Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Než začneš vyšilovat, tak jen upozorním, že jsem viděla, jak si přesně takhle manžel v práci v těch horkách nedávno odřel záda o popruh/pás a vypadalo to právě jako cucflek
Kdybych u toho sama nebyla, tak se asi taky leknu bůhví čeho
Vypadalo to přesně jako cucflek, jen ho měl na zádech (by mě zajímalo, která pipka by dělala a jak hlavně cucflek na záda
)
@Anonymní píše:
Holky, asi hloupý dotaz.
Manžel se před několika dny vrátil z firemní akce a když se večer sprchoval, všimla jsem si na zádech „něčeho“. Ptala jsem se ho, co to je a on si na to místo neviděl, vyfotila jsem to /viz. přiložené foto/ a prý to je odřenina. Byl dost pod parou a ráno jsem se ho ze srandy zeptala kdo mu udělal ten cucflek. Nedělala jsem žádné scény. A on trval na tom, že je to odřené…no nevím. S cucflekama jsme blbly jako patnáctileté děcka a to je už dvacet let zpět, tak si nejsem jistá, ale podle mě to odřené není…
no přijde mi to tak, ale třeba podobný pohmožděniny dělala manželovi brašna na noťas. Taky jsem ho podezřívala, ale pak jsem byla svědkem toho, kdy jí měl přetíženou, nějak se mu tam zažďamchalo triko a bylo to.
Nerekla bych, ze je to cucflek, ten by byl kulatej. Tohle vypada fakt jak odreny nebo spaleny.
@Anonymní píše:
Holky, asi hloupý dotaz.
Manžel se před několika dny vrátil z firemní akce a když se večer sprchoval, všimla jsem si na zádech „něčeho“. Ptala jsem se ho, co to je a on si na to místo neviděl, vyfotila jsem to /viz. přiložené foto/ a prý to je odřenina. Byl dost pod parou a ráno jsem se ho ze srandy zeptala kdo mu udělal ten cucflek. Nedělala jsem žádné scény. A on trval na tom, že je to odřené…no nevím. S cucflekama jsme blbly jako patnáctileté děcka a to je už dvacet let zpět, tak si nejsem jistá, ale podle mě to odřené není…
odřenina to určitě není, ta krev je vysrážená dovnitř, po cucfleku to vypadá podobně akorát to má jiný tvary ![]()
@Ketris píše:
Nemyslím si, že je to cucflekspise nejaka odreninka..
a kde to je odřený prosím?
![]()
To spíš bude odřenina. Já se občas o něco škrábnu a vypadá to dost podobně. Navíc cucflek by byl spíše kulatý
Holky, já teda doufám, že je to odřené. Pro tuhle verzi přihrává i fakt, že se vrátil i s modřinama
Ti chlapi se někdy chovají jako děcka, tak se asi postrkali
Božínku je mu už čtyřicet, měl by mít rozum
A já jsem už rok na mateřské, tak rozum ztrácím ![]()
@ontario7 píše:
odřenina to určitě není, ta krev je vysrážená dovnitř, po cucfleku to vypadá podobně akorát to má jiný tvary
Taky mi to připomíná podlitinu..
Nemyslím si, že to je cucflek, ale spíš odřenina - myslím odřeninu třebas od popruhu - něco podobného mám od brašny s foťákem
Příspěvek upraven 23.09.16 v 21:30
@ontario7 Viděla nebo měla jsi někdy cucáka? Takhle fakt nevypadá… Navíc dost blbé místo na něj.. ![]()
@Ginuš píše:
Nemyslím si, že to je cucflek, ale spíš odřenina.
nemyslet, všechno už je vymyšlený
![]()
Holky, asi hloupý dotaz.