Špatná sklenička - příkrm?

Anonymní
17.6.11 11:50

špatná sklenička-příkrm?

Maminky,prosím,malé kupuji vždycky hami příkrmy,protože mi vařené jídlo úplně odmítá. Byla jsem kupovat skleničky ve velkém množství,dala to na zadní sedačku auta a než jsme přijely dom,zjistila jsem,že na skleničky pařilo slunko-cesta cca 40min. Každou co jsem otvírala a ohřívala malé,tak jsem vždy zkoušela,jestli je OK. Už jsem z toho ochutnávání úplně blbá…včera sklenička OK a dnes se mi nelíbila…víčko klaplo,ale nesmrdělo,nic. Dala jsem malé pár lžiček,ale furt nemám jistotu… Jak poznám,že je příkrm špatný? Mám 20 skleniček a přemýšlím jestli nemám všechny vyhodit???
Jsem to ale jouda,co? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
17.6.11 11:53

Když ti klaplo víčko, tak myslím, že bude všechno o.k. To bys poznala, kdyby tomu něco bylo. Já jsem takhle měla jednou špatnou skleničku odHamánku a už první pohled to bylo vidět. Mělo to i jinou barvu a víčko bylo nafouklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.6.11 11:55

Já také kupuji příkrmy,malej nechce jíst domácí.Myslím že by to mělo být ok,kolikrát v obchodech to mají u výlohy teda aspoň u nás a pokud víčko klaplo tak by neměl být problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
17.6.11 12:00

jak píšou holky-pokud klaplo víčko a něak to nesmrdí a není pachuť tak to bude v pohodě-neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.6.11 12:01

Jo u hamánku se mi také stalo že když šel manža nakupovat tak vzal omylem i Hamánka a bylo to pod víčkem plesnívé 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.11 12:05

ufff , díky holky :hug:
Nesmrdí to,ale já to chutnala a bylo to děsný…je fakt,že ani jeden příkrm mi nechutná…nevim co na tom malá miluje :nevim: Zkoušela jsem vařit na 2 týdny a přestala jest úplně všechno,jen pila mléko.

• Citovat
  • Upravit
17226
17.6.11 12:10

Základem je klapnout víčko, pak by to mělo být OK :wink: Taky kupuji Hami příkrmy (už jen na cesty) a nikdy mi to nechutnalo a občas tak divně smrdělo, ale to je prostě tím složením :nevim: Zato Kuba to baští na cestách úplně v pohodě 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
17.6.11 12:10

Ahoj,
ono se dokonce říká, že ty víčka mají klapnout. A nenervuj, kdoví kde to kdo skladuje. A kdyby nebyla dobrá, tak to poznáš. Jo a na chuť jsou hnusné všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
17.6.11 12:24

Vicko je takova jistota,ze je prikrm dobre uzavreny (neni v nem zadny vzduch)a to,ze na prikrmy parilo slunicko nema prece zadny vliv.I kdyz klapne,neznamena,ze se tou teplotou kdy bylo v aute nemohlo zkazit.
Pokud je jidlo zkazene,urcite by jsi to podle chuti poznala.

• Citovat
  • Upravit
486
17.6.11 12:48

Tak tak,mně teda docela chutnají :roll: a i na té skleničce je napsané že to má klapnout :palec: mně nikdy nechutnaly jídla pro mrňata dělané doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí