Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejvíc na něm nesnáším to, že mu nemám za co vynadat.
Je to sice k nevíře, ale je to tak ![]()
Edit.: je to vlastně to jediné, co na něm můžu nesnášet.
![]()
Příspěvek upraven 19.12.11 v 22:28
Já si svého manžela moc vážím. Malou miluje, pomáhá mi se vším, přebaluje, krmí, hraje si s ní a když musím o víkednech učit nebo jedu do školy, tak se o ni stará sám. Už jsme spolu 10 let a nikdy bych nikoho jiného nechtěla.
Já si taky nemám na co stěžovat,malé se věnuje maximálně,postará se o ni stejně dobře jako já už od narození,peníze vydělává,miluje mě a dává mi to najevo.
Jediné minus je,že bych se občas s chutí kvůli něčemu pohádala,ale není kvůli čemu.Občas mi ta idyla už přijde jako stereotyp a někdy se přistihnu,že si toho ani moc nevážím ![]()
Já mám taky úžasného muže a hlavně tátu pro svýho syna.Pohlídá kdy potřebuju a můžu jet nakupovat,s kamarádkou na kafe nebo dýl spát.Postavili jsme spolu vlastníma rukama baráček.Dře se od rána do večera,aby nás zabezpečil.Má svoje chyby,to určitě,ale není to nic co by mi nějak ztrpčovalo život.Mám si s ním pořád co říct,dokážem se i po 9letech překvapit,doplňujeme se,až si říkám,jestli to není moc štěstí najednou.Taky se občas pohádáme,ale já se svým temperamentem to potřebuju.MILUJU HO i s jeho chybama ![]()
já mám taky dobrýho chlapa,s malým mi pomáhá od jeho narození,v noci k němu vstával .Když přijde z práce,tak si s ním hraje,zabavuje.
A jelikož nám před 2 týdny umřela myčka,tak myje nádobí,bo ví,že já to k smrti nesnáším.
I když se nabídnu,že to umyju,tak řekne,že ne,a umyje to.
Má dost náročnou práci,do toho funkci radního a zastupitele,takže toho má dost.
I když to asi číst nebude,tak mu za to chci poděkovat… …a aby jste si nemyslely,tak i u nás je občas dusno ![]()
Taky se občas s manželem pohádáme ale přece to nemůže být pořád růžové ne?
Ale nevzdala bych se ho je to skvělý manžel a táta ![]()
Krásná diskuse. Já jsem taky spokojená. Jen pár dní v měsíci ne, ale to není manželem. ![]()
Někdy mráček přeletí, ale celkově
.
hodný, pracovitý, obětavý, báječný táta, nenažraný, tvrdohlavý
všechno opraví, všechno postaví, má taky svoje dny a neměnila bych ani náhodou
![]()
ja si na svem priteli nejvic vazim toho, ze me ma rad takovou, jaka jsem ![]()
Hezke tema!Tak ja mam doma taky skvelyho muze a bajecnyho tatu..Nemenila bych. ![]()
konečně pozitivní diskuse, kam i já mohu přispět svojí troškou do mlýna
.
můj manžel je jedním slovem skvělý. a ačkoli to mně samotné přijde zvláštní, tak ani po letech soužití mi na něm nevadí vůbec nic
.
Nojo, my taky ušetříme za lampičku, páč mu večer svítí svatozář ![]()
Neměním, nepučuju a škodnou střílím…
Dneska aktuálně je totálně na zabití, uškrcení, ubbodání, rozčtvrcení, spálení a já nevím co všechno ještě…
Urýpaný, protivný, provokuje do hádky… ponorka největší, jaká je možná.....
![]()
Jinak je to hodný chlap, neměnila bych. Doma pomůže, s malou taky…
ráno si pospím, vstává s Kačí, v domácnosti zvládne vše, můžu opravdu odpočívat. A teď co jsem těhotná nezvládnu ani přebalit malou smraďošku…
…ale je fakt, že doma dělá víc, když je po práci, než když je celý den doma bez ní…
Příspěvek upraven 19.12.11 v 23:01
Ahojky holky
Chtěla bych jen tak ze zvědavosti se poptat jaké máte chlapy? Stále se tu řeší jen nevěry tak by to chtělo taky trochu radosti a ne smutku Tak ten můj je moc hodný a milý ale umí si stát za svým. Jinak nechodí po hospodách teda někdy ale málo, stará se o syna co se týče přebalování,krmení,hraní nic mu nedělá problém. Chodí do práce od rána do večera jen aby byli penízky a postaral se o nás. Umí mě rozesmát, ale i naštvat
Například čtu si tady diskuse jak se přítel/manžel nevěnuje dítěti a můj manžel si dnes sedl za synem do ohrádky a hráli si spolu smáli se no úžasný pohled no mám já si na co stěžovat?
je to skvělý táta a má nás rád a my ho taky. Kdo má taky skvělého manžela/přítele kterého si váží napište tady příspěvky ráda