Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byla to chvilkova nalada, manzel je super, jen obcas ma chvilky kdy nema svuj den a pak je na me neprijemnej, ale i ja na nej…pak se chytnem a uz to je…
ale po ty hadce jsem byla urazena a on pochopil, je to zas v pohode, Vanoce byly krasny, proste perfektni, ma dovolenou o malyho se skoro nestaram, porad je s nim, koupe, krmi, uspava a ja mam pohodu ![]()
jinak nedobry agresivni psychopat? jezis tak to asi ten muj prispevek vyznel desne, mam muze kteryho by mi mohl kdekdo zavidet je bezvadnej, vsechno pro nas dela, ale nekdy ma chvilky kdy je na me nabrousenej, no coz si asi delam dost sama pac umim byt taky dost neprijemna kdyz nema mden, jsem unavena atd…
no a pak mam po celym unavnym dni a jeste hadce s nim takovy chmury a rikam si ja kse rozvedu a podobne a pak za par dni se tomu sama zasmeju…
Lizbeth píše:
Mám co si zasloužím
Já mám manžela,který nepije,nekouří,ale taky nesouloží a nepohraje si s děckama.Je hodný,o rodinu se stará,ale jen tak nějak přes peníze.Chápu,že je od rána do večera v práci,ale chybí mu cit.Má povahu po svém otci,u kterého jsem snad nikdy neviděla náznak jakéhokoli citu.
je hezký číst, kolik ženských je spokojených! všem vám to přeju, taky patřím k těm šťastným, ale vždycky, když si říkám, jak je můj chlap dokonalý, vzpomenu si na dvě situace, které mě trochu rozladí - chlapi jsou divný…
moje kámoška byla roky velešťastně vdaná, přímo svýho chlapa zbožňovala, vydělává moc, všecko jí dopřeje, uvaří, pomůže, zahrnuje dárkama, vozí jí po výletech, prezentujou se jak nejlepší pár na světě… do hospody na kulečník chodil jednou za dva týdny, jednou týdně fotbal, jednou za měsíc služebka, stovky telefonátů a sms, v posteli supr, prostě ideální chlap… v den kdy zjistila, že je těhotná taky zjistila, že ji půl roku podváděl - celou dobu, co se snažili o mimino… důvod? prej měl pocit, že si v životě málo užil, chápete to?
kámoška kámošky zjistila, že ji její naprosto dokonalý manžel podvezl s její „nejlepší kamarádkou“ když byla v osmém měsíci jejich toužebně očekávaného potomka - dozvěděla se to v šestinedělí od manžela své kamarádky…
ze strany chlapa naprosto žádná známka, že by bylo něco ve vztahu v nepořádku
Blbec!!! Se tak těším, jak mezi těma všema jeho klientama, co má po městě, udělá chvilku na mě, když má těch 20min., než jde zas o barák vedle řešit nějaký krávoviny. A on si sedne do křesla, vytasí NTB a na dotaz co dělá odpoví: „Instaluju ve virtuálním počítači Debianový server, abych mohl vyzkoušet bridgování dvou rozhraní pro open VPN server.“ Tak jsem si to musela napsat a podělit se.
Je teda fakt, že jsme byly před chvilkou na véče. Měla jsem vynikající těstoviny se smetanovou omáčkou, parmskou šunkou a pečenýma žampionama, takže jako dobrý, ale tohle mě vždy dokáže vytočit!!! A ještě si domluvil se sousedem na osmou panáka u plotu a než odešel za klientem tak tu prohlašoval, jak se mu na toho panáka nechce, že by šel spát! Jako nechápu, když já nechci, tak nechci a né že něco odkejvu a pak mám kecy, jak se mi nechce!!! No a když jsme jeli z véči, tak se se mnou hádal, že spolu nemůžeme být 5 let, tak jsem mu řekla, že jestli mu to nestačí, tak mu ještě přidám!! Vrrrrr…
Jako otec je naprosto bez chyby, jedinečnej, dítěti se věnuje na maximum, jsou na sobě závislí, kamarádky mi jeho vztah k našemu dítěti závidí. Co se týče nás dvou, tak si nemůžu absolutně stěžovat, co se týče sexu, i po letech ho stále pořád přitahuju a kdybych svolila, denně se milujeme, peníze taky domů nosí. Co se týče ostatního - s ničím mi nepomůže, na nic nechce myslet, má tendence mě neustále kritizovat, málokdy pochválí, je to velké dítě…Těžko hodnotit, jaký je můj manžel, ale ano, jako otec úžasný.
Sazkarka: Každý má nějakou povahu,ale teda chlap bez citu to by mně chybělo .Ale hlavně že se stará ![]()
Nějak se mi chce zvracet
proč já taky nemůžu mýt takovýho supr chlapa ![]()
Anonymni: Ahoj je mi to líto. Třeba se to jěště zlepší, promluv si s ním a uvidíš
Přeji hodně sil
Bude to dobrý uvidíš