Jaký je Váš manžel/přítel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
19.12.11 23:00

Tak já od porodu našeho miminka nevycházím z údivu. Že je můj manžel hodný chlap (ale ne vůl, chlap :-), to jsem věděla, ale že je tak skvělý tát, to mě fascinuje. :andel: Já tvrdím, že je lepší táta, než já máma. Nejenom, že si smalým od narození hraje, ale dokáže se o něj i postarat. V noci k němiu někdy i vstane (a to chodí na šestou do práce) a o víkendu ráno si ho vezme do obýváku, abych se já mohla dospat.
Jsme spolu teprve rok a půl, ale i kdyby přišlo nevím co, tak za to, jak se chová, si ho nesmírně vážím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895
19.12.11 23:05

my jsme se za 3,5 roku ještě nepohadali, kdyby nemel nějaké zlozvyky, tak je snad dokonaly. Taky jsem si na nej musela počkat az skoro do třiceti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
19.12.11 23:06

jedním slovem perfektní :srdce: perfektní táta, perfektní kamarád, perfektní milenec, perfektní opora a pomoc! lepšího chlapa jsem si ani přát nemohla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
19.12.11 23:06

Hezka diskuze… :) Taky bych svého muže neměnila, pomáhá mi, dokáže ocenit i maličkosti jako že je navařeno a máme doma čisto a naše děťátko už teď moc miluje a ještě není ani na světě… :) Nedala bych ho za nic na světě… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
19.12.11 23:20
Pipet píše:
Můj :hug: Neměnila bych=) Nemá žádné klasické mužské „závady“.

tak u nás je to naopak, má všechny klasické mužské závady, občas se zapomene v hospodě, není schopnej omezit kouření, utrácí za „nejvíc nejdůležitější“ hovadiny, občas se válí doma na gauči a odmítá cokoliv dělat, oblečení co si svlíkne hodí na podlahu…
no ale stejně ho miluju, vynahrazuje mi to jinak, miluje mě, zbožňuje malýho a když je zrovna doma (má časově - i fyzicky- hodně náročnou práci), tak se o Honzíka pěkně stará (dokonce se už překonal a přebalil ho, do toho se mu faaaakt nechtělo, z hovínek má fobii), zabezpečí nás a když jde do tuhého, tak umí zabrat a pak i překvapí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
19.12.11 23:22

JJ hezká diskuze :D Taky svýho manžela pochválím :*
Jsme spolu 11 let.. Rozumíme si, máme stále o čem mluvit, o děti se stará stejně jako já, takže bez obav od jejich narození mohu kamkoliv odejít nebo se jít pobavit, o víkendu si přispat :srdce: Snaží se aby jsme se měli všichni dobře a byli zajištění a snaží se mi vyplnit mé přání.. Pomáhá mi v domácnosti..
Ale já jsem ve znamení Berana, tak jsem někdy hrozná hysterka a hodně se urážím :roll: Takže občas je dusno, ale pak si to vyřikáme a je zase fajn :)
Co mi teda vadí je, že chodí do hospůdky po fotbale po zápase.. ale zase jsem měla čas si zvyknout.. a co jsou děti tak už chodí jen 2× do měsíce, tak aspoň tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.12.11 23:25

Já když to tu tak čtu, ta¨k závidím. Manžel je celý den mimo, pracuje v Německu, přijede, nají se, osprchuje a jde spát nebo ještě do dílny. O víkendu má volno, ale doma je málokdy, malou nehlídá, nepřebaluje, radši jde ven a nebo zas do té dílny. Neudělá nic sám od sebe(mytí nádobí, koupání dcery…) Ale když mu řeknu, tak pomůže, zlý na nás není. Postupem času si už i s malou rozumí víc. Strašně mě na něm tohle všechno štve. Ale stejně ho miluju:-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.12.11 23:48

Tak já taky patřím k těm spokojeným manželkám. Jsme spolu už od mých osmnácti a neměnila bych. Můžu se na něj spolehnout, je věčně pozitvně naladěn, umí se postarat jak o děti, tak o domácnost. A bonus na závěr: je to krásněj, sexy chlap :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
20.12.11 00:30

Take se pridam k tem stastnym vyjimkam.Jako tata je uzasny o malou se postara se vsim vsudy a bez reci,krasne si s ni hraje a dela blbiny a nadevse ji miluje.Co se tyce me,nikdo mi nebyl nikdy blizsi,jsme jedno telo jedna duse.Je hodny,mily,laskavy,doma se vsim pomaha,miluje me,je verny,nezny a ma skvely smysl pro humor a delani blbin.Jsme obcas jak dva pubertaci :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.12.11 00:53

teda to je opravdu super téma! :potlesk: taky jsem moc šťastně vdaná, jsme spolu čtrnáct let a furt mám pocit, že ho miluju čím dám víc…
chyby samozřejmě má, je to jenom chlap, ale všechny jsou velmi lehce stravitelné :lol:
vždycky si připadám „blbě“ když si kamošky stěžují na své nevěrníky, protivy, flákače, alkoholiky… a před sebou provinile, že si stěžuju na malichernosti typu nevynesený koš a vousy v umyvadle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
20.12.11 01:33

no na to bych zapomněla…jak píše kathy, ten můj má neomezenou mozkovou kapacitu na kravinky, písničky, básničky, říkadla, hry, pohádky…neskutečný jako, pamatuje si to ještě když on byl kluk…já bych nedala dohromady ani „kočka leze dírou“ a on zrovna včera v autě cestou k babičce z voleje vystřihl během řízení „když sem já sloužil to první léto“ a to všechny sloky… 8o ¨
prostě neuvěřitelný, u nás to fakt bude tak, že já budu ta co „utírá zadky a nadává za ušpiněnou podlahu“ a on ten co si hraje a dělá s prckem kraviny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
20.12.11 02:42
Mar__tanka1983 píše:
no na to bych zapomněla…jak píše kathy, ten můj má neomezenou mozkovou kapacitu na kravinky, písničky, básničky, říkadla, hry, pohádky…neskutečný jako, pamatuje si to ještě když on byl kluk…já bych nedala dohromady ani „kočka leze dírou“ a on zrovna včera v autě cestou k babičce z voleje vystřihl během řízení „když sem já sloužil to první léto“ a to všechny sloky… 8o ¨
prostě neuvěřitelný, u nás to fakt bude tak, že já budu ta co „utírá zadky a nadává za ušpiněnou podlahu“ a on ten co si hraje a dělá s prckem kraviny… :mrgreen:

No asi na tom s tema detma budeme stejne.A to my se v delani blbin vzajemne doplnujeme,co nevymysli jeden,vymysli druhej.Maly je 15mesicu a treba jsme ji naucili davat vsem onuchat jeji ponozticky a hrozne se u toho ksichtit jakoze fuuuj ty smrdej :mrgreen: .Je vyborny malou pozorovat,jak si da ponozku k nosanku a zacne se xichtit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
20.12.11 04:17

Krasne pozitivni tema a jeste krasnejsi prispevky :potlesk: :potlesk:
Ja mam taky pritele ktereho bych nevymnenila.Je to cizinec,tak ze si obcas v necem nerozumime(kulturni rozdily)ale jinak je milionovej!!Nikdy predtim jsem takovyho cloveka nepotkala.Zrovna ted statecne toleruje moje tehotenske nalady :D :D
Taky bych nemenila a nemam si na nic stezovat :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.12.11 07:19

Já se přidám též k té šťastnější části ženské populace a musím říct, že mám toho nejlepšího manžela, jakého jsem si mohla přát. A nejlepšího otce naší dcerky. Je to moje druhá pulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65411
20.12.11 07:35

Taky bych neměnila…je prostě můj…
a to že se budeme po 7mi letech brát po novém roce je jen známka toho,že je nám spolu dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí