Nepotřebuje sex, je to normální?

Anonymní
21.12.11 15:27

je to normalni?

ahoj…chtela bych se zeptat prosim na jednu vec..kdyz jsem se s partnerem seznamila vsechno svedcilo tomu,ze je to ten spravny partner..abych byla konkretni tak jako laska a dalsi hodnoty ve vztahu je pro me dulezity sex a blizkost partnera..proste sex mam rada a potrebuju.. jak to tak byva tak ze zacatku samozrejme bylo vse jak bych rekla …too good to be true..a ted po roce absolutne nic..a kdyz se zeptam kdy neco bude napr. v pondeli tak on na to ,ze asi o vikendu?? Vazne nevim co si o tom mam myslet..manzel pracuje,ale prace neni zas tak narocna.. je ve stresu?? :nevim: nevim..budeme mit miminko..ze by to??Mate nekdo nejake zkusenosti??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
21.12.11 15:31

může to být těhotenstvím, může někoho mít, může mít nějaký zdravotní problém… možností je spousta, holt člověk musí pátrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
21.12.11 15:32

Mně přijde, že se jim nějak změní psychika. jestli čekáš miminko…Když jsme se snažili, a i předtím, tak byl velice akční, až moc na můj vkus, a teď když ho k tomu dokopu jednou za týden, tak jsem ráda…oni se asi nějak podvědomě bojí či co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stara baba
21.12.11 15:39

A nemoze mu vadit to ze si tehotna? Mojmu chlapovi to prislo divne, ked som uz mala brucho … plus sa bal ze nejak miminu ublizi …

• Citovat
  • Upravit
3089
21.12.11 15:41

No nevím nevím,ale kdybych se já takhle ptala muže kdy něco bude,tak nebude nikdy nic. Musí tam být spontánnost,ne to nějak plánovat dopředu. Nezačne,tak ho sveď ty sama,určitě si dá říct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
21.12.11 15:42

Ahoj,

jediný co poradim je to, abyste si promluvili. Jinak to nevyřešíš :nevim: Řekni mu, že bys chtěla častěji, že je to tvá potřeba a uvidíš, co na to on, proč má nějaký blok třeba.

Každej chlap je asi jinej, přítel se mnou chtěl spát i tři dny před porodem :D To už jsem teda nedávala, ale týden předtím v pohodě, bříško sice překáželo, ale jinak mu nic nevadilo :nevim:

Promluv si s ním a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.11 15:45

Třeba se bojí aby vám neublížil…v době těhotenství se mě manžel před tím 50× zeptal,jestli mně něco nebolí,jestli se cítím v pohodě…takže třeba má jen starost…třeba byste si o tom měli spolu promluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
21.12.11 16:01

Frekvence se s vývojem vztahu mění, to normální je :nevim: . Je jasné, že celý život nebudete zároveň na stejné vlně. Ale vzhledem k tomu, že tě to trápí, si taky myslím, že nejdůležitější je promluvit si o tom s manželem. Dej mu najíst, zapal svíčky a uvidíš, co ti poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.11 16:56

Tak já jsem taky těhotná a za celé těhu jsme s manželem spolu spali jen 3× a z toho jednou na úplném začátku, kdy jsme o tom ještě nevěděli :)
Já nějak vůbec potřebu nemám, jsem věčně unavená, první půlku těhu jsem navíc prozvracela, takže to taky nepřipadalo v úvahu. Občas mě ta chuť přepadne, ale manžel mi sám řekl, že má strach, aby neublížil miminku. No a k tomu i jeho pracovní vytíženost, která mu bere hodně sil.
Taky radím si o tom s ním promluvit a narovinu si to vyříkat :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.11 20:03

Mám podobnou zkušenost, za celé těhu 3× sex. Mně to vážně chybělo, ale muž mi sám řekl, že mě nějak vnímá jako „matku“ dítěte a ne milenku. Nepřitahovalo jsem ho. Dost mě to mrzelo, byla jsem frustrovaná, holt to s nim nešlo.

• Citovat
  • Upravit
1906
23.12.11 22:01

Tak u nás je to taky bída, dáme to tak jednou za měsíc, v lepším případě dvakrát :oops: Ale je to oboustrané, jsme oba z dětí a všeho tak nějak vyfluslí, že není ta správná chuť. Ale mám vyzkoušeno, že když já chci a začnu, tak bude :) Ovšem nedávno jsme zažili vrchol lenosti, kdy jsme se dívali na dost peprný film a nakonec u něj usnuli, aniž by cokoliv proběhlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
25.12.11 00:17

A kolik je manželovi?Já mám doma 45 letého a tomu se taky moc nechce, prostě mu to nechybí.Máme to tak 2-3 do měsíce.Může to být i těhu.Zezačátku jsme taky ještě dost souložily, ale jak mi rostlo břicho, tak tak 3× od toho 5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
25.12.11 11:21

mému je 33 :) mladíček a stejně lenoch :) dřív to bylo lepší, ale u nás to zazdil ten kolotoč kolem dětí. To že to bude u vás těhotenstvím, je klidně možné. My v těhu vůbec :oops: ale já jsem měla rizikáč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí