normální petky se nenapije, tak dost silně pochybuju, že by zvládl toto… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
5.6.11 09:49
  • Citovat
  • Upravit
5468
5.6.11 09:57

Jestli myslíš nějaké to pom-potes nebo jak, tak to jsme jednou zkusili, prodávají to u nás na plaváníčku, když si třeba nědo zapomene sváču. Je to dobré, je to taková tubička a v ni ovocné pyré, mělo by to být bez cukru, ale moc jsem to nestudovala, protože synovi už byly dva roky a chtěla jsem to jen vyzkoušet, abych eventuálně věděla do budoucna…

Jemu to chutnalo, mně taky, pije se to dobře (dítě si to vymáčkne do pusy nebo to vysaje), akorát je to dost frahé… Ale věřím, že až bude druhátko větší, na nějaké výlety to pořídím, případně mít s sebou jednu dvě vždycky v batohu. Je to nerozbitné a lehoučké, takže v tomhle mnohem lepší než klasická přesnídávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
5.6.11 11:21

Tak jsou to ovocné příkrmy pom-potes :mrgreen: A nemaj právě uzávěr jako normální petka, maj takový ten špuntík, to sosátko co je u dětských pitíček tak mi přišlo že to by mohla malá zvládnout :think: Docela mě láká i to že bych nemusela ven tahat půl kila štěrkajícího skla :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
5.6.11 11:57

Joooo, tak tohle by sosnul :lol: Vypadá to zajímavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.6.11 14:17
Angua píše:
Joooo, tak tohle by sosnul :lol: Vypadá to zajímavě…

jj,to jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko