Je to cucflek? Manžel tvrdí, že to má odřené

Anonymní
23.9.16 21:18

Je to cucflek????

Holky, asi hloupý dotaz.
Manžel se před několika dny vrátil z firemní akce a když se večer sprchoval, všimla jsem si na zádech „něčeho“. Ptala jsem se ho, co to je a on si na to místo neviděl, vyfotila jsem to /viz. přiložené foto/ a prý to je odřenina. Byl dost pod parou a ráno jsem se ho ze srandy zeptala kdo mu udělal ten cucflek. Nedělala jsem žádné scény. A on trval na tom, že je to odřené…no nevím. S cucflekama jsme blbly jako patnáctileté děcka a to je už dvacet let zpět, tak si nejsem jistá, ale podle mě to odřené není…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kattynka000
23.9.16 21:23

Než začneš vyšilovat, tak jen upozorním, že jsem viděla, jak si přesně takhle manžel v práci v těch horkách nedávno odřel záda o popruh/pás a vypadalo to právě jako cucflek ;) Kdybych u toho sama nebyla, tak se asi taky leknu bůhví čeho :think: Vypadalo to přesně jako cucflek, jen ho měl na zádech (by mě zajímalo, která pipka by dělala a jak hlavně cucflek na záda :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
27266
23.9.16 21:24
@Anonymní píše:
Holky, asi hloupý dotaz.
Manžel se před několika dny vrátil z firemní akce a když se večer sprchoval, všimla jsem si na zádech „něčeho“. Ptala jsem se ho, co to je a on si na to místo neviděl, vyfotila jsem to /viz. přiložené foto/ a prý to je odřenina. Byl dost pod parou a ráno jsem se ho ze srandy zeptala kdo mu udělal ten cucflek. Nedělala jsem žádné scény. A on trval na tom, že je to odřené…no nevím. S cucflekama jsme blbly jako patnáctileté děcka a to je už dvacet let zpět, tak si nejsem jistá, ale podle mě to odřené není…

no přijde mi to tak, ale třeba podobný pohmožděniny dělala manželovi brašna na noťas. Taky jsem ho podezřívala, ale pak jsem byla svědkem toho, kdy jí měl přetíženou, nějak se mu tam zažďamchalo triko a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.9.16 21:24

Nerekla bych, ze je to cucflek, ten by byl kulatej. Tohle vypada fakt jak odreny nebo spaleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12432
23.9.16 21:26

Nemyslím si, že je to cucflek ;) spise nejaka odreninka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
23.9.16 21:26
@Anonymní píše:
Holky, asi hloupý dotaz.
Manžel se před několika dny vrátil z firemní akce a když se večer sprchoval, všimla jsem si na zádech „něčeho“. Ptala jsem se ho, co to je a on si na to místo neviděl, vyfotila jsem to /viz. přiložené foto/ a prý to je odřenina. Byl dost pod parou a ráno jsem se ho ze srandy zeptala kdo mu udělal ten cucflek. Nedělala jsem žádné scény. A on trval na tom, že je to odřené…no nevím. S cucflekama jsme blbly jako patnáctileté děcka a to je už dvacet let zpět, tak si nejsem jistá, ale podle mě to odřené není…

odřenina to určitě není, ta krev je vysrážená dovnitř, po cucfleku to vypadá podobně akorát to má jiný tvary ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
23.9.16 21:27
@Ketris píše:
Nemyslím si, že je to cucflek ;) spise nejaka odreninka..

a kde to je odřený prosím? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
23.9.16 21:28

To spíš bude odřenina. Já se občas o něco škrábnu a vypadá to dost podobně. Navíc cucflek by byl spíše kulatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Holky, já teda doufám, že je to odřené. Pro tuhle verzi přihrává i fakt, že se vrátil i s modřinama :roll: Ti chlapi se někdy chovají jako děcka, tak se asi postrkali :nevim: Božínku je mu už čtyřicet, měl by mít rozum :zed: A já jsem už rok na mateřské, tak rozum ztrácím :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
9179
@ontario7 píše:
odřenina to určitě není, ta krev je vysrážená dovnitř, po cucfleku to vypadá podobně akorát to má jiný tvary ;)

Taky mi to připomíná podlitinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775

Nemyslím si, že to je cucflek, ale spíš odřenina - myslím odřeninu třebas od popruhu - něco podobného mám od brašny s foťákem

Příspěvek upraven 23.09.16 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.16 21:29

@ontario7 Pod lopatkou, dost blbý místo na cucflek

• Citovat
  • Upravit
12432
23.9.16 21:30

@ontario7 Viděla nebo měla jsi někdy cucáka? Takhle fakt nevypadá… Navíc dost blbé místo na něj.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
23.9.16 21:30
@Ginuš píše:
Nemyslím si, že to je cucflek, ale spíš odřenina.

nemyslet, všechno už je vymyšlený :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.16 21:31

@Ketris Viděla, měla, asi tak před dvaceti lety :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie